Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim ben yatağa 5 kala uyuyanlardanım ama zamanla değişebilir tabi uykusuzluk çok zor.
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menün bazlama yerine tam buğday ekmek olaydı daha bi iyi olurmuş ama olsun
Çok aç olmasaydım yulaf tost yapcaktım ama gözüm görmedi 18 saat açlığın üzerine

Elhan canım telefonla alakalı bir sorun varmış sabah belirtmişsin.. Çözebildin mi bu sorunu
Yarın kargo gelip alacak canım. Yedek telefonum vardı abimin kızına vermiştim. Evde tuşlu bir telefon var gelene kadar onunla idare edeceğim canım. Sorun çozulme aşamasında şu an . İME' de sıkıntı var. Satıcı firma nasıl yapacak bilmiyorum.

fesang Elhan

Sabah aç karna; zencefilli limonlu su -chia tohumu su

Sabah;09.30;
2 catal patates kızartma
5 zeytin
2 kaşar peynir
1 dilim beyaz peynir
Yarım simit
Şekersiz çay

15.00
2 dilim su böreği
Bi dilim pasta
Tavuklu arpa sehriye salata
3 mercimek köfte
4 zeytinyağ sarma
1 Fanta

Kızımın doğum günüydü bugün ödülü bugün değerlendirdim cuma günü pek bise yemedim

1litre su

Yoğurt kürü

Son düzenleme:
04.06.2023 menüm
Sabah
Bir tane yulaflı fit tost
Domates ve salatalık
Maydanoz ve Dereotu
Üç tane zeytin
Şekersiz çay

Öğle
Yok

Ara
Iki top dondurma

Akşam
Bir porsiyon kıymalı pide
Ayran

Su 2 litre spor bir saat yürüyüş ve 6742 adım

Zipzip- Elhan fesang

Hoşgeldin canım kesinlikle doğru yerdesin
Hoşbulduk canım teşekkür ederim tek başına olmuyor bir grup bana iyi gelecek... Depremden sonra yeme düzenim çok bozuldu 2,5 ay eve giremedik korkudan hep dürüm tarzı şeyler yedik şuan midem çok büyümüş öğle yemeği alışkanlığım yoktu ama şu aralar yiyorum tekrardan disipline girmek istiyorum...

Hahaha valla güzel eleştiri olmuş beğendim:)))
Ayne tatlı krizi geliyor ben diyete başlarken birden diyet öncesi çok tatlı yerim buda birda kanıt benim en büyük düşmanım tatlı krizi neyse yarın daha güzel bir listeyle geleceğim

Çözüm aşamasında olduğuna sevindim telefonun ile çabucak kavuşursunuz inşallah

Hoşgeldin canım hep birlikte vercz kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…