- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Hadi hayrını görSevinsem mi üzülsem mi bilemedimmm.. Doğumdan sonra ilk adetimi oldum bugün.Biriken ödemelerin bu vesileyle gideceğini ümit ediyorum
Çok teşekkür ederim canım
Kalori takip sayaci yazınca cok çıkıyor ben yazio kullanıyorumHangi uygulama
Evet misafirlikten kacmak lazim ama benim yatili misafirim varKevsooommm harikasındiyet işini sıkıya bağlayana kadar misafirliğe gitme kuşuuum
Hoşgeldiiinnnbizim zayıflamak isteyen herkese yerimiz var hem de kucak kucak
Geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin
Haklısın limoşuuum ama kaptanları bu açığı kapatmış bugün dimifesang
Ahahahaaaaa sesli güldümsen çok yaşa
Amin canım inşallah, teşekkür ederimBaşarılı sonuçlar alırlar inşallah. Allah emeklerini ziyan etmesin kuzum. Cumaya kadar istediğin başlangıç kilona inmeni dilerim.
Birlikte başlıyoruz,gel sarilakiyi akşamlar kızlarrrbugün dışarıya çıktım. yarım kollu bluz üstüne uzun gömlek giymiştim sabah. eve dönerken öğlen gömleği çıkardım hava çok sıcak diye. aynaya baktım göğüsler ve karın devasa büyüklükte çok rahatsız oldum
Allahın izniyle Cumaya ben de size katılacağım. 3-5 kilo bile çok şey değiştiriyor görünüşte.
Oyyyy kıyamam ben sanaaaVurmayın garibe
Ayyyy o daha kötüEvet misafirlikten kacmak lazim ama benim yatili misafirim var
Hoş geldin adaSanırım en aktif grup burası bende başlamak istiyorum yine yenidencuma gününe kadar diyet yapıp cuma kilo fotosu ile başlamak istiyorum yeriniz varsa aranıza katılmak istiyorum
Hoşbulduk canım inşallahHoş geldin adaHer zaman bekleriz . Geçen sene beraberdik. Kaldığın yerden devam edersin inşallah.
Tartı bildirimi kendin için iyi olur. Nasıl gittiğine bakarsın. Cuma günü de başlangıç yaparsın.Öyle oldu maalesef canım Rabbim bidaha yaşatmasın...
Yarın tartı bildirimi yapayım mı ? Cuma mı yapıp başlangıç kilosu mu olsun ?
Hayırlı olsun o zaman.Hoşbulduk canım inşallahbu sefer hedef kiloya hep beraber ulaşırız inşallah
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canımMerhaba
Bugün karışık beslendim. Çok sofra modum olmadı.
Sabah aç karnima yeşil çay ve hindistan cevizi yağı ile kahve içtim.
Patates kızartması vardı ama airfreyde yaptım. Peynir kalmamış sucuklu yumurta vardı o da yağsız kendi yağı ile .
Arada ayak fındık badem yedim.
Akşam ev dürümü yaptım. Ben 1 tane yedim bol marullu. Lavasi inceydi. Yarım zero içtim (eşimin yarımı)
Bol bol turşu yedim. 8500 adım attım şuana kadar.
Hala WC yok neden çünkü su yok.
Mesai olunca herşey daha düzenli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?