- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.318
- 598
- 35
Geçmiş olsun canım, haftaya halledersin, sen yeterki iyi olgünaydın kızlar
çok üzgünüm gerçekten evet diyetisyenin listesine tam anlamıyla uymadım çünkü hastaydım iki gün paça çorbası içtim birer dilim ekmekle beraber bide turşu suyu içtim dün akşam gribe iyi gelir belki diye ama tartı bu kadar farkedermi pazartesi günü 103.1 kilodaydım en ufak bir dikkatsizlik bu kadar kısa sürede 3 kilo fazlalık yaparmı yapıyor işte buda moral bozuyor bu sabah hiç iyi değilim kaptanım özellikle senden özür dilerim takımı zor durumda bırakmak istemezdim ama hasta olunca böyle oldu kusura bakma nolur
Kendim yapiyorumcanım salona mı gidiyorsun yoksa kendin mi spor yapıyorsun
Noluyor
ÖylemiBen ücretli yapmıyorum
önerebileceğin videolar vs var mı ben de başlamak istiyorum hatta dün attığın videonun tamamını mı yapsam diyorum.eve de alet alsam kullanmam kalır kenarda diye endişem varKendim yapiyorum
Eliptik, yürüyüş ve tabata tarzi vucut direnc egzersizi
Sağol canımGeçmiş olsun canım, haftaya halledersin, sen yeterki iyi ol
Tebrikler Huzurum
İnşallah canım sağolasınTatlım sağlık sorunların vardı gayet normal hem kortizon iğne hem.tursu iyi ol haftaya güzel eksi gorursun
Tebrikler Akrebim
Tebrikler fezocum.
ben telefonuma bi video yüklemiştim geçmişte hala onu yapıyorum aslında burada link olarak paylaştım indirin diye ama kimse indirmemiştirönerebileceğin videolar vs var mı ben de başlamak istiyorum hatta dün attığın videonun tamamını mı yapsam diyorum.eve de alet alsam kullanmam kalır kenarda diye endişem var
Tebrikler bitanemmmmGeçen hafta: 67,55
Bunhafta: 67
Fark: -0,55
Ben hazırlığa geri döneyim ablacım
Elhan ffestinalente @Cordelia
çok teşekkür ederim canımben telefonuma bi video yüklemiştim geçmişte hala onu yapıyorum aslında burada link olarak paylaştım indirin diye ama kimse indirmemiştirtekrar ayarlayım linki paylaşayım olur mu? bir detelefon uygulamaları var tabata diye mesela özellikle onu uyguluyorum. Kilon fazla ise kendini zorlama derim yürüyüş en ideali.. ben 65 ten sonra başladım bu tarz egzersizlere linki ekleyeceğim indir olur mu
Evet ama cok yemek yok bak yıceklerım bellı şimdiden bir küçük kase salata bır ınce dilim pasta bir tane Gül böreği kafi bana150 gramcıkdoğumgününe kadar demiştik -2 yi görüceksin muhteşem keyifle yersin herşeyden
Harika tebrik ederim. Mutlu yılları olsun fındığın
Teşekkür ederim kuzumTebrikler papatyacim.
Kaptanlık gozumu korkuttu bebeyle bu kadar ilgilenemem ben ya ona karar verdım ama kaptanımız da cok guzel vermıs bende ona destek oldumYaa mavi kaptan sende olsan efsane olurmuş bu hafta mavi takım
Pazartesiyi bekliyorum canısı
Oyy maşallah canısı
Sen kac cıktınNoluyor
Tebrikler canım, peşindeyim yinede
Evet ama cok yemek yok bak yıceklerım bellı şimdiden bir küçük kase salata bır ınce dilim pasta bir tane Gül böreği kafi banaşimdi sıradakı hedef kendı doğum günüme 68 olmak 18 Şubat
Teşekkür ederim kuzum
Kaptanlık gozumu korkuttu bebeyle bu kadar ilgilenemem ben ya ona karar verdım ama kaptanımız da cok guzel vermıs bende ona destek oldumffestinalente
Sen kac cıktınbu hafta gecersın benı ufak bır tatıl yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?