- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
İkili eşleşip rakip seçmiştik yaHahahahahah kendi takımına geldi rakip olacakmı hala
Evett dogru kuzumm şimdi hatırladımİkili eşleşip rakip seçmiştik yakendi takımınızdan da olabilir , kilonuza yakın vs. dememişmiydiniz ama en yakın o
Yemek hazırladım esrayi actim ac karnimi doyurucam joouum sen napyosun
Çok iyi yapıyorsun söylemeyerek yalnız değilsin, insanlar iyi niyetle de olsa ee veremedin mi nekadar verdin sen şimdi diyettesin bunu mu yiyosun amaan boşver ye gibi gibi bir sürü söylemle istemeden de olsa strese sokuyolar. Ben 1 yıldır dikkat ediyorum yeni yeni göze görünmeye başladı her gören yüzün şöyle göbeğin böyle demeye başladı ben bile saldım çok konusulunca. Yakın cevrem biliyor onun dışında if yapıyorm diyip geçiyorumSelamlar bugün kendime bile vakit ayiramadim.
Sabah 82.5 çıktım. Bı kurtulamadim bu rakamlardan ama şunu fark ettim çevreden gizliyorum diyette olduğumu
Basaramamyi o kadar kabul etmişim ki açıklama yapmamak için saklıyorum
Kendime bile güvenemiyorum sonuç olarak
Oyyy canımm iyi yaptın 6 da yiyelim yemah bitirelim işi 5 te zor geliyo sankiYemek hazırladım esrayi actim ac karnimi doyurucam joouum sen napyosun
2 li rakamlara düşmem lazım joouu moralim bozuluyor yoksa ya listeye bak Bi ben 3 haneli rakamlardaymOyyy canımm iyi yaptın 6 da yiyelim yemah bitirelim işi 5 te zor geliyo sanki
Bozma bitanemm haftasonunun laneti hepp buhafta bozmayız artık bende dersimi aldım cuma ya kadar daha fazla eksiye düşersin bile bide istersen ip atla oda gerçekten çok işe yarıyo aklima geldikçe 100 defa zıplıyorum2 li rakamlara düşmem lazım joouu moralim bozuluyor yoksa ya listeye bak Bi ben 3 haneli rakamlardaym
Akşama acıkirsan sodalı ayran iç açlığını sindirirsin menü şahanee bayıldımm
Sağol ablacımEllerinize sağlık Hayalcim.Sarmalarin içindeki pirinç piştiği zaman dagilmiyor mu? Bir defa denedim hamur gibi oldular bir daha da yapmadım. Usulünü bilmediğim için oldu sanırım.
Canım demekki hazirlıklı degilsin kendini iyice hazır hissetmen lazımki azimli olman gerekir ama olsun üzülme var bundada bir hayır işe gidiyp geliyorsun düzenin bozuluyor bunlar cok normalSelamlar bugün kendime bile vakit ayiramadim.
Sabah 82.5 çıktım. Bı kurtulamadim bu rakamlardan ama şunu fark ettim çevreden gizliyorum diyette olduğumu
Basaramamyi o kadar kabul etmişim ki açıklama yapmamak için saklıyorum
Kendime bile güvenemiyorum sonuç olarak
Kilo olarakta aramızda kaldı 2.700Evett dogru kuzumm şimdi hatırladım
Zipliyorum ZipliyorumBozma bitanemm haftasonunun laneti hepp buhafta bozmayız artık bende dersimi aldım cuma ya kadar daha fazla eksiye düşersin bile bide istersen ip atla oda gerçekten çok işe yarıyo aklima geldikçe 100 defa zıplıyorum
Aldı aldı 3. DememdeAkşama acıkirsan sodalı ayran iç açlığını sindirirsin menü şahanee bayıldımm
Yaaa çok tatlısın amaaaKilo olarakta aramızda kaldı 2.700Amacım rakibimi sadece yarışta yenmek değil , kilo olarakta öne geçmek böyle ben eksi bir kilodan fazla , o ise + olamaya devam ederse hızlıca yakalamış olurum Aaaayyy çok pisss hırslandırıyorum ama bu gazlada haftaya erirse şaşma
Kızzz-Hayal senin rakibin kim ? Aslında seninle tam aynı kiloyuz aramızda gram bile yok gibi bir şey
Supersin 50 zıpla dinlen tekrar 50 yap oldu 100 siniye kadar500 zıpladım bendeZipliyorum Zipliyorumsen yazınca basladim
Hahahahaha kız onu unuttummbende diyorum bise dicektim neydiii ensonda aldı sodaAldı aldı 3. Dememdeyaparim acikirsam cnm saol
Canım öyle düşünme lütfen2 li rakamlara düşmem lazım joouu moralim bozuluyor yoksa ya listeye bak Bi ben 3 haneli rakamlardaym
1 2 haftaya 2li rakamlardasin zaten hiçte üzülmek bisye yok 115 kiloları gördü bu gözler2 li rakamlara düşmem lazım joouu moralim bozuluyor yoksa ya listeye bak Bi ben 3 haneli rakamlardaym
Tamam canım öyle yaparım. İç hazırlarken pirinçleri ön hazırlık pişirdiniz mi?Sağol ablacımYok abla dağılmıyor buzluktan cıkarıyoruz buzu çözülünce pişiriyoruz öyle yapınca hamur gibi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?