Aç değildim bu hafta aslında. Üstüne çarşamba serbest günümdü.Açlığın ödülü maşallah canım
Bu hafta yedi yüzü buhar edeceğiz inşallah.
kilo veren tüm herkesi tebrik ederim
umarım bende haftaya güzel bir eksiyle gelirim
Hayırlı olsun canımGünaydın kizlar . Yoğun bir oluyor benim için. Eski okulumdan ayrılış belgemi aldım . Milli eğitim daha sonra yeni okula geçecem . İnşallah yetisirim tartı için . İşlemleri yapan hoca geç gelince bu saate kaldım . Sabah tartilmadigim için pişmanım şuan
Bu hafta yedi yüzü buhar edeceğiz inşallah.
Biliyorum zaten notlarım vardı. Kolay oldu takvim hazırlamak.Öylemi
Takvimi nasıl ayarladın
Bayramdan sonra bende kendime bi takvim ayarlamalıyım
Tamam canim benim . Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
İki saatten fazla zamanımız var. Baktın uzayacak haber et biraz daha bekleriz.
Günaydın kizlar . Yoğun bir oluyor benim için. Eski okulumdan ayrılış belgemi aldım . Milli eğitim daha sonra yeni okula geçecem . İnşallah yetisirim tartı için . İşlemleri yapan hoca geç gelince bu saate kaldım . Sabah tartilmadigim için pişmanım şuan
teşekkür ederim canımMaşallah canım çok güzel bir eksi
oyyy Elhanım yaaa
sen çok güzel motive ediyorsun bayılıyorum sanaVeremeyen, alanları da tebrik etmeliyiz. Kendimiz için birşey yapıyoruz burda olmak bile tebrik sebebi. Sabit kaldığımız haftalar olacak bunu öyle düşün canım. Haftaya eminim hepsi birlikte gidicek
benim wc olayı da hep ilk öğünden sonradır.. Sabah tık yok
O kadar bahane aradın bu mudur
Hii aç degilmişsin gerçekten 36 saat açlık sayılmazAç değildim bu hafta aslında. Üstüne çarşamba serbest günümdü.
Sadece dün 36 saatlik açlık yaptım. Bugün 10 da 1 elma ile açtım açlığımı.
Teşekkür ederim canım
Düz 71 çıktım, geçerim bu hafta, kaç haydi, daha yeni geldin tatilin sırasımıEvet ama cok yemek yok bak yıceklerım bellı şimdiden bir küçük kase salata bır ınce dilim pasta bir tane Gül böreği kafi banaşimdi sıradakı hedef kendı doğum günüme 68 olmak 18 Şubat
Teşekkür ederim kuzum
Kaptanlık gozumu korkuttu bebeyle bu kadar ilgilenemem ben ya ona karar verdım ama kaptanımız da cok guzel vermıs bende ona destek oldumffestinalente
Sen kac cıktınbu hafta gecersın benı ufak bır tatıl yapıcam
SüperBiliyorum zaten notlarım vardı. Kolay oldu takvim hazırlamak.
Yeni bir grubum var başlicaklar. Hazırladım takvimini de.
İnanki doğru tekniklerle ilerlersen açlık hissetmiyorsun, arada iç kırılmaları olabiliyor, kısa sürüyorO kadar bahane aradın bu mudur
Hii aç degilmişsin gerçekten 36 saat açlık sayılmaz
Bacım ben günde 10 kez yiyorum
Super o grubun icinde olmadan disaridan yapiyorsun yaniBiliyorum zaten notlarım vardı. Kolay oldu takvim hazırlamak.
Yeni bir grubum var başlicaklar. Hazırladım takvimini de.
Kendi kendime "nasil bak isteyince olabiliyormus demi " dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?