- 18 Mart 2018
- 31.052
- 123.979
- 598
- 35
Bende şiştim, dün baya ödem attım, üstelik bişey de yapmadım, hem acı çektim hem gün içinde belki 20 kez wc ye gittim, hala şiş hissediyorum, üstelik kabızlık devam ediyorBilmiyorum dünkü koşturmacada kayboldum sanırım ondan diyelim
Ama acayip bir siskinligim var. Diyetimin dışına çıkmadım sadece 2 kaşık pilav başka bişey yok 3 kg artıdayım
Bu onlarin ayıbıEvet, pandemi başlattı, benim rahatsızlık artırdı, artık kimse benden faydalanamadığı için çağırma yada bi kek yapıp götüreyim, hem ziyaret ederim, hem kahve içerken yeriz diye düşünen de yok, bir arkadaşım, bir kızım, onlarda yeter
Ben eski evdeyken camiye gidip lahmacun yapacağım diye koşturuyordum, sen neden heyecanlanıyordun kiGünaydın fezocum
Hayırlı cumalar bitanemNerede o eski cumalar değil mi sabah icimizi heyecan kaplardi.
Tarti gününe bir gün kala konusmalari baslammistir arkadaslar herkes şişkin hissettigini yazabilir
Evet buradan uzaklaşmaya gelmiyor
Aynenn öyle kuzumm biz bize yeteriz
Enerjiiiiiiiiiiii hesap benden ben bugün pek enerjik uyandım 9 km yürüdüm geldim kalan enerjim senin olsun canım
Canım bazen fazla su bile ödem olarak görünüyor mesela ben soda içince de arti oluyorum
Geçti gitti önüne bak.simdi takma
Arkadaşın çok şanslı diyeceğim ama.bizde çok şanslı yiz ki seni tanıdık bu arada karnabahar kisirina bayılırım
Az su ictin çünkü Kavurma ile su iyi gitmezdi... Lütfen kendini gereksiz yere elestirmeben çok şiskinim ödem oldu bende dün az su içtim çünkü
Az su ictin çünkü Kavurma ile su iyi gitmezdi... Lütfen kendini gereksiz yere elestirme
Ben vermişim gibi sevimdim, daim olsunGitti mi Elhanim misafirin
Kizlar arkadasim 77.9 cikmis82 ile basladi baya baya dediklerime uyuyor her gün rapor veriyor bana... 13:30 da gelecek iste ben 12 de eve gecip bi supurge tutup karnibahari yikarim. Beraber yapalim bende goreyim dedi karnibahar kisirini simdi ona kilonun hep ayni hizda gidemeyecegini anlatayim guzel guzelde az verince modu düşmesin 1.5 haftada 4 kilo nasil ödem varmış düşünün...
Tüh yaa kaçırdım, mis gibide kokmuştu oysaGünaayydııın
Sabah kahveleri benden
Siz zaten görünmez kahramanlarBu onlarin ayıbı
Bi de biz Fezacim
Ben aslında yanlışlıkla bugün tartılan olur diye bakmaya gelmiştimTarti gününe bir gün kala konusmalari başlamıştır arkadaslar herkes şişkin hissettigini yazabilir
Sana ham kakao ilaveli tarçınlı turk kahvesi yapalim bol antioksidanliTüh yaa kaçırdım, mis gibide kokmuştu oysa
Herkes cumartesi olsun diye hazirda bekliyormusBen aslında yanlışlıkla bugün tartılan olur diye bakmaya gelmiştim
Yarın güzel eksıler görmek dileğimleAfiyet olsun papatyacim.
Akşam gittiler canım. Haftaya perşembe yine kontrolleri var. Eşimin oğlu geldi arkadaşıyla. Jeoloji mühendisi Burdur ve Alanya'da işleri varmis kısa bir ziyaret yaptilar .Gitti mi Elhanim misafirin
Kizlar arkadasim 77.9 cikmis82 ile basladi baya baya dediklerime uyuyor her gün rapor veriyor bana... 13:30 da gelecek iste ben 12 de eve gecip bi supurge tutup karnibahari yikarim. Beraber yapalim bende goreyim dedi karnibahar kisirini simdi ona kilonun hep ayni hizda gidemeyecegini anlatayim guzel guzelde az verince modu düşmesin 1.5 haftada 4 kilo nasil ödem varmış düşünün...
Çılgın oluyorlar böyle yönetirken falan kendilerinden geçiyorlar çok seyir keyfi yüksek oluyor. Size de keyifli seyirlerGecen haftada gitmistik cok deli gorunumlu bir şefi vardi
Yarin ki bu
Eki Görüntüle 3391587
Qmin canim sagolasinayni yollardan g ctik zorluklari biliyoruz elimden geldigince destek olmaya calisiyorum ve inan cok hosuma gidiyor yarın tarti günü bakalim neler yapti ben ondan daha heyecanlıyım
Ben tartıldım alışkanlıkHerkes cumartesi olsun diye hazirda bekliyormus
Tatlım içine doğmuş ben bildirimimi kabul ederseniz bugün vermek istiyorum. Okuldan arkadaşlarla buluşacağız akşama. Programları yoğun olduğu için çok görüşemiyoruz.Ben aslında yanlışlıkla bugün tartılan olur diye bakmaya gelmiştim
Cuma tartı bildirimleri içinBen eski evdeyken camiye gidip lahmacun yapacağım diye koşturuyordum, sen neden heyecanlanıyordun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?