Yok kiiz vlla güvensizlik değil eksi çıktığın için verdim daha çok 50 gr fark için haksızlık olur gbi geldi bana artı çıkanı göndermekAaa takımım değişmiş. Şaşırdım takımda kilo alanlar varken kilo vererek şutladımson zamandaki performansımdan ötürü güven vermemiş olabilirim normaldir.
Ama ikinize de teşekkür ederim kırmızı takım kaptanının güvensizliği senin de güvenin beni motive etti tatlı joumCumaya güzel mi güzel bir eksi geliyor
biri 1. sınıfa başladı, diğri 3 yaşında kreşe gidiyor.AFiyet olsun oziimmkolay gelsin cocuklar okullumu
Yumurta beyazını yiyemiyorum, onlar yumurta sarısı.Afiyet olsun canımkahvaltı çok güzel. O içindeki haşlanmış patatese benzeyen iki toparlak şey ne ki patates diyormuşsun
Ya maşaallahhbiri 1. sınıfa başladı, diğri 3 yaşında kreşe gidiyor.
Tartı kiskandı kizzzz sen onu çatlatmaya devamGünaydın kızlar
Dünden Bu yana tartı da 0 gördümGram gitmemiş muhtemelen vücut diyeti görüp korktu bu manyak ne yapıyor alışkın değiliz biz diye neyse ki pes etmek yok
Cansın sen ben hissetmiştimYok kiiz vlla güvensizlik değil eksi çıktığın için verdim daha çok 50 gr fark için haksızlık olur gbi geldi bana artı çıkanı göndermekşartlar eşitliğin diye yaptım vallahi yanlış anlama yaa
Bu haftaki motivasyonun daha fazlasıni haftaya da istiyorum tatlim.@Efenin_Annesi canım yeşil çayı demleyip dukan biramızı yapalım erkenden hadi.şimdiden hazırlarsak , yatana kadar rahat rahat bitiririz.
Benimde kırmızı çizgim illa yenecek tabi diyetteysen az yedim kaptanımOo çiğ yaprakla içinden yememek olmazdıyaparken bak kırmızı çizgimdir afiyet olsun menünü çok beğendim
Cok guzel bebeğim napıyosun bi kahve içtim daha kahvaltımı hazırlamadımBenimde kırmızı çizgim illa yenecek tabi diyetteysen az yedim kaptanım
Dünden kalan kek vardı bir dilim kekle çay içtim bebeğim hava burda kapalı yağmurlu soğuk uykum var şeytan diyor git yat uyu ama evde bir sürüüü iş varCok guzel bebeğim napıyosun bi kahve içtim daha kahvaltımı hazırlamadım
Bende ki huzursuzluk çocuğa geçti herhaldeGünaydın Sibelcim.Kiyamam ya çocuğun niye uyumadı ?
Sen beni etiketleme@Efenin_Annesi canım yeşil çayı demleyip dukan biramızı yapalım erkenden hadi.şimdiden hazırlarsak , yatana kadar rahat rahat bitiririz.
Ne gibi islerin varki temizlikmiDünden kalan kek vardı bir dilim kekle çay içtim bebeğim hava burda kapalı yağmurlu soğuk uykum var şeytan diyor git yat uyu ama evde bir sürüüü iş var
Cansın sen ben hissetmiştim
Suss susssYok kiiz vlla güvensizlik değil eksi çıktığın için verdim daha çok 50 gr fark için haksızlık olur gbi geldi bana artı çıkanı göndermekşartlar eşitliğin diye yaptım vallahi yanlış anlama yaa
Can onlar can torunla sen beni görsen varya,arada didişiriz gerçide
O didişmeden olmazz ablaCan onlar can torunla sen beni görsen varya,arada didişiriz gerçide
Evet temizlik yapıcam sil süpür toz alNe gibi islerin varki temizlikmi
Efemi verseydin ozamann ama efemi vermeyeceğini bildiğim için sidoşu istiyordumm teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?