Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsuuunn..Mavi takıma byle güzel menüler yakışmıyor nerde patates kızartmalar, poğacalar, kekler ozlemon haksız mıyım

İnşallah canım dolabımda beni bekleyen çok kıyafetim var ...hep birlikte hedefimize varırız İnşallah
Bende depremden sonra kilo aldım 63 ten 75 e çıktım stresten sürekli yemek yedim
Pazartesi kontrol bildirimi cuma günüde tam resimli bildirim yapıyoruz canım günlük menü paylaşımı

Bende depremden sonra kilo aldım 63 ten 75 e çıktım stresten sürekli yemek yedim
Pazartesi kontrol bildirimi cuma günüde tam resimli bildirim yapıyoruz canım günlük menü paylaşımı
Öyle oldu maalesef canım Rabbim bidaha yaşatmasın...
Yarın tartı bildirimi yapayım mı ? Cuma mı yapıp başlangıç kilosu mu olsun ?

Mavi kızlar menülerinizi gördüm ama alıntılayamadım eve gelmedim daha. Bir kaptanın pazar akşamı ASLA yememesi gereken şeyleri yedim hepinize afiyet olsun bana olmasın
Demee öyle canım.. hafta içi telafi edersin sen.. artık yemişsin tadını çıkar.

Öyle oldu maalesef canım Rabbim bidaha yaşatmasın...
Yarın tartı bildirimi yapayım mı ? Cuma mı yapıp başlangıç kilosu mu olsun ?
Yarın motive olmak adına bildirim yapabilirsin.. Detayları Elhan cım daha iyi bilir Çok geçmiş olsun Allah bir daha ülkemize böyle felaketler yaşatmasın inşallah

Merhaba
Bugün karışık beslendim. Çok sofra modum olmadı.
Sabah aç karnima yeşil çay ve hindistan cevizi yağı ile kahve içtim.
Patates kızartması vardı ama airfreyde yaptım. Peynir kalmamış sucuklu yumurta vardı o da yağsız kendi yağı ile .
Arada ayak fındık badem yedim.
Akşam ev dürümü yaptım. Ben 1 tane yedim bol marullu. Lavasi inceydi. Yarım zero içtim (eşimin yarımı)
Bol bol turşu yedim. 8500 adım attım şuana kadar.
Hala WC yok neden çünkü su yok.
Mesai olunca herşey daha düzenli oluyor

Yarın motive olmak adına bildirim yapabilirsin.. Detayları Elhan cım daha iyi bilir Çok geçmiş olsun Allah bir daha ülkemize böyle felaketler yaşatmasın inşallah
Amin canım inşallah evet motive için bildirim yapsam bu haftayı boşa geçirmemiş olurum

Kevsooommm harikasın diyet işini sıkıya bağlayana kadar misafirliğe gitme kuşuuum
Sanırım en aktif grup burası bende başlamak istiyorum yine yeniden cuma gününe kadar diyet yapıp cuma kilo fotosu ile başlamak istiyorum yeriniz varsa aranıza katılmak istiyorum
Hoşgeldiiinnn bizim zayıflamak isteyen herkese yerimiz var hem de kucak kucak
Geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin
Afiyet olsuuunn..Mavi takıma byle güzel menüler yakışmıyor nerde patates kızartmalar, poğacalar, kekler ozlemon haksız mıyım
Haklısın limoşuuum ama kaptanları bu açığı kapatmış bugün dimi fesang
Ekmek ye geçerrr
Ahahahaaaaa sesli güldüm sen çok yaşa

Teşekkür ederim canım

Ben de haftasonları aynı durumdayım... Yemek düzenim bayağı karışıyor ve değişiyor.. Haftaiçi diyet konusunda daha başarılı geçiyor

Ben de haftasonları aynı durumdayım... Yemek düzenim bayağı karışıyor ve değişiyor.. Haftaiçi diyet konusunda daha başarılı geçiyor
Hep öyle oluyor maalesef ama ne zaman o hafta sonlarını hafta içi gibi yaşamaya başlayınca kilolar çok çabuk gidiyor... bir zamanlar 4 yıl önce burada diyet gruplarında istediğim kiloya düşmüş başarı öyküsü yazmıştım.. ayyy ne günlerdiiişimdi tekrar başlıyorum...

Bir kere başaran bir daha başarırr hem de daha kolay.. Sen bu işin pirisin artık

Bir kere başaran bir daha başarırr hem de daha kolay.. Sen bu işin pirisin artık
Ayy inşallah canım aslında 4 yıldır defalarca başladım ama sonunu getiremedim ilk yaptığım diyet çok disiplinliydi ve çok spor yapıyordum alışma evresi zor geçti ilk ay çok aç uyudum ve uyandım uykularımda hep yemek gördüm ama pes etmedim tansiyonum düştü yıldızlar gördüm ama asla bırakmadım... sonra aynı sıkıntıya girmemek için hep diyetten kaçtım

Vurmayın garibe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…