Maşallah canım daim olsun enerjinEvet buradan uzaklaşmaya gelmiyor
Aynenn öyle kuzumm biz bize yeteriz
Enerjiiiiiiiiiiii hesap benden ben bugün pek enerjik uyandım 9 km yürüdüm geldim kalan enerjim senin olsun canım
Canım bazen fazla su bile ödem olarak görünüyor mesela ben soda içince de arti oluyorum
Geçti gitti önüne bak.simdi takma
Arkadaşın çok şanslı diyeceğim ama.bizde çok şanslı yiz ki seni tanıdık bu arada karnabahar kisirina bayılırım
DeliO zaman yanagindan operken bi karisiklik yasayalim dudagindan opeyim bi kan akisi hizlanir heyecan olur güleriz
WC işi kötü ablam yaaBende şiştim, dün baya ödem attım, üstelik bişey de yapmadım, hem acı çektim hem gün içinde belki 20 kez wc ye gittim, hala şiş hissediyorum, üstelik kabızlık devam ediyor
HarikasınTatlım içine doğmuş ben bildirimimi kabul ederseniz bugün vermek istiyorum. Okuldan arkadaşlarla buluşacağız akşama. Programları yoğun olduğu için çok görüşemiyoruz.
Eki Görüntüle 3391711
Sabah yaziştik aç karnına hemen tartıldım .
Eki Görüntüle 3391712
Geçen Cumartesi: 67.85
Bugün ( cuma) : 67.20
Fark: 0.65
@Ceeeeeeeeeeee
Mthn83 hedefime az kaldı
Cordelia
Azar azar kilo vermek çok hoşuma gidiyor canım. Teşekkür ederim.Harikasın
Günaydın bitanemmmGunaydin kizlar
Geçmiş olsun canımNasılsınız canlar
Bu haftayı halsizlik ve baş dönmesiyle zorlu geçirdim.Allah sağlık versin gerisi bir şekilde hâl oluyor.Diyetimi bozmadım ama akşamları biraz çerez yedim.Bugunden itibaren menü paylaşmaya başlayacağım.
Menü paylasmayinca malesef ipin ucu kaçıyor.Tum gün dikkat ediyorsun emek veriyorsun sonra bir ara ogunle hopp artiyi görüyorsun.
Göreceksin tanı kiYarın güzel eksıler görmek dileğimle
Yenisiyle ortada bir yerlerde anlaşirsiniz inşallahGünaydın arkadaşlarım nasılsınız ? Hayırlı cumalar olsun
Ben kâh 111 kiloyuuuum kâh 106
Ama yeni tartım geliyor bugün kısmet
Tarçın çıksın aradanSana ham kakao ilaveli tarçınlı turk kahvesi yapalim bol antioksidanli
Tabiki kabul ederizTatlım içine doğmuş ben bildirimimi kabul ederseniz bugün vermek istiyorum. Okuldan arkadaşlarla buluşacağız akşama. Programları yoğun olduğu için çok görüşemiyoruz.
Eki Görüntüle 3391711
Sabah yaziştik aç karnına hemen tartıldım .
Eki Görüntüle 3391712
Geçen Cumartesi: 67.85
Bugün ( cuma) : 67.20
Fark: 0.65
@Ceeeeeeeeeeee
Mthn83 hedefime az kaldı
Cordelia
Cuma tartı bildirimleri için
ŞakaAbloooşşş benide takıma alırmısınızzzz diyete başlayacammburayı bıraktığimdan beri saldım iyice Elhan
Bak gitmiyor diye küskün olmustun su gibi akıp gidiyor maşallahAzar azar kilo vermek çok hoşuma gidiyor canım. Teşekkür ederim.
Şişkin hissetmiyorum dolunay yok regl yok bahanesiz kaldımTarti gününe bir gün kala konusmalari başlamıştır arkadaslar herkes şişkin hissettigini yazabilir
Teşekkür ederim bitanemTabiki kabul ederiz
Tebrik ederim güzel eksi
Eski hızlı, sağlıklı günlerine tekrar kavuşmanı dilerim canım.nasıl aklımdan çıkmış
Aceleyle tartılıp bildirim yapıp camiye koşardım
Olur olurr aşkomm tahmin ettim hazırlıkta olacağımı veremesemde sabit dursam iyi olur 77 kilodayım henüs 1 aydır almıyorum ama genede burda durayim benŞaka
Doğumdan sonra fazlalıkları vermeye gelsen daha iyi olur sanki
Hazırlıkta menü ile devam edelim en azından ne yiyip içtiğini görürüz sen de menü bildireceğin için kontrollü davranır salmayi bırakırsın olur mu kuzum
Aile özlemi , endişesi , maskenin yaramazliklari, diyetisyen tartisinin psikolojik baskısı içinden bir tanesini seçelim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?