Sana da afiyet olsun canımCanım hoşgeldiinnafiyet olsun buarada bende patlıcan yedim bugün
Ooohooooo şu kısacık sürede çok şey kaçırdın çok ....Ben geldim mapusluğum bitti
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin. İki günde çok şey değişti canım. Bu arada bildirim yapman harikaydı.Ben geldim mapusluğum bitti
Olsun 1 mil hiç yoktan iyidir canım. Zaten kalorin çok düşüktü bugün gayet harika kapattın güne bence ❤Leslie 3 mil diye yola çıktım. 1 mil yaptıktan sonra Yağız efendi uyandı. Sporu bırakmak zorunda kaldım.
Okudum canım ruhen buradayımOoohooooo şu kısacık sürede çok şey kaçırdın çok ....mesela sen gelene kadar ben gittim.
Efsana menü
Gidişin bir şok , dönüşün efsane olmuş
Aklıma orası geldiAfiyet olsun canım
Hoşgeldin. İki günde çok şey değişti canım. Bu arada bildirim yapman harikaydı.
Merhabalar yazarhanim35 adlı üyenizim azıcık ban yedim de ama diyet gurubundayım tartı bildirimi yapmam gerekiyor size iletsem bildirebilir misiniz ?
Başlangıç :89.00
Cuma: 86,5
Bugün :85,6
Fark :-0,900
bilginize
Teşekkür ederim tekrardanMerhabalar yazarhanim35 adlı üyenizim azıcık ban yedim de ama diyet gurubundayım tartı bildirimi yapmam gerekiyor size iletsem bildirebilir misiniz ?
Başlangıç :89.00
Cuma: 86,5
Bugün :85,6
Fark :-0,900
bilginize
Bugünlük böyle olsun. Kayısı çayımı da içip yatayım bari. Yağız yeniden uykuya daldı.Olsun 1 mil hiç yoktan iyidir canım. Zaten kalorin çok düşüktü bugün gayet harika kapattın güne bence ❤
Valla helal olsun. Neyse ceza alırsak aklımızın bir köşesinde bulunsun.Aklıma orası geldidedim whatsapdan yazayım kkya
Demokrasi de çareler tükenmezBugünlük böyle olsun. Kayısı çayımı da içip yatayım bari. Yağız yeniden uykuya daldı.
Valla helal olsun. Neyse ceza alırsak aklımızın bir köşesinde bulunsun.
Sırf ceza yememek için diğer konulara bakmıyorum. Yoksa biliyorum çenemi tutamayacagim.Demokrasi de çareler tükenmez
Bende tutamadım çenemi işteSırf ceza yememek için diğer konulara bakmıyorum. Yoksa biliyorum çenemi tutamayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?