Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kayipdünyacim yarın güzel bir menü planlamani ümit ediyorum. Tatlı krizleri hepimizin başının belası. Zamanında vücudumuza aldığımız için onu seven bakteriler bizimle yaşıyor ve istiyorlar. Biz napacagiz vermeyerek onları aç bırakacağız.

Başarı öykünü okuduğum daha dün gibi ilk orada tanışmıştık.

Afiyet olsun canım doğum günü partiniz inşallah keyifli geçmiştir.

Buradan çook güçlü bir bayan olduğunu anladım bile.. Yıldızlarla mücadele kolay değil Yine başaracaksın bu sefer pes etmek yokk

Musmutlu, güzel yıllar diliyorum miniğee

Buradan çook güçlü bir bayan olduğunu anladım bile.. Yıldızlarla mücadele kolay değil Yine başaracaksın bu sefer pes etmek yokk
İnşallah canım hep beraber birbirimizi motive ederek tekrardan başaracağız... evet zor oldu ama herkesin ada sana ne olmuş demeleri şaşkın şaşkın bakmaları çok güzeldi... herşeyden önce istediğini giyip çıkmak harika bir duyguydu.... bu arada ben o dönem demir ilacı kullanmıştım demirim düşüktü... geçtiğimiz hafta yine tahlil yaptırdım demirim yine düşük çıktı 3 ay ilacı kullan dedi dr...

Veeeee yarın pazartesi tartı günümüz
Yarın sabah kahvaltı öncesi tartilip bildirimlerinizi yapıp beni etiketlemenizi rica ediyorum.
Kaptanlarimiz Kinoalihatun ve fesang bildirimlerinizi tarih nickli olarak fotoğraf çekip özel mesajla bana göndermenizi bekliyorum.
Bol eksili bir sabaha uyanma dileğiyle herkese iyi geceler
Masterfit Yarışması 72.Etap02.0605.06FarkYüzde
Kırmızı Takım
Kinoalihatun Kaptan84.35
Elhan 70.5
FirstLady_ 62.9
ozlemon 74.7
Jasminium84 62.45
suspushanimcim 69.7
Mthn83 80.9
Tesnim1903 74.4
askrhpozitif 85.85
Childdevelopment 79.5
Mavi Takim
fesang Kaptan67.15
Jou 73.0
MAKE UP_ 63.70
menekse_kokusu 69.5
Lavinia_98 71.1
@Cookiie82.1
Lonely single girl 65.95
@sudansebep62.9
Mina45 89.9

Geçmiş olsun adacim.Demir depoların inşallah tedaviyle dolar. Eskiden istediğin kiloya ulastiysan şimdi de ulaşırsın. Ben de beşli rakamları görmüştüm bu o kadar ulaşılmaz bir şey değil benim için. Kendimize inandiysak gerisi kolay.

Demir ilacı dıyette nasıl bir etki yaratıyor bilmiyorum kuzum.. Kullanman gerekıyorsa tabi ki kullanacaksın her şeyin başı sağlık.. Yavaş yavaş sindirerek yeniden eksileceksin ve dolaptaki o ponçik kıyafetleri tekrar giyeceksin.. Biliyorsun bu yol biraz meşakatli ve adımlarımız ağır.. Ama sonu aydınlık Ben artık uyuyacağım canım bebişimde daldı iyi gecelerr

Teşekkür ederim canım haklısın canım yeterki inanalım

İyi geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…