Kayipdünyacim yarın güzel bir menü planlamani ümit ediyorum. Tatlı krizleri hepimizin başının belası. Zamanında vücudumuza aldığımız için onu seven bakteriler bizimle yaşıyor ve istiyorlar. Biz napacagiz vermeyerek onları aç bırakacağız.Hahaha valla güzel eleştiri olmuş beğendim:)))
Ayne tatlı krizi geliyor ben diyete başlarken birden diyet öncesi çok tatlı yerim buda birda kanıt benim en büyük düşmanım tatlı krizi neyse yarın daha güzel bir listeyle geleceğim
Başarı öykünü okuduğum daha dün gibiHep öyle oluyor maalesef ama ne zaman o hafta sonlarını hafta içi gibi yaşamaya başlayınca kilolar çok çabuk gidiyor... bir zamanlar 4 yıl önce burada diyet gruplarında istediğim kiloya düşmüş başarı öyküsü yazmıştım.. ayyy ne günlerdiiişimdi tekrar başlıyorum...
Afiyet olsun canımfesang Elhan
Sabah aç karna; zencefilli limonlu su -chia tohumu su
Sabah;09.30;
2 catal patates kızartma
5 zeytin
2 kaşar peynir
1 dilim beyaz peynir
Yarım simit
Şekersiz çay
15.00
2 dilim su böreği
Bi dilim pasta
Tavuklu arpa sehriye salata
3 mercimek köfte
4 zeytinyağ sarma
1 Fanta
Kızımın doğum günüydü bugün ödülü bugün değerlendirdim cuma günü pek bise yemedim
1litre su
Yoğurt kürü
Buradan çook güçlü bir bayan olduğunu anladım bile.. Yıldızlarla mücadele kolay değilAyy inşallah canımaslında 4 yıldır defalarca başladım ama sonunu getiremedim ilk yaptığım diyet çok disiplinliydi ve çok spor yapıyordum alışma evresi zor geçti ilk ay çok aç uyudum ve uyandım uykularımda hep yemek gördüm ama pes etmedim tansiyonum düştü yıldızlar gördüm ama asla bırakmadım... sonra aynı sıkıntıya girmemek için hep diyetten kaçtım
EvetttttBaşarı öykünü okuduğum daha dün gibiilk orada tanışmıştık.
Musmutlu, güzel yıllar diliyorum miniğeefesang Elhan
Sabah aç karna; zencefilli limonlu su -chia tohumu su
Sabah;09.30;
2 catal patates kızartma
5 zeytin
2 kaşar peynir
1 dilim beyaz peynir
Yarım simit
Şekersiz çay
15.00
2 dilim su böreği
Bi dilim pasta
Tavuklu arpa sehriye salata
3 mercimek köfte
4 zeytinyağ sarma
1 Fanta
Kızımın doğum günüydü bugün ödülü bugün değerlendirdim cuma günü pek bise yemedim
1litre su
Yoğurt kürü
İnşallah canımBuradan çook güçlü bir bayan olduğunu anladım bile.. Yıldızlarla mücadele kolay değilYine başaracaksın bu sefer pes etmek yokk
Masterfit Yarışması 72.Etap | 02.06 | 05.06 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 84.35 | |||
| 70.5 | |||
| 62.9 | |||
| 74.7 | |||
| 62.45 | |||
| 69.7 | |||
| 80.9 | |||
| 74.4 | |||
| 85.85 | |||
| 79.5 | |||
Mavi Takim | ||||
| 67.15 | |||
| 73.0 | |||
| 63.70 | |||
| 69.5 | |||
| 71.1 | |||
@Cookiie | 82.1 | |||
| 65.95 | |||
@sudansebep | 62.9 | |||
| 89.9 | |||
Geçmiş olsun adacim.Demir depoların inşallah tedaviyle dolar. Eskiden istediğin kiloya ulastiysan şimdi de ulaşırsın. Ben de beşli rakamları görmüştüm bu o kadar ulaşılmaz bir şey değil benim için. Kendimize inandiysak gerisi kolay.İnşallah canımhep beraber birbirimizi motive ederek tekrardan başaracağız... evet zor oldu ama herkesin ada sana ne olmuş demeleri şaşkın şaşkın bakmaları çok güzeldi... herşeyden önce istediğini giyip çıkmak harika bir duyguydu.... bu arada ben o dönem demir ilacı kullanmıştım demirim düşüktü... geçtiğimiz hafta yine tahlil yaptırdım demirim yine düşük çıktı 3 ay ilacı kullan dedi dr...
Demir ilacı dıyette nasıl bir etki yaratıyor bilmiyorum kuzum.. Kullanman gerekıyorsa tabi ki kullanacaksın her şeyin başı sağlık.. Yavaş yavaş sindirerek yeniden eksileceksin ve dolaptaki o ponçik kıyafetleri tekrar giyeceksin.. Biliyorsun bu yol biraz meşakatli ve adımlarımız ağır.. Ama sonu aydınlıkİnşallah canımhep beraber birbirimizi motive ederek tekrardan başaracağız... evet zor oldu ama herkesin ada sana ne olmuş demeleri şaşkın şaşkın bakmaları çok güzeldi... herşeyden önce istediğini giyip çıkmak harika bir duyguydu.... bu arada ben o dönem demir ilacı kullanmıştım demirim düşüktü... geçtiğimiz hafta yine tahlil yaptırdım demirim yine düşük çıktı 3 ay ilacı kullan dedi dr...
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun adacim.Demir depoların inşallah tedaviyle dolar. Eskiden istediğin kiloya ulastiysan şimdi de ulaşırsın. Ben de beşli rakamları görmüştüm bu o kadar ulaşılmaz bir şey değil benim için. Kendimize inandiysak gerisi kolay.
Ne iyi ettin de geldin. Gerçekten zayıflamayı isteyen arkadaşları görünce daha bir asılma isteği uyanıyor bende. Hikayemiz güzel ve mutlu sonlu olur inşallah.Evettttthatırlıyorum canım bu sefer inşallah buradan nasip olur başarı öyküsü yazmak
İyi geceler tatlı rüyalarDemir ilacı dıyette nasıl bir etki yaratıyor bilmiyorum kuzum.. Kullanman gerekıyorsa tabi ki kullanacaksın her şeyin başı sağlık.. Yavaş yavaş sindirerek yeniden eksileceksin ve dolaptaki o ponçik kıyafetleri tekrar giyeceksin.. Biliyorsun bu yol biraz meşakatli ve adımlarımız ağır.. Ama sonu aydınlıkBen artık uyuyacağım canım bebişimde daldı iyi gecelerr
Askoşişkolarİyi geceler aşkofiskolarııımmyarın tartılarda buluşmak üzere
Sağoll limonimmMusmutlu, güzel yıllar diliyorum miniğee
Cokgüzeldii son 2 ye kadar kötüydü cok yagmur yağdı nasıl kutlucaz bilemedik ama rabbim sesimi duydu 2 den sonra hersey güzel bi kutlama olduAfiyet olsun canımdoğum günü partiniz inşallah keyifli geçmiştir.
Öyle oldu maalesef canım Rabbim bidaha yaşatmasın...
Yarın tartı bildirimi yapayım mı ? Cuma mı yapıp başlangıç kilosu mu olsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?