Evett canım teşekkürr ederiimmSen bu protein diyetlerini yapma canm . Tek tip olan hiç bir şeyi yapma zaten . Sağlıklı olan her çeşitten ve özellikle süt yapanlardan ye tabi ki.Bebeler önemli şuan süt olması lazım. zaten düzenli emzirmek , günlük 2 saatlik spora eş değermiş. Sen zaten iyi kalori yakıyorsun.
Aaane güzelmiş yaa ozaman bencede haftasonu git keyfin bol olsunYakın canım arabayla 1 saat toplu taşıma ile 1.5 saat :) İzmir de
Aynen canım kilonda güzel zaten. Ben bile emzirmediğim halde 6lara gelince daha rahat diyetler yapmayı düşünüyorum . Sen hiç sıkmana gerek yok zaten . Bıraktırma daha 2yaşa tamamlamayacaksan bile mutlaka 20 aya tamamla canım. Hayat boyu çok faydası var. Bu kadar emzirmişsin zaten bir kaç ay daha dayan. ❤ Ben de son aylar zorlanıyordum anlıyorum seni ama sonra ömür boyu iyi ki diyeceksin . Kendinle gurur duyacaksın.Evett canım teşekkürr ederiimmbıraktırmak istiyorum ama kıyamıyorum aşırı düşkün oldu dahada yordu beni hele geceleri 16 aylık
Öyle yapıyorum tek tip yapınca baktım sütüm gelmemeye başladı dedim direk sebzeyle ver yavaş yavaş neolcak zaten 6lara indim sonrasına acelem yok dedim öylede devam ediyorum şuan
Yaaaaa ne güzel motive ediyorsun devame tmeyi düşünüyorum bırakamıyorumda seviyorum emzirmeyi ama ipin ucunu kaçırıyoAynen canım kilonda güzel zaten. Ben bile emzirmediğim halde 6lara gelince daha rahat diyetler yapmayı düşünüyorum . Sen hiç sıkmana gerek yok zaten . Bıraktırma daha 2yaşa tamamlamayacaksan bile mutlaka 20 aya tamamla canım. Hayat boyu çok faydası var. Bu kadar emzirmişsin zaten bir kaç ay daha dayan. ❤ Ben de son aylar zorlanıyordum anlıyorum seni ama sonra ömür boyu iyi ki diyeceksin . Kendinle gurur duyacaksın.Benim kız şimdi 4'e geçti . Heyyy gidi günler heeeyyy....
Dün akşam niyetimizi ettikAbla apaya baslayacaktin demi nezaman basliyorsunuz
Muhteşem başladık canım afiyet olsun.Size menü yazayım da kaçamak olmasın. Ben 8-17 çalışıyorum haftaiçi. Çocuklarda erkenci. Ama haftasonu annem geç kalktığı için kahvaltı öğlene kalıyor. Ben de sabah ara öğünle başlıyorum.
Sabah
1 sade nescafe
2 kare bitter
Öğlen
Tabaktaki
Ara
1 nescafe sade
Yarım diyet bar
Akşam
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
Yaaaaa ne güzel motive ediyorsun devame tmeyi düşünüyorum bırakamıyorumda seviyorum emzirmeyi ama ipin ucunu kaçırıyo81 kiloyken başladım şuana kadar 4 ayda verdim 7lerden kurtuldum ya tamam 6ları kurtulmamız az kaldı
Offf offf fincanın guzelligine takıldım kaldım. Biri geçerken beni buradan alsın
Teşekkür ederim canımAaane güzelmiş yaa ozaman bencede haftasonu git keyfin bol olsun
Başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Giden kurtuluyor dünya dertlerinden biz kalanlara da sabırlar dilerim. Allah şifa versin canım inşallah sancıların son bulmuştur.Günaydın hepinize
Dünden beri gelemedim kusura bakmayın
Dün adet oldum sonunda ama çok sancılı geçiyor
Bide yakın bı akrabamız vefat etti. Biraz onun ugrasisi var. Çok bitkinim.
Yeni biseyler konuşulmuş sanırım uygun bı zamanda geçmiş yapmaya çalışırım.
Yeni takımlar hayırlı olsun
Bol eksili haftalar olsun hepimize başarılar dilerim
@Ozzybal kaptanım ilginden dolayı teşekkür ederim
Ysmnondr kaptanım beni aranıza seçtiğin için teşekkür ederim
Bu hafta kendimden ve uygulayacağım programdan çok eminim
Lenfödem mi var canım sende ? Doktora gittin mi ? Teşhis konuldu mu bende şüpheleniyorum lenf ödemden geçen sene durduk yere morarmalarım oluyordu doktora gidecektim vazgeçtim geçince önemli değildir dedim ama bir kaç gün önce lenfödemi öğrenince belirtileri de uyuyor dedimBu hafta kendimden ve uygulayacağım programdan çok eminim
İnşallah lenfödeme de çare olur
Sayılı gün çabuk gelip gecerValla harika görünüyor ama işte gel gelelim bunlara bakıp bakıp sonra gidip yoğurt yemek varkader utansın bizimde yulaftan tost yapacağımız günler gelir elbet
AynenErtesi gün hapı gibi
Daha napsin bu kadin sizin için
Yaa cnmmmm ablammOfff offf fincanın guzelligine takıldım kaldım. Biri geçerken beni buradan alsın
Okulum varken bu kadar değildi benim okul bitti boş kalınca kötü olmaya başlıyordum. Hayatındaki insanlar çok önemli bu konuda ya.Katılıyorum sana ama dediğim gibi çevre de çok önemli karşımızdaki insanlar bu sorunu atlatabilmek için yardımcı olmalari gerekiyor birde ben şunu farkettim kendime oyalanack bi meşgule bulmak insan kafa dagitmali oyalanmali
3 gün önce bende öyleydimGecmiş olsun canım benim bende regl agrısı çekiyorum şuan öldüm öldüm valla
Geçmiş olsun canım basiniz saolsunGünaydın hepinize
Dünden beri gelemedim kusura bakmayın
Dün adet oldum sonunda ama çok sancılı geçiyor
Bide yakın bı akrabamız vefat etti. Biraz onun ugrasisi var. Çok bitkinim.
Yeni biseyler konuşulmuş sanırım uygun bı zamanda geçmiş yapmaya çalışırım.
Yeni takımlar hayırlı olsun
Bol eksili haftalar olsun hepimize başarılar dilerim
@Ozzybal kaptanım ilginden dolayı teşekkür ederim
Ysmnondr kaptanım beni aranıza seçtiğin için teşekkür ederim
Günaydın bebeğim temizlik yapıcam arada ipte atlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?