Banada daim olsaydı keşkeSen de çok tatlısın kiiii
Vaayyy nasıl bir azim bu ayakta alışkılıyorum başarın hepimize ilham olsun
Evet bana öyle yazdı ama beni artık istemiyor gibi
Bu günde hatırlattım benim diye ama hatırlamak istemedin beni
Sondaki salça olmasaymis iyiymişKirmizi kizcelerim menuler genel olarak çok güzeldi mercimek konusunu da bizim yeni kırmızı yazınca tekrar yazmayim dedmbenm menü bildirimini de yapayim fırsat bulunca saçma sapan bi gün geçirdim gezmekten 50 gr verip şımarmak bu olsa gerek
Sabah 10.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Kahvaltılık sos
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
Et döner
Birazda pilav vardı yanında ama cocuga yedirdim çoğunu hesaplayamadim o yüzden
Yarım bardak ayran
Ara 16.00 civarı
Süt Türk kahvesi
2si 1 arada neskafe
Akşam 19.30 civarı da arkadaşım Antep'ten salça getirmiş onları karıştırıp siselerken tadına bakma gafletinde bulundum2 ince dilim tam buğday ekmeğiyle bi guzel yedim simdide dukan birası yapıyorum. Saygılar sevgiler...
Elhan Jou @canimkirmizilar
Evet abla çok hafif biraz pişirdik çok pişmedi hafif diri kaldı. Bende pek bilmem annemle kayınvalidem yapıyorTamam canım öyle yaparım. İç hazırlarken pirinçleri ön hazırlık pişirdiniz mi?
yine döktürmüşsün ellerine sağlıkYsmnondr Elhan Efenin_Annesi -Hayal
Açkarna;limonlu sirkeli su,maydanoz limon suyu
11.00
2 yumurtalı omlet
Bol yeşillik
4 zeytin
13.00
Tarçınlı filtre kahve
18.00
Patlıcan köz yemeği
1 çavdar küçük
Köfteler fırından kızımdan geriye kalan
Eki Görüntüle 3310853
2litre su
Kıız rakibim yok ama senden korkuyorum sen beni yenersinızzz-Hayal senin rakibin kim ? Aslında seninle tam aynı kiloyuz aramızda gram bile yok gibi bir şey
İyi geceler yazarİyi geceler kızlar
Öyle kanki yaa ama kendimi kaybetmişim cok guzeldiSondaki salça olmasaymis iyiymiş
İnanıyorum kendime başaracağım lavinimBaşaracaksın çok az kaldı
Yapalım cnmÇok mutlu oldum yehu
Yarın birlikte dukan birasına başlayalım mı canım. Cumaya 2li rakamları garantileriz ne dersin?vücutta 1grm ödem bırakmayan harika bir içecek
hadi morelin düzelsin artık 6lı rakamlara ne kadar yakın olduğunu hatırla biran önce 69'u görelim. Tartı artık 6 ile başlasın istiyorum ve sen buna benden yaklaşık 3 kilo daha yakınsın bunları düşün hedeflerimize odaklan.
Bu arada Dukan la 10 yıl önce müthiş kilo vermiştim ama kitabını alıp okuyup birebir orjinalini hiç bozmadan uygulamıştım. Hurma dukanda yok diye biliyorum. Bu günlük bir tık dukan dışına çıkmışsın sanırım. İdeal kiloya gelip koruma evresine geçince meyveler eklenmeye başlıyordu.
Börek kötü olmuş canımüstelik mercimeğin de karbonhidrat oranı baya yüktir. Karbonhidrat değeri olarak 100grm mercimek = 2 dilim ekmek yani 1,5 tabak yaklaşık 4-5dilim ekmek kadar karbonhidrat eder canım . Mercimek yiyeceğin zaman porsiyonu daha küçük tutup , diğer öğünlerde de karbonhidrat almayarak dengeli menü yapabilirsin bu gün artık olan olmuş boşver yarın karbonhidratsız bir menü ile bugünü telafi edersin.
Canım hoş geldin. Geçmiş olsunİyi geceler kızlar
Sagolasin canım bende yeşil mercimek protein diye bol kepçe yedim vallahi börek de kendim yaptım az yağlı çeyrek yufka diye masum görmüştüm ama neyse yarın telafi ederim artikBörek kötü olmuş canımüstelik mercimeğin de karbonhidrat oranı baya yüktir. Karbonhidrat değeri olarak 100grm mercimek = 2 dilim ekmek yani 1,5 tabak yaklaşık 4-5dilim ekmek kadar karbonhidrat eder canım . Mercimek yiyeceğin zaman porsiyonu daha küçük tutup , diğer öğünlerde de karbonhidrat almayarak dengeli menü yapabilirsin bu gün artık olan olmuş boşver yarın karbonhidratsız bir menü ile bugünü telafi edersin.
Afiyet olsun canımKirmizi kizcelerim menuler genel olarak çok güzeldi mercimek konusunu da bizim yeni kırmızı yazınca tekrar yazmayim dedmbenm menü bildirimini de yapayim fırsat bulunca saçma sapan bi gün geçirdim gezmekten 50 gr verip şımarmak bu olsa gerek
Sabah 10.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Kahvaltılık sos
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
Et döner
Birazda pilav vardı yanında ama cocuga yedirdim çoğunu hesaplayamadim o yüzden
Yarım bardak ayran
Ara 16.00 civarı
Süt Türk kahvesi
2si 1 arada neskafe
Akşam 19.30 civarı da arkadaşım Antep'ten salça getirmiş onları karıştırıp siselerken tadına bakma gafletinde bulundum2 ince dilim tam buğday ekmeğiyle bi guzel yedim simdide dukan birası yapıyorum. Saygılar sevgiler...
Elhan Jou @canimkirmizilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?