- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Teşekkür ederimAllah kolaylık versin. Annelik zor. Çocuklar büyüyünce uyurum diyorsun da biyolojik saat istediğimiz gibi olmuyor. Gece yastığa başımı koyduğumda zihnimi resetlemeyi başaramadım. Belki sen yaparsın. Menun güzel afiyet olsun canım
Çok aç olmasaydım yulaf tost yapcaktım ama gözüm görmedi 18 saat açlığın üzerineAfiyet olsun canım gayet güzel olmuş menünbazlama yerine tam buğday ekmek olaydı daha bi iyi olurmuş ama olsun
Uygulama indirdim ben ondan takip ediyordumAfiyet olsun canımmkalori hesabınu hiç anlayamıyorum neye göre yapıyorsun
Yarın kargo gelip alacak canım. Yedek telefonum vardı abimin kızına vermiştim. Evde tuşlu bir telefon var gelene kadar onunla idare edeceğim canım. Sorun çozulme aşamasında şu an . İME' de sıkıntı var. Satıcı firma nasıl yapacak bilmiyorum.
Teşekkür ederimmm.. umarım yarın güzel sonuçlar görürüm tartıdaAfiyet olsun canımÇok güzel
Afiyet bal olsun yağlar cayır cayır yansınNe güzel etkileşimler.bulaşıcılik bana da geçti. Bir ödem suyu da ben yapayım. En kolayından salatalık, maydanoz, limon , elma , yeşil çay tarcin karanfil unutulmasın
Hoşgeldin canım kesinlikle doğru yerdesinSanırım en aktif grup burası bende başlamak istiyorum yine yenidencuma gününe kadar diyet yapıp cuma kilo fotosu ile başlamak istiyorum yeriniz varsa aranıza katılmak istiyorum
Hoşbulduk canım teşekkür ederim tek başına olmuyor bir grup bana iyi gelecek... Depremden sonra yeme düzenim çok bozuldu 2,5 ay eve giremedik korkudan hep dürüm tarzı şeyler yedik şuan midem çok büyümüş öğle yemeği alışkanlığım yoktu ama şu aralar yiyorum tekrardan disipline girmek istiyorum...Hoşgeldin canım kesinlikle doğru yerdesin
Hahaha valla güzel eleştiri olmuş beğendim:)))Afiyet olsun canımDört dilim tb ekmeği diyetisyen mi önerdi? Hariçten atıp tutmayım şimdi bana sanki biraz çok gibi geldi. Aradaki dört kare cikolata da çok , kahvaltidaki fıstık, fındık ezmeleri bir çay kaşığı sanırım
Hangi uygulamaUygulama indirdim ben ondan takip ediyordum
Çözüm aşamasında olduğuna sevindim telefonun ile çabucak kavuşursunuz inşallahYarın kargo gelip alacak canım. Yedek telefonum vardı abimin kızına vermiştim. Evde tuşlu bir telefon var gelene kadar onunla idare edeceğim canım. Sorun çozulme aşamasında şu an . İME' de sıkıntı var. Satıcı firma nasıl yapacak bilmiyorum.
Hoşgeldin canımHoşbulduk canım teşekkür ederim tek başına olmuyor bir grup bana iyi gelecek... Depremden sonra yeme düzenim çok bozuldu 2,5 ay eve giremedik korkudan hep dürüm tarzı şeyler yedik şuan midem çok büyümüş öğle yemeği alışkanlığım yoktu ama şu aralar yiyorum tekrardan disipline girmek istiyorum...
İnşallah canım dolabımda beni bekleyen çok kıyafetim var ...hep birlikte hedefimize varırız İnşallahHoşgeldin canımhep birlikte vercz kiloları
Ahhh pizzalara yenik mi düştünMavi kızlar menülerinizi gördüm ama alıntılayamadım eve gelmedim daha. Bir kaptanın pazar akşamı ASLA yememesi gereken şeyleri yedimhepinize afiyet olsun bana olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?