- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Başarılı sonuçlar alırlar inşallah. Allah emeklerini ziyan etmesin kuzum. Cumaya kadar istediğin başlangıç kilona inmeni dilerim.Elhan ablacım sabah uyuyakalmisim, geçen yılki öğrencilerime moral olsun diye okula gidecektim sınav öncesi.Sabah apar topar ciktim 65.5 geldim ama dün 64.7 idim. Yarın sabah yine herkesle bildirim yaparım,cumaki kilom da başlangıç kilosu olur
Harika bir gün harika bir menüSelamm
4 Haziran Pazar Menüsü
Sabah
Yumurta salatası
Öğle
Smoothe (süt, muz, 2 yk yulaf, 1 çk tarçın)
Akşam
Mantar sote, 1 kase yoğurt
Ara
1 hurma
Spor: Bahçede ot yolma( 2 saat)
Su: 2 ltElhan Kinoalihatun
Sakın geç kalma erken geliyi akşamlar kızlarrrbugün dışarıya çıktım. yarım kollu bluz üstüne uzun gömlek giymiştim sabah. eve dönerken öğlen gömleği çıkardım hava çok sıcak diye. aynaya baktım göğüsler ve karın devasa büyüklükte çok rahatsız oldum
Allahın izniyle Cumaya ben de size katılacağım. 3-5 kilo bile çok şey değiştiriyor görünüşte.
Allah kolaylık versin. Annelik zor. Çocuklar büyüyünce uyurum diyorsun da biyolojik saat istediğimiz gibi olmuyor. Gece yastığa başımı koyduğumda zihnimi resetlemeyi başaramadım. Belki sen yaparsın. Menun güzel afiyet olsun canımKızlar bugün 3 saat uykuyla can çekişirken eşime devredince nöbeti 2 de açlıktan ölerek uyandım
4 Haziran
08.30 Türk kahvesi
10.30 bitki çayı
14.30 1 küçük yuvarlak bazlamaya karışık tost
16.00 1 kase çorba
19.30 mangalda 4 tane böbrek
3 bin adım şuan ama tamamlayamayabilirim bugündün o spor ve yorgunluk üzerine bütğn gece ayakta olmak mahvetti beni
Elhan fesang
Afiyet olsun canııımSelamm
4 Haziran Pazar Menüsü
Sabah
Yumurta salatası
Öğle
Smoothe (süt, muz, 2 yk yulaf, 1 çk tarçın)
Akşam
Mantar sote, 1 kase yoğurt
Ara
1 hurma
Spor: Bahçede ot yolma( 2 saat)
Su: 2 ltElhan Kinoalihatun
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menünKızlar bugün 3 saat uykuyla can çekişirken eşime devredince nöbeti 2 de açlıktan ölerek uyandım
4 Haziran
08.30 Türk kahvesi
10.30 bitki çayı
14.30 1 küçük yuvarlak bazlamaya karışık tost
16.00 1 kase çorba
19.30 mangalda 4 tane böbrek
3 bin adım şuan ama tamamlayamayabilirim bugündün o spor ve yorgunluk üzerine bütğn gece ayakta olmak mahvetti beni
Elhan fesang
gömleğin düğmeleri idare eder. geçen ay aldımSakın geç kalma erken gel
Sakın geç kalma erken geeeeel
Gömleğin düğmelerini hiç sormayacagim
Canım benim güzel bir karar.
Teşekkür ederim canımmHarika bir gün harika bir menü
Sporuna diyecek yok.
1 kilo bile çok fark yaratıyorrr, o halde cuma bekliyoruz seni deeiyi akşamlar kızlarrrbugün dışarıya çıktım. yarım kollu bluz üstüne uzun gömlek giymiştim sabah. eve dönerken öğlen gömleği çıkardım hava çok sıcak diye. aynaya baktım göğüsler ve karın devasa büyüklükte çok rahatsız oldum
Allahın izniyle Cumaya ben de size katılacağım. 3-5 kilo bile çok şey değiştiriyor görünüşte.
Kavuşmuyor düğmeleeeeeergömleğin düğmeleri idare eder. geçen ay aldımama bu gidişle o da kapanmakta zorlanacak. en iyisi mi önlem alayım.
Canııımmm teşekkür ederimm o senin müthişliğinAfiyet olsun canııımgene harikalar yaratmışsın
Afiyet olsun canımmKahvaltı 297 kalori
55 gr sucuklu yumurta
Yarim avokado
Yarım salatalik
3 4 zeytin
Yarim domates
1 köz biber
Ara öğün
Cilekli kefir
Eki Görüntüle 3257172
Öğle (misafirlikteydim )
70 gr suffle
1 sigara böreği
1 elmali pasta
3 dilim karpuz
Akşam
170 Gr döner
Semizotlu yoğurt
Eki Görüntüle 3257173
Ara öğün 1 tam muz
Adim 5300
Afiyet olsun canımSelammm
Bugünkü menumu yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 1 dilim tbe 3 zeytin Yeşillik söğüş
Ara 8 çilek 2 ceviz
Öğle 8 yk sebzeli tavuk 4 yk yoğurt 1 dilim tbe
Ara 5 çilek 2 ceviz
Akşam ızgara da 1 tavuk 4 köfte 2 sb ayran 1 dilim tbe
Ara 1 kahve 1 yk yaban mersini 5 iğde 2 ceviz
2 litre su
9011 adım
Elhan fesang
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?