Tahmin et bakayimTÜhhhgitti 1tane aşiretim kesin kimi alacağını tahmin ediyorum şuan
Aaa fitblonde de üzülmüş küstüm almaycamFitblonde
Hemen bakıyorum smdi gordum mesajı hep gezerim benTransfer hemen gerçekleştirirsen tabloya yazabilirim. Değiştirme işlemim devam ediyor.
aslında çok haklısın. beynimize ne dersek o oluyor. hedef gelecek o zaman cuma günü kutlama yapalım biz. etiketle beni de mutlakaEvet canım öyle oldu.Hatta daha çok yaradı bence rahat 1.5 gitmiştir. Çünkü dünde giden 2günde -1.300 dü . Bu sabah Wc ye çıkamadm ve sabah erken yürüyüşde çok susadım 1 lt su bitirdim . 3.günün sonucunu tam göremedim yani yarn sabah tekrar tartılıcam yarın daha da düşmüş olur.
Teşekkür ederim canım benim.
Eveeettttt
Aa neden öyle diyordun canımdaha genciz , çıtırız dur bak ben de 34 hatta 2 ay sonra 35im artk ama istersek 1,5da veririz haftalık diye düşünüyorum. Hatta bu hafta cuma hedefim -2 benim . Olmayacak şey değil ❤ Kendini öyle kodlama sakın .
Fitblonde
Ama şu Jou'nun üstteki şu üzülmüş tatlı suratına baksanaAaa fitblonde de üzülmüş küstüm almaycam
Askin ve tutkunun rengi kirmiziya hosgeldinHoşçakal Jou
Ama şu Jou'nun üstteki şu üzülmüş tatlı suratına baksanaonu görünce koydum o emojiyi
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeee.....
uzüldüm valla heeAaa fitblonde de üzülmüş küstüm almaycam
Ooo sidoşumu da vermen iyi oldu ben ona güveniyorumm fazlasıyla
Off yaaHoşçakal Jou
Püü sanaaaAma şu Jou'nun üstteki şu üzülmüş tatlı suratına baksanaonu görünce koydum o emojiyi
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeee.....
Hayırlı olsun kaptanım.
Ellerinize sağlık Hayalcim.Offf bebeğim kış için yaprak sarıyoruz çok yoğunum ama diyete devam merak etme
Ya gör gör bak aldatıyo seniii
aslında çok haklısın. beynimize ne dersek o oluyor. hedef gelecek o zaman cuma günü kutlama yapalım biz. etiketle beni de mutlaka
Wuuuuuhuuuuuuu...Askin ve tutkunun rengi kirmiziya hosgeldin
Ama ben gideyim demedim kiuzüldüm valla hee
Ooo sidoşumu da vermen iyi oldu ben ona güveniyorumm fazlasıylas i d e l y a
Off yaatabi cumartesi löplöp yiyip pazar günü sikı diyete girerse kendisi tabi geçti benii ne fenadır ooo Ysmnondr
Püü sanaaa
Asla kaybetmezdim hahahaha 1 2 sefer oldu oda herhalde hatırlamıyorumda
Wuuuuuhuuuuuuu...
Ama ben gideyim demedim kiben seçmedim ki Takımın tamamına yakını haftasonu kaçamak yapıp + çıktı onların suçu artısı en yüksek olan spor cezası alsın
O zaten beni rakibimdiYa gör gör bak aldatıyo seniii
Hahahahahah kendi takımına geldi rakip olacakmı hala
O zaten beni rakibimdiartık her konuda rakibim olmuş
O aldatmaz beni.Ya gör gör bak aldatıyo seniii
Benim ekurim kimdi ya? Sen mıydın
O zaten beni rakibimdiartık her konuda rakibim olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?