- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Afiyet olsuuunn..Mavi takıma byle güzel menüler yakışmıyor nerde patates kızartmalar, poğacalar, kekler
Bende depremden sonra kilo aldım 63 ten 75 e çıktım stresten sürekli yemek yedimİnşallah canım dolabımda beni bekleyen çok kıyafetim var ...hep birlikte hedefimize varırız İnşallah
Sussssss s s s açlıktan ölüyorum burdaAfiyet olsuuunn..Mavi takıma byle güzel menüler yakışmıyor nerde patates kızartmalar, poğacalar, keklerozlemon haksız mıyım
Öyle oldu maalesef canım Rabbim bidaha yaşatmasın...Bende depremden sonra kilo aldım 63 ten 75 e çıktım stresten sürekli yemek yedim
Pazartesi kontrol bildirimi cuma günüde tam resimli bildirim yapıyoruz canım günlük menü paylaşımı
Demee öyle canım.. hafta içi telafi edersin sen.. artık yemişsin tadını çıkar.Mavi kızlar menülerinizi gördüm ama alıntılayamadım eve gelmedim daha. Bir kaptanın pazar akşamı ASLA yememesi gereken şeyleri yedimhepinize afiyet olsun bana olmasın
Öyle olacak mecbur menekşemDemee öyle canım.. hafta içi telafi edersin sen.. artık yemişsin tadını çıkar.
Yarın motive olmak adına bildirim yapabilirsin.. DetaylarıÖyle oldu maalesef canım Rabbim bidaha yaşatmasın...
Yarın tartı bildirimi yapayım mı ? Cuma mı yapıp başlangıç kilosu mu olsun ?
Amin canım inşallahYarın motive olmak adına bildirim yapabilirsin.. DetaylarıElhan cım daha iyi bilir Çok geçmiş olsun Allah bir daha ülkemize böyle felaketler yaşatmasın inşallah
Kevsooommm harikasınKahvaltı 297 kalori
55 gr sucuklu yumurta
Yarim avokado
Yarım salatalik
3 4 zeytin
Yarim domates
1 köz biber
Ara öğün
Cilekli kefir
Eki Görüntüle 3257172
Öğle (misafirlikteydim )
70 gr suffle
1 sigara böreği
1 elmali pasta
3 dilim karpuz
Akşam
170 Gr döner
Semizotlu yoğurt
Eki Görüntüle 3257173
Ara öğün 1 tam muz
Adim 5300
HoşgeldiiinnnSanırım en aktif grup burası bende başlamak istiyorum yine yenidencuma gününe kadar diyet yapıp cuma kilo fotosu ile başlamak istiyorum yeriniz varsa aranıza katılmak istiyorum
Geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesinHoşbulduk canım teşekkür ederim tek başına olmuyor bir grup bana iyi gelecek... Depremden sonra yeme düzenim çok bozuldu 2,5 ay eve giremedik korkudan hep dürüm tarzı şeyler yedik şuan midem çok büyümüş öğle yemeği alışkanlığım yoktu ama şu aralar yiyorum tekrardan disipline girmek istiyorum...
Haklısın limoşuuum ama kaptanları bu açığı kapatmış bugün dimiAfiyet olsuuunn..Mavi takıma byle güzel menüler yakışmıyor nerde patates kızartmalar, poğacalar, keklerozlemon haksız mıyım
Ahahahaaaaa sesli güldümEkmek ye geçerrr
Teşekkür ederim canımKevsooommm harikasındiyet işini soloya bağlayana kadar misafirliğe girme kuşuuum
Hoşgeldiiinnnbizim zayıflamak isteyen herkese yerimiz var hem de kucak kucak
Geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin
Haklısın limoşuuum ama kaptanları bu açığı kapatmış bugün dimifesang
Ahahahaaaaa sesli güldümsen çok yaşa
Kevsooommm harikasındiyet işini soloya bağlayana kadar misafirliğe girme kuşuuum
Ben de haftasonları aynı durumdayım... Yemek düzenim bayağı karışıyor ve değişiyor.. Haftaiçi diyet konusunda daha başarılı geçiyorMerhaba
Bugün karışık beslendim. Çok sofra modum olmadı.
Sabah aç karnima yeşil çay ve hindistan cevizi yağı ile kahve içtim.
Patates kızartması vardı ama airfreyde yaptım. Peynir kalmamış sucuklu yumurta vardı o da yağsız kendi yağı ile .
Arada ayak fındık badem yedim.
Akşam ev dürümü yaptım. Ben 1 tane yedim bol marullu. Lavasi inceydi. Yarım zero içtim (eşimin yarımı)
Bol bol turşu yedim. 8500 adım attım şuana kadar.
Hala WC yok neden çünkü su yok.
Mesai olunca herşey daha düzenli oluyor
Hep öyle oluyor maalesef ama ne zaman o hafta sonlarını hafta içi gibi yaşamaya başlayınca kilolar çok çabuk gidiyor... bir zamanlar 4 yıl önce burada diyet gruplarında istediğim kiloya düşmüş başarı öyküsü yazmıştım.. ayyy ne günlerdiiiBen de haftasonları aynı durumdayım... Yemek düzenim bayağı karışıyor ve değişiyor.. Haftaiçi diyet konusunda daha başarılı geçiyor
Bir kere başaran bir daha başarırr hem de daha kolay.. Sen bu işin pirisin artıkHep öyle oluyor maalesef ama ne zaman o hafta sonlarını hafta içi gibi yaşamaya başlayınca kilolar çok çabuk gidiyor... bir zamanlar 4 yıl önce burada diyet gruplarında istediğim kiloya düşmüş başarı öyküsü yazmıştım.. ayyy ne günlerdiiişimdi tekrar başlıyorum...
Ayy inşallah canımBir kere başaran bir daha başarırr hem de daha kolay.. Sen bu işin pirisin artık
Vurmayın garibeKevsooommm harikasındiyet işini sıkıya bağlayana kadar misafirliğe gitme kuşuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?