Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim canım hacamatı arkadaşlarımda söylüyor ama güvenilir birini nerden bulurum bilmiyorum
canım araştırırsan bulursun. Ben de ilk karar verdiğimde nasıl bulurum diyordum. Araya pandemi girdi. Dursun bakalım dedim. Geçen yıl buldum. Bulunuyor yani. Sen bu konuyla ilgili çevrene haber ver. Güvenilir birini bulurlar.

Baş üstüne kaptanımsabah tartilip bildirim yaparım.Korusam bıle kar diyorum bazen
Sen kendini daha iyi tanırsın ama bence ayrıldığın kiloyu beklersen üstüne kilo alma ihtimalin yüksek
Bence hemen şu anda başla hatta mümkünse takıma da gir hemen
Aynen öyle oldu canım,önce vereyim dedikçe aldım yarın yeniden bismillah insalllahsen nasılsın?İşinle ilgili durumda bir değişiklik var mı?
Yok artık neler yapıyorlar demiştim ki aşağıdaki mesajını okudum. Bunlar nasıl insan aklım almıyor, tüm enerjilerini kötülüğe harcıyorlar yazık günah Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz olmuşlar...
Bir an önce halledilir inşallah canım benim

Peki günü kapatırken dakikalarla yarışıp depar atıp 6000 i tamamlama çabama alkış yok mu beni bekleyen dağ gibi bulaşık varken ben takımım için deli danalar gibi koştum olduğum yerde şimdi yorgun ama gururlu bulaşıklara gidiyorum. Su 2.3 litre oldu
fesang Elhan

Eklentiler

• Screenshot_20230603_235558_Huawei Health.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 22
Çok sinirlendim birisi seni dolandıramıyor diye sinirlenip kötülük yapıp sana zarar verip elini kolunu sallaya sallaya gezemez! Gezememeli..
Ben de Ankaradayım ve yağmursuz bir gün yok 2 haftadır.. barajlar dolsun da ne diyelim çocukla evdeyiz hep
Ellerine sağlık müthiş görünüyor deniycem haftaiçi

Allah şifa versin canım
Ben iyiyim elhamdülillah, ödemim azalırsa ağrım azalıyor yoksa çok canım acıyor, zamanla o da geçecek inşallah

Ayaklarına sağlık canım takımın eminim seninle gurur duyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…