Alişimiz sağlıkla büyüsün annecigi eski haline bi şekilde kavuşur inşallah.Olur olurr aşkomm tahmin ettim hazırlıkta olacağımı veremesemde sabit dursam iyi olur 77 kilodayım henüs 1 aydır almıyorum ama genede burda durayim ben8 aya kadar sabit durur ondan sonra zaten şişerum
Uyku ikizim benim de ne uyuduğum belli ne uyanik oldugumUyudum, bize göre 04:25
Size göre 06:25 te kalktım
1 saat sonra tekrar yattım
08:00 da tekrar kalktım
Şimdi yine uzanıyorum
Şekerimde varya abla belki böylelikle veririmm gerçi oğlanda 455 kiloydu ilk hafta salıya detaylım varbakalım neler olcakAlişimiz sağlıkla büyüsün annecigi eski haline bi şekilde kavuşur inşallah.
Ayy ne çok bahanem oldu. Hem de kaptandan geldi. Sen mi seçersin? ben seçeyim mi???Aile özlemi , endişesi , maskenin yaramazliklari, diyetisyen tartisinin psikolojik baskısı içinden bir tanesini seçelim tatlım.
Bunlar önemli şeyler.
Cordiişş sen nasılsınAyy ne çok bahanem oldu. Hem de kaptanlar geldi. Sen mi seçersin? ben seçeyim mi???
Vücudun çok güzel şekil aldı moralini bozma bence her şey yolunda. İnişler , çıkışlar normale dönecek bitanesiBak gitmiyor diye küskün olmustun su gibi akıp gidiyor maşallah
Bende gidiyor geri geliyor geri gidiyor
Menulerine güveniyorum bitanem.Ayy ne çok bahanem oldu. Hem de kaptandan geldi. Sen mi seçersin? ben seçeyim mi???
Aşko şimdi kaçtan kaça verdin kiloşBak gitmiyor diye küskün olmustun su gibi akıp gidiyor maşallah
Bende gidiyor geri geliyor geri gidiyor
Beybisuu
Önemli işin varsa 14.00' e çekebiliriz casminim.
İyiyim canım kilo veremiyorum bu hafta stres yaptım.Cordiişş sen nasılsın
canımın içiiiBeybisuu
yok bitanem önemli bir işim yok aslında sadece bugün oruç tutuyorum yarın da tutacağım Allah izin verirse o yüzden bugün geç yiyeceğim yarın ne kadar geç tartılsam o kadar iyiÖnemli işin varsa 14.00' e çekebiliriz casminim.
Naber bebeğimm nasıl gidiyorcanımın içiii
yok bitanem önemli bir işim yok aslında sadece bugün oruç tutuyorum yarın da tutacağım Allah izin verirse o yüzden bugün geç yiyeceğim yarın ne kadar geç tartılsam o kadar iyi
senin işini en aksatmayacak saat neyse öyle bildireyim, sanki 1 miydi doğru mu hatırlıyorum bilemedim :)
Uykum, annemleri yolcu ettikten sonra karıştı. Sabah 6 dan önce uyumuyorum. Bigun sabah uyumayıp geceyi beklersem düzene girecekMenulerine güveniyorum bitanem.İçim rahat . Vücut kendini guncelliyor o yüzden niye korkayim.
Sen seç hangisi daha baskın
Işte kızartma olsun açma olsun mantı olsun canım ne çekerse karbonda aldım cordiş ondan hamişten önce yiyemediklerimi yediğim içinİyiyim canım kilo veremiyorum bu hafta stres yaptım.Senin bebiş sağlıkla bi gelsin kiloları sonra verirsin. Ama saglikl seyler ye canim. Bebiş ve kendine iyi bak
Evet canim un şeker bebeğe gerekmiyor. Sebze, meyve protein ağırlıklı beslen. Sağlıkla kucağına al bebişiniIşte kızartma olsun açma olsun mantı olsun canım ne çekerse karbonda aldım cordiş ondan hamişten önce yiyemediklerimi yediğim içinartık yeter dedim sıkıldım onlarıı yersem zaten dahada acıkıyordum çünkü şeker var çok normal
Sağlıklı şeylerde yiyodum tabi ama yağlı şeyler daha çok yediğim için malum neyse olsunn doğuma var dahaundan sonra dahada agırlıklı protein
Sayfalar cogalmis cok konuşmuşuz oku oku için şişmiş ondan ödem olabilir mesela nasıl?Şişkin hissetmiyorum dolunay yok regl yok bahanesiz kaldım @Mthn83 yardım edin
Meyve de yiyemiyorum oda sekeri yükseltiyormuş ayva yesilelma falan tabiki onlari yiyorum ceviz badem hayırlısıyla insaallahhEvet canim un şeker bebeğe gerekmiyor. Sebze, meyve protein ağırlıklı beslen. Sağlıkla kucağına al bebişini
Ayy keyifle okuyorum yağlarım eriyor okurken.Sayfalar cogalmis cok konuşmuşuz oku oku için şişmiş ondan ödem olabilir mesela nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?