Ohh mis gibi kokmuş buraları eline sağlık canımOHHH MİSSS İYİ GECELERRR
Nedenki kafaya taktığın bir şey mi var ben takınca uyuyamamHala uyumadım pufff
Oyy bitti şükür. Ne yazmışsınız gece. 5:00 de kalktım bakim bi dedim 5:42 oldu. Yatsaydınız vakitli leptinimize sağlık yansın yağlar deseydiniz ya
Günaydın günaydınçok güzel gün bizi bekliyor günydın olsun herkese
Günaydın canimGünaydınlar
Sanda Günaydın canimHerkese günaydın
Ne güzel bi hayırlı iş için uğraşıyorsun Allah kolaylık versin canım benimUykusuzluktan ölüyorum. Oğlumun okulunda kermes varmış. Ama tıp 1 bir kuzu için. Yarım saattir ona hazırlık yapıyorum. Gözlerim ha kapandı ha kapanacak.
Günaydın canım gecenin zifiri karanlığı olsada evet sabah oldu tez geçsin yorgunluğun insalahhhGünaydın yorgun bir sabaha uyandım
Ezan okunduğu için sabah olduğunu düşünüyorum
Afiyet olsun masalahhh sporun harika canimSabah11.30
Limonlu ılıksu
1 sahanda yumurta domates
1 kk süzme peynir 4 siyah zeytin
1.5 dilim çiya tohumlu ekmek 1 çatal kaymak reçel
Ara16.00 1 kupa formçayı
Akşam19.30
1 kase paça 2 kaşık bulgur pilavı
Ayran
21.30 1 avuçiçi çerez tuzsuz
Sade kahve
2 lt su
30 dk leslie 300p
15 dk cardio 150p
25 dk bölgesel 250p
20 squat
20 köprü 40 p(ikisi)
Eki Görüntüle 3371164 adım 600p
Elhan @ffestinalente Cordelia
Büyük ihtimalle dediğin gibi bitanem ödem vs atmaya iyi geliyordurCanım zencefil ödem attırır soda gereksiz su kaybını engeller. İkisi karışınca ne olur bilemedim. Dukan birası gibi bir şey herhalde
Telaşımız kilo alacaksın diye bizi anlaman lazımLütfen üzerimde baskı oluşturmayın ben zayıf halkayım tamam mı konseyde adımı yazın adadan gönderin isterseniz
Küçülmek istedigimizde güzel bir formülmüş .
Günaydın Leylacim.Gunaydin
İnstadan Yazmıştım sana gece gormemissinGünaydın yorgun bir sabaha uyandım
İtiraf ediyorum. DemedimAma hepsi önümde yan yana dururken sadece bir tanesini seçmek olmazdıbunu ben yaptım tadına bak diyen arkadaşlarimi nasıl kırabilirdim
Nerden çağırdık bu kızı bu topiğe diyorsun değil mi hocam itiraf et
Hiç yaa biraz takdir edilmek hakkım değil mi bak teşekkür ediyorumben tatlıcı olduğum için hiç baymadı
Ya bence abartılıyor alt tarafı üç dilim tatlı yemişim üç dilim de tuzlu olaya böyle bakarsak ve günün kalanında hiçbir şey yemediğimi de hesaba katarsak bence sıkıntı yok bunda
7. Sınıf büyük oğlum
Günaydın Sibelim.Herkese günaydın
Afiyet olsun canım
Yine afiyet olsun.
Bereketli bir kermes olsun. Acil şifalar bulsun kuzu.Uykusuzluktan ölüyorum. Oğlumun okulunda kermes varmış. Ama tıp 1 bir kuzu için. Yarım saattir ona hazırlık yapıyorum. Gözlerim ha kapandı ha kapanacak.
Günaydın tatlım.Günaydın yorgun bir sabaha uyandım
Şaka yaptım kraliçem. MASTERFİT en iyisidir.Küçülmek istedigimizde güzel bir formülmüş .
Tıp 1 kuzu için ne demek? Allah kolaylık versin canım benimUykusuzluktan ölüyorum. Oğlumun okulunda kermes varmış. Ama tıp 1 bir kuzu için. Yarım saattir ona hazırlık yapıyorum. Gözlerim ha kapandı ha kapanacak.
Eski günlerimizi hatirladim bu şakaylaŞaka yaptım kraliçem. MASTERFİT en iyisidir.
Diyabet hastalığı ( tip 1) kuzu da minik bir çocukTıp 1 kuzu için ne demek? Allah kolaylık versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?