- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Diyetteyken bende yapmıştım,suyun içine maydonoz elma limon tarçın çubuğu filan ara ara bırakıp tekrar içiyordum.Kiz sabah ackarna sirkeli sular maydanoz sular sanırım ben ara vermem lazım buna dimi cok yaptım bu smothileri kürleri en iyisi icmeyeyim ama onlar cidden yakıyor ve kiloyu koruyor da iste bayadır yapıyorum bunu
Yokyok ablam onlar bile iyi ama şu sıra içtikçe istahımı açmaya başladı kız yağlarım gitti herhaldeDiyetteyken bende yapmıştım,suyun içine maydonoz elma limon tarçın çubuğu filan ara ara bırakıp tekrar içiyordum.
Fazlasınada gerek yok herhalde.
Etkisi çok fazla bunalrında ondandır hadi git gene tuvaleteYokyok ablam onlar bile iyi ama şu sıra içtikçe istahımı açmaya başladı kız yağlarım gitti herhaldehala karnım ağrıyo
Hahaha ablamEtkisi çok fazla bunalrında ondandır hadi git gene tuvalete
Yerim onu varyaaa maşallahhHahaha ablamkızıkam uyandı meyve kesiyoruz tahtaya kesmiyo eline aliyo kesiyo bi türk kızı olarak
Çocukları çok severim hiç kıyamam onlara.Olsanda yesen
Günaydın canımın içiGünaydınlar hanımlar
Yemek falan bende değil ama işte denize git gel akşam otur bir şeyler iç geç gel derken doğal olarak yoruluyor insan maalesefIHtiyaç oluyorr evde dinlenmeye ama haftasonuda yazlığada gittin ya şimdi öyle de bi dinlenme gibi birsey olmadı aslında yazlıktada yeme içme sen yapıyorsun hani yazlığın olunca
Günaydın gönlümün sultanı güzel çıtırım ekürimGünaydın canımın içi
Sağlıklı, keyifli çok güzel bir gün gecirme dileğiyle
Oyle oluyo asıl haftaosnu zaman geçiyor hep haftaiçi geçmiyor sabahın 7sinde kalkarsak
EVettt maaleseff hayat boyleYemek falan bende değil ama işte denize git gel akşam otur bir şeyler iç geç gel derken doğal olarak yoruluyor insan maalesef
Biri aklımdaki o soruyu sormuşAfiyet olsun canımkahvaltı çok güzel. O içindeki haşlanmış patatese benzeyen iki toparlak şey ne ki patates diyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?