Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamm
Bugun biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama dengeli gidiyorum yarın yoğurt ağırlıklı beslenecegim insallah
Bugun sabah pezik kızartması vardı evde bi parça ekmekle (çok az ) yedim
Saat 16.00 gibi makarna yedim ki 1 aydan fazla olmuştu yemeyeli sanırsam.
1 muz yedim
Iste biraz karışık oldu .
Şu 1.5 lt
Bundan sonra menulerimi yazacağım daha düzgün paylaşım olur akılda tutunca net olmuyor.

4 km yurumusum
60 *5 = 300 puan

Afiyet olsun spor harika
Günaydınnn
Dün atamadığım tartı görseli
Eki Görüntüle 3256558
Elhan
Başlangıcın hayırlı olsun
Eline emeğine sağlık kraliçem
Herkese günaydınnnnn kahvaltiyi ne kadar geçe atarsak o kadar iyi dedik saat 12 de kahvaltı 19 da akşam yemeği son yaptikEki Görüntüle 3256563
Ohh mis
Sen misin yoksa sıra arkadaşın mı burdayım dedi kilo durumların nasıl canım? Ben berbat durumdayım.
Çocuğu derse getirdim. O dersteyken ben yürüyüşe çıkıyorum. Öğlen sıcağı var ama çok güzel rüzgar esiyor
Süpersin
burası hareketlenmiş ne güzel olmuş ben de geleceğim Allahın izniyle
Yuppi
Hoşgeldin canım yeniden
Çok geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun spor muhte
afiyet olsun
Afiyet olsun

Afiyet olsun
Afiyet olsun adımlar da güzel

Aynen öyle oldu canım,önce vereyim dedikçe aldım yarın yeniden bismillah insalllahsen nasılsın?İşinle ilgili durumda bir değişiklik var mı?
kararına çok sevindim canım, başlangıcın hayırlı olsun sağlıkla bol kilo verirsin inşallah

daha iyiyim kuzum çok şükür, kısmet deyip kapattım üstünü o konunun

ama tabii daha iyi kapılar açar inşallah Rabbim, duam hep o yönde, çünkü şu andaki işyerimde gerçekten çok ama çok mutsuzum artık tükenmiş hissediyorum burada kendimi, işşin kötüsü onlara da ne yazık ki faydam kalmadı hiç, günü kurtarmalık çalışıyorum resmen ki bu halimi de hiç ama hiç sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…