AyyyBen diyet yaparken eşim tüm sınırları zorluyor
Çok sevindim canım, daha iyi olur inşaAllahArkadaşlar dün tekrar kontrolünün vardı göz tansiyonumuz 28 di 17 ye düşmüş ilaçlar fayda etmiş çok şükürkorneasinin kalin olmasına sevindim dedi Dr çünkü kalıtsal hastalığına gözünü tetiklediği için hasarı engellemiş kalınlığı. Raporlu göz damlası çıkarttı doktorumuz , birde tablet eğitimi vermemiz söyledi bir uygulama üzerinden 3 ay sonrasına kontrole çağırdı.
Elhan
Hazırım ben kimin takimindayim abla
Oy kuzum, neyi var?Pamuk prensesim hasta iyileşecek inşallahEki Görüntüle 3372237
Çok geçmiş olsun canım, iyi olur inşaAllahKısaca yazıp çıkayım canlar.
Bugün yoğun bir gündü. Hem hastane hem okulun son karne günlerinden biriydi. Hastaneye sabah geçtim. Kardiyolojide randevum vardı. Ekgsi eforu çekildim. Efoor testinde sıkıntı çıktı. Tomografi istedi
Ama verilen ilaç tshlari düşürüyormuş. Endokrin uzmanından onay almam gerekliymis. Endokrinde gittik ama endokrinden randevumuz olmadığı için onay vermedi Dr. Yarına gün aldık. Bende durumlar böyle. Sıkıntı aldı beni iyice.
Ayyyperşembe yapmasan bari diye söylesydin
Canım yapma bu saatte yemeyi bırakmalısın. Domates salatalık hatta yoğurt bile yeme neolur.Hay nerden erken erken kendimi kutladım kaçamak yok diye 3 tane grissini yedim yaaa offgece gece hiç olmadı bu
Gözü canım akıyor çapaklanıyor iyileşecek insallahOy kuzum, neyi var?
Gözüm döndü şu an çok mutsuzumCanım yapma bu saatte yemeyi bırakmalısın. Domates salatalık hatta yoğurt bile yeme neolur.
Ders çalışıyorum canım (kpss) gece sessizlikte iyi oluyor arada bir de buraya bakıyorum
Yansimaz canım merak etme. Artık su bile içmeGözüm döndü şu an çok mutsuzumneyse olan oldu inşallah tartıya kötü yansımaz
İyi derslerDers çalışıyorum canım (kpss) gece sessizlikte iyi oluyor arada bir de buraya bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?