Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim canım alerji ve immunolojiye gittim cildiyeye gittim bir sürü test tahlil bişey çıkmadı ama bisey yoksa niye bunları yaşıyorum bilmiyorum dün gece çok kötüydü sabaha karşı hastanelik oldum iki tane iğne yedim geldim evde ilaçlarımı içtim sabaha karşı uyumuşum bütün gün sersemsepelektim

Buraya geri döndüm canım uoksa kilomu kontrol edemiyorum güzel karsilaman için teşekkür ederim
geçmiş olsun canım. alerji çok sıkıntı. sana önerim: güvenilir bir ye bul ve hacamat ol. karaciğer temizliği yaptır.
Teşekkür ederim canım hacamatı arkadaşlarımda söylüyor ama güvenilir birini nerden bulurum bilmiyorum
Canım rabbim şifa versin
Amin canım teşekkür ederim
Çok çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin
Amin canım teşekkür ederim
İyiyiz canım. İnşallah senin de teşhis olur da hemencik iyileşirsin. Gel canım. Haftaya cuma ben de geleceğim inşallah.
Teşekkür ederim kaptanım senin geliyor olmana da sevindim birlikte kurtulalım kilolardan
Teşekkür ederim kaptanım
Bunu yeni gördüm bitanem çooook geçmiş olsun sen iyi ol biz buradayız inşallah en yakın zamanda hem sağlığına kavuşur hem kilolardan kurtulursun
Teşekkür ederim canım çok sağol
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım

02.06.2023 menüm
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Birer tane domates ve salatalık
Maydanoz ve Dereotu
Bir dilim peynir
Bir tane zeytin
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
Üç kaşık sossuz makarna
Salata
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
Yoğurt
Yeşil soğan

Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş ve 7837 adım

Zipzip- Elhan fesang

Afiyet olsun Saracim. Dolu dolu sağlıklı bir menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…