Pazartesi kontrol tartimiz var yaBen şimdi ptesi tartılmıyorum demi cuma tartılıyorumfesang
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun Saracim. Dolu dolu sağlıklı bir menü.
Ya biliyorum yaa kaçmays çalıştımPazartesi kontrol tartimiz var ya
Hoşbuldum canım
Karnabahar kısırınin da şiskinligi oluyor. İki şiş yeterdi aslında sana. Miden küçülmüştür fazla yuklenmişsin tatlım. Kalk oturma biraz koridorda git gel yap.Vallahi elhanım mideme öküz oturduama dediğin gibi şişler küçük 150 gramı belki biraz geçer ama çok yedim tabi davul gibiyim
İyi geceler bitanemİyi geceler kızlar bu ilaçlar uyku yapıyor gidip dinleneyim yarın görüşürüz
Bişeycık çıkmaz ondan ablamŞeytana uydum
İki baklavanın üstünü yiyip alt taraflarını eşime verdim. Hep dolunayın suçu ...balkondan o kadar güzel bakıyordu ki bana kendimden gecmişim
Menünü endişeyle bekliyorumBişeycık çıkmaz ondan ablamkilo yapmaz sen birde benim yediklerimi gör
Yaa canım inşallah ondandır ama doğru söylüyorsun karnabahar şişirir e ondan da koca bir tabak yedimKarnabahar kısırınin da şiskinligi oluyor. İki şiş yeterdi aslında sana. Miden küçülmüştür fazla yuklenmişsin tatlım. Kalk oturma biraz koridorda git gel yap.Miden rahatsız olursa çay kaşığınin ucuyla karbonati bir bardak suda erit iç canım.
Cuma ödül günü sıkıntı yokCuma günü bir dürüm döner
Akşam bir şiş kebab
Yanında ikramlık 3 tane sarma
Cumartesi sabah bir kase mercimek çorba
Ara lorlu gözleme bir tane
Evde degıldım dedigim gibi
fesang
AttımMenünü endişeyle bekliyorum
Ya canım bırak yesin doya doyaKarnabahar kısırınin da şiskinligi oluyor. İki şiş yeterdi aslında sana. Miden küçülmüştür fazla yuklenmişsin tatlım. Kalk oturma biraz koridorda git gel yap.Miden rahatsız olursa çay kaşığınin ucuyla karbonati bir bardak suda erit iç canım.
Yok valla ben şiştim görürsün bak ama yarın 3 litre su kabak detox yapcmCuma ödül günü sıkıntı yok
Cumartesi zaten bişey yok boşuna korktum
Ya canım bırak yesin doya doya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?