Çok sürmedi şükürBende tutamadım çenemi işte
Salça olayı olunca dayanamaman normal canımKirmizi kizcelerim menuler genel olarak çok güzeldi mercimek konusunu da bizim yeni kırmızı yazınca tekrar yazmayim dedmbenm menü bildirimini de yapayim fırsat bulunca saçma sapan bi gün geçirdim gezmekten 50 gr verip şımarmak bu olsa gerek
Sabah 10.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Kahvaltılık sos
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
Et döner
Birazda pilav vardı yanında ama cocuga yedirdim çoğunu hesaplayamadim o yüzden
Yarım bardak ayran
Ara 16.00 civarı
Süt Türk kahvesi
2si 1 arada neskafe
Akşam 19.30 civarı da arkadaşım Antep'ten salça getirmiş onları karıştırıp siselerken tadına bakma gafletinde bulundum2 ince dilim tam buğday ekmeğiyle bi guzel yedim simdide dukan birası yapıyorum. Saygılar sevgiler...
Elhan Jou @canimkirmizilar
Aa nasıl olmaz biz varızzzzzz burda ahaahaKıız rakibim yok ama senden korkuyorum sen beni yenersin
İnanıyorum kendime başaracağım lavinim
Yapalım cnmtarifini at sen nasil yapiyorsn
Doğru canım iyi bir protein ama malesef saf protein gurubunda değil . Hem protein hem de karbonhidrat gurubu olduğu için diyetlerde baklagiller biraz tehlikeli oluyor . Dikatli kullanmak lazım. Böylece daha güzel sonuçlar alırsınSagolasin canım bende yeşil mercimek protein diye bol kepçe yedim vallahi börek de kendim yaptım az yağlı çeyrek yufka diye masum görmüştüm ama neyse yarın telafi ederim artik
Teşekkürler bebişim. ❤Afiyet olsun canım
Yarın normale doncem inşallah kahvaltıyi öğlene aticamSalça olayı olunca dayanamaman normal canımzaten silbelin de dediği gibi o olmasa menü şahaneymiş. Ama beyaz ekmek yada şekerli hazır bir hamur işi tarzı değil yani kekle, pohaçayla kıyaslabacak bir şey degil tabi ki tam buğday ekmeği bu . Sadece biraz kalorin artar ve akşamı dengelemek için yarın sabah kahvaltını biraz geç yapıp sonrada spor yaparsan bitti gitti
Aa nasıl olmaz biz varızzzzzz burda ahaaha
Korkunun ecele faydası yoksana meydan okuyorum Sibelle aramıza gel 3'lü kapışalım ikimizde 78'e veda etmek üzere görünüyoruz bakalım kim önce 77 olacak
Tamam kabul ediyorum hangimiz önce 77 olacak bakalımAa nasıl olmaz biz varızzzzzz burda ahaaha
Korkunun ecele faydası yoksana meydan okuyorum Sibelle aramıza gel 3'lü kapışalım ikimizde 78'e veda etmek üzere görünüyoruz bakalım kim önce 77 olacak
Tamam kabul ediyorum hangimiz önce 77 olacak bakalım
Aaa takımım değişmiş. Şaşırdım takımda kilo alanlar varken kilo vererek şutladım
Neyse telafi edersin canım sen.Öyle kanki yaa ama kendimi kaybetmişim cok guzeldi
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 3311030
Kahvaltım bunlar, fazladan bikaç domates yedim
Düğüne gittim malumunuz, yemekler 8 de dağılmaya başlıyor, biz de sonlarda oturmuşuz.
Neyseki ben 6 da yedim ağzımı kapattım, yemeklerin yüzüne bile bakmadım
Akşam
2 avuç ceviz
Su 1 lt yi geçmiştir
3 kupa kahve
Elhan
Ysmnondr
Günaydın Sibelcim.Günaydın herkesebiz bu gece yine bu moddaydik
Sen bosver şimdi kırmizıyıAaa takımım değişmiş. Şaşırdım takımda kilo alanlar varken kilo vererek şutladımson zamandaki performansımdan ötürü güven vermemiş olabilirim normaldir.
Ama ikinize de teşekkür ederim kırmızı takım kaptanının güvensizliği senin de güvenin beni motive etti tatlı joumCumaya güzel mi güzel bir eksi geliyor
SAğoll hayalimmEvet abla çok hafif biraz pişirdik çok pişmedi hafif diri kaldı. Bende pek bilmem annemle kayınvalidem yapıyor
yine döktürmüşsün ellerine sağlık
Vayy vayyyy takimımdan aldın rahatladın tabiiKirmizi kizcelerim menuler genel olarak çok güzeldi mercimek konusunu da bizim yeni kırmızı yazınca tekrar yazmayim dedmbenm menü bildirimini de yapayim fırsat bulunca saçma sapan bi gün geçirdim gezmekten 50 gr verip şımarmak bu olsa gerek
Sabah 10.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Kahvaltılık sos
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
Et döner
Birazda pilav vardı yanında ama cocuga yedirdim çoğunu hesaplayamadim o yüzden
Yarım bardak ayran
Ara 16.00 civarı
Süt Türk kahvesi
2si 1 arada neskafe
Akşam 19.30 civarı da arkadaşım Antep'ten salça getirmiş onları karıştırıp siselerken tadına bakma gafletinde bulundum2 ince dilim tam buğday ekmeğiyle bi guzel yedim simdide dukan birası yapıyorum. Saygılar sevgiler...
Elhan Jou @canimkirmizilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?