Tebrikler Zeynebim.
Tatlım her an her şey olabilir çok güvenmiyorum tartıya ve kendime. Bahanem hazır olsun elimde. Ben saglamciyim.O kadar bahane aradın bu mudur
Hii aç degilmişsin gerçekten 36 saat açlık sayılmaz
Bacım ben günde 10 kez yiyorum
Açlık bende de sorun olmuyor abla. Ara öğün ana öğün zorluyor ama onda da bı yerden sonra yemem gerekiyor. Ömür boyu açlık olmuyor.İnanki doğru tekniklerle ilerlersen açlık hissetmiyorsun, arada iç kırılmaları olabiliyor, kısa sürüyor
Eksi çok güzel kuzum. Tebrikler.
Bende ne unuttum diyodum bebekle savasırkenEksi çok güzel kuzum. Tebrikler.
Fotoğraf nerdeee
Tesekkur ederim kaptanimTebrikler Zeynebim.
Çok güzel bir eksi
Çok sevindimm çok iyi vermişsin
Tatlışım çok geçmiş olsun. Bütün ailene şifalar dilerim.Kızlar merhaba aile boyu hasta olduk kızım ateşli ben çok halsizim tartı bildirimi anca geliyor
Cuma: 61 25
Güncel: 62.65
Fark +1.4( uzun bir süre sonra ilk defa bukadar artı geliyorum bir haftada özür dilerim takımdan
Elhan
Adım adım 65e tebrik ederim
Teşekkür ederim kaptanım.Adım adım 65e tebrik ederim
Ben de ikisini hatırlıyorumCeeeeeeeeeeee izin istedi
Aomine Daiki hazırlığa geçecek
Başka kim istedi.ama ben unuttum not almamıştım.
Tebrik ederim bütün bir hafta çok gayret gösterdin yediklerine çok sikkat ettin ve ektiğini biçtin cok sevindim senin adina
Benim hedef bu ay sonu 60ti ama 59lari görürüm gibi emin olamadimTeşekkür ederim kaptanım.Birlikte yürüyelim inşallah.
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar merhaba aile boyu hasta olduk kızım ateşli ben çok halsizim tartı bildirimi anca geliyor
Cuma: 61 25
Güncel: 62.65
Fark +1.4( uzun bir süre sonra ilk defa bukadar artı geliyorum bir haftada özür dilerim takımdan
Elhan
Üstünde ne var
Leylamoyyy Elhanım yaaa
sen çok güzel motive ediyorsun bayılıyorum sana
benim wc olayı da hep ilk öğünden sonradır.. Sabah tık yok
Nü sayılırımÜstünde ne var
Ayy bu tartı mevzusu başka yerlere gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?