Yaaa deme kızz niye dağılıyorsunn bosverr hayatın akışına baaakkk bu hayatta bugün varız yarın yokuzzz ne bilelimm canını sıkma her ne varsa lütfenBilmiyorum kuzu yaa bugünlerde çok dagıldım rahatsızım sen nasılsın hamilelik nasıl gdyr bebişin nasıl
Psikolojik olarak dagıldım aşkım hep hastayım bir aydır nedense bişey de dogru düzgün yemiyorum kilomda inmiyorYaaa deme kızz niye dağılıyorsunn bosverr hayatın akışına baaakkk bu hayatta bugün varız yarın yokuzzz ne bilelimm canını sıkma her ne varsa lütfen
Iyiyizz kuzum hersey yolunda şükür
Her gece böyleyim az sütlü kahve iç keser canım.Çok açım Allahım sabah olsun da yiyeyim ya
Canım zencefil ödem attırır soda gereksiz su kaybını engeller. İkisi karışınca ne olur bilemedim. Dukan birası gibi bir şey herhaldeİyi akşamlar kızlarAkşam yatmadan önce zencefil limon soda içenler var mı böyle bir kür duydum ama yapmadım doğruluğu var mı acaba merak ettim
Mideye iyi geliyor ve melatonin salgilattiriyorGeçmiş olsun canım
Muz kabuğu niye
P90x3 programini 2. Ayda birakmistim herkes kalinlastin sen demeye baslamistiBir devir kapanıyorElhan ile fitvivor dönemi başlıyor. En hızlıyım açlığa en dayanıklıyım spor demek ben demek diyenler başvuru formunu doldursun.
O ne programı ki?P90x3 programini 2. Ayda birakmistim herkes kalinlastin sen demeye baslamisti
Kaçıncı sınıf canım?Kızlar aranızda ortaokul Türkçe öğretmeni varmı?
Oğlum 77 almış. Bana kaynak onerebilirmisiniz. Malum okullar da öğretmenler çekiniyor velilerden.
Biraz canım sıkıldı
O ne programı ki?
Zayıf kalabilirsem ben de istiyorum karın kası
Boyle bisey her gune ozel yapilacak egzersizleri var kampa giriyorsun resmen30 dk da pestilini cikariyor.
Çok teşekkür ediyorum canm evet yeniyim'uzaktan takip ediyordum ara ara kara verdim geldimMerhaba canım ,hoşgeldin . Seni yeni görüyorum . Dilediğin kiloya sağlıkla gelirsin inşallah
Harika bir karar vermişsinÇok teşekkür ediyorum canm evet yeniyim'uzaktan takip ediyordum ara ara kara verdim geldim
Kaptan çok üzgünüm dünden beri giremedim telefon sıkıntıda eşimin telefon dan giriyorum kısa süre telfon hallolur inşallah geçici bir telefon a geçtim sadece arama var ekran çok küçük gogole amcaya giremiyorum
Ben de var ama yag tabakasiyla bir olunca kalin oluyor iste iyice incelmek lazimZayıf kalabilirsem ben de istiyorum karın kasıkatılabilirim ama önce zayıf kalmayı basarmaliyim
10.000 was
Yapalım sonra bozuluyorsa gideyim ama grubun motivasyonunu etkilemeyimBir hafta menü takibi yapalım mı
menü çok iyi benzetme kadar olmasada16 Ocak Salı
13:00
3 hurma
1 avuç ceviz
18:00
3 küçük portakal (babaannemin elleri gibi buruşuk)
1 avuç ceviz
1,5 lt su
Elhan ffestinalente
menün çok güzel afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah
İki buçuk tane karabugdayli cavdarli grisini
Bir parça peynir
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase kelle paça çorbası
Bir dilim ekmek
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Beş tane et köfte
Üç dört çatal Salata
Su 3.5 litre su spor yok
Elhan Cordelia ffestinalente
afiyet olsunHayırlı akşamlar kızlar bugün ki menüm
Sabah 10.30 11.00
2 YK lor peyniri
Salatalık domates bir havuç
1 haşlanmış yumurta
Öğle 16.00
4 YK yoğurt 2yk yulaf az bişey keten tohumu 4 kayısı
Akşam 18.00
6 YK Kurufasulye 3 YK yoğurt
Spor yok
Elhan ffestinalente
afiyet olsun kaptaniçemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?