- 5 Haziran 2021
- 4.976
- 20.904
- 258
Teşekkür ederim valla morelim çok bozuldu en az 69. 00 bekliyordumMisssAllah kabul etsin inşallah
Az da olsa verilen her eksi bizimdir
Geçmiş olsun kaptanımSıkma canını
-5 +5 ten her daim daha makbuldürtebrikler
Tebrik ederim
Tebrik ederimeksilere alışalım artık yolumuz hep bu yönde kilo bakımından çünküüüü inşallah
Tebrik ederim
Misafirler tehlikeli öğelerama yine de eksidesin tebrik ederim
Geçmiş olsun
Esnek günler olabilirse güzel olur. Konuşursun bence hallolacak bir mesele. Ben de gidecektim ama erteledim biraz daha. Ramazanda iftar sonrası hergün yürüyüş planlıyorum bakalım inşallah
Tebrik ederim
Çok güzel
Tebrik ederim
Hoşgeldin canım.KATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ:159
KİLONUZ:76
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar ve gece yeme atakları
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ sağlıklı bir beden
Aynen canım ama dikkat etmiyorum inan hiç . Tatlı varsa tatlı da yiyorum . Ekmek de yiyorum . Hiç ozenmiyorum . Verdiğime de şaşırdım açıkçası . İnşallah bir an önce eski tempoma donebilirim . Önceden yürümek için uygun yer bulamazdim. Şimdi sitemizde yürüyüş alanı ve ben çıkmıyorumEridin eridin maşallah
Yagmasada damlıyor. Tıkanıklığı bı çöz yine akacak
Geçmiş olsun canım
Sıkma canını oluyor öyle
Belki stres geriyordur seni 1 hafta hazırlıkta takıl istersen ama uzaklaşma
Elhan da takılmıştı o takımı bırakıp gitti mi
Maşallah çok güzel canım
Günoooo
Enerjimi yerine getiriyorsun
Resim attın mı kuzumGünoooo. Bol misafirli bir hafta geçirdiğim için menülerimi yazmaya yüzüm yoktu pek.
17 Şubat Cumartesi 69.75
24 Şubat Cumartesi 69.35
Fark: -400 gram
Saol kaptanim. Sen harika kaptandin da ben olmadım bu haftaTebrikler canım - çok güzel
Tebrikler kuşummm
Tebrikler kaptanımHayırlı kandiller
NereyeGitme sakın bırakmak olur mu hiç Bu hafta olmaz diğer hafta mis gibi olur Artı fazla değil ki kuşum buradan gidersen daha fazlalıkla dönebilirsin öyle pes etmek yok
Aaa oldu mu gitmekÖzel bir durumun varsa gitme tatlım daha fazlalıkla dönebilirsin Artın yok sonuçta kırarız bu direnci beraber bırakma beni
Tebrikler canım
Günaydın hayırlı kandiller canım
Hoşgeldiniz
menülerin adımların çok iyiydi canım gönülden tebrik ediyorum harikasın
Amin hayırlı kandiller canım
Maşallah canım tebrik ederim
Haftaya çatır çatır verirsin sen bu artıları kuşum
Tebrik ederim canım misafire rağmen kilo vermek kolay değildirbu konuda ayrıca tebrik ederim
Tebrikler canım
Günaydın
Haftaya gider bu artılar ben eminim
Tebrikler tatlım
Tebrikler kuşumHaftaya WC olayları düzelir inşallah çatır çatır gider fazlalıklar
Olsun haftaya veririz ki
Günaydın tatlım
Oooooo kraliçeMaşallah tatlım tebrik ediyorum canı gönülden Bu hafta menüler yıkılıyordu azmin için ayrıca teşekkürler Haftaya çift hanelerdeyiz
Tebrikler canım
Çok güzel bir haftaydı çok iyi bir kaptan oldun canım ben kendi adıma çok memnun kaldımKaptanlık haftam sona erdiKırdığım üzdüğüm olmamıştır diye ümit ediyorum Güzel bir haftaydı hepinize çok teşekkür ederim
Elhan Cordelia 60kiloyum sara_28 Lavinia_98 Beth18 74FRIDA -Murphy- Papatyamaviss Busra196 Nergis 35 Efenin_Annesi sibel_84 HuzuRRR arwengsd s i d e l y a zeyneppk Tutku44 serap911 ZincirKirma
İnşallah tatlımEvet inşallah amaa sanki bu hafta az beslendim gibi bu hafta da 68 görsem çok iyi olck sonrası ramazanda vrrilck inşallah
Tebrikler canım
Aaaaaa
Teşekkür ederim kaptanımTebrikler canım - çok güzel
Tebrikler kuşummm
NereyeGitme sakın bırakmak olur mu hiç Bu hafta olmaz diğer hafta mis gibi olur Artı fazla değil ki kuşum buradan gidersen daha fazlalıkla dönebilirsin öyle pes etmek yok
Aaa oldu mu gitmekÖzel bir durumun varsa gitme tatlım daha fazlalıkla dönebilirsin Artın yok sonuçta kırarız bu direnci beraber bırakma beni
Tebrikler canım
Hoşgeldiniz
Tebrik ederim canım misafire rağmen kilo vermek kolay değildirbu konuda ayrıca tebrik ederim
Tebrikler canım
Günaydın
Tebrikler tatlım
Tebrikler kuşumHaftaya WC olayları düzelir inşallah çatır çatır gider fazlalıklar
Olsun haftaya veririz ki
Günaydın tatlım
Oooooo kraliçeMaşallah tatlım tebrik ediyorum canı gönülden Bu hafta menüler yıkılıyordu azmin için ayrıca teşekkürler Haftaya çift hanelerdeyiz
Tebrikler canım
Teşekkür ederim canımMisssAllah kabul etsin inşallah
Az da olsa verilen her eksi bizimdir
Geçmiş olsun kaptanımSıkma canını
-5 +5 ten her daim daha makbuldürtebrikler
Tebrik ederim
Tebrik ederimeksilere alışalım artık yolumuz hep bu yönde kilo bakımından çünküüüü inşallah
Tebrik ederim
Misafirler tehlikeli öğelerama yine de eksidesin tebrik ederim
Geçmiş olsun
Esnek günler olabilirse güzel olur. Konuşursun bence hallolacak bir mesele. Ben de gidecektim ama erteledim biraz daha. Ramazanda iftar sonrası hergün yürüyüş planlıyorum bakalım inşallah
Tebrik ederim
Çok güzel
Tebrik ederim
Saol kaptanim. Sen harika kaptandin da ben olmadım bu haftateşekkürler canim benim
Çok güzel bir haftaydı çok iyi bir kaptan oldun canım ben kendi adıma çok memnun kaldım
Ne mutlu katkım olduysa canım daha çok sevindim bak şimdiTeşekkür ederim kaptanım
Senin moy8vasyonunda çok etkili oldu
Eridin eridin maşallah
Yagmasada damlıyor. Tıkanıklığı bı çöz yine akacak
Geçmiş olsun canım
Sıkma canını oluyor öyle
Belki stres geriyordur seni 1 hafta hazırlıkta takıl istersen ama uzaklaşma
Elhan da takılmıştı o takımı bırakıp gitti mi
Maşallah çok güzel canım
Günoooo
Enerjimi yerine getiriyorsun
Kaptanligin için teşekkür ederim çok motive edici çok tatlısın kaptanım.Tebrikler canım - çok güzel
Tebrikler kuşummm
Tebrikler canım
Hoşgeldiniz
Tebrikler canım
Günaydın
Tebrikler tatlım
Olsun haftaya veririz ki
Günaydın tatlım
Tebrikler canım
Ask olsun niye ziyan olsun gelince de ben yine isterim eheheh o gün karıştırmasaydim iyiydi 69.7 geliyordum belki bugün daha az gelecektim sağlık olsun ne diyeyimO kadar havai fişek patlattık ziyanoldu ama iyi bari hala 69.9
Bekleriz canımKomple bırakmıyorum canım hem cidden onla alakalı değil
Kaptanligin için teşekkür ederim çok motive edici çok tatlısın kaptanım.ama biraz rahatsızım ve çok fazla bu hafta islerim var onları rahat rahat yapayım Haftaya yine sizlerleyim
Ask olsun niye ziyan olsun gelince de ben yine isterim eheheh o gün karıştırmasaydim iyiydi 69.7 geliyordum belki bugün daha az gelecektim sağlık olsun ne diyeyim
Izgara bu hafta da yalan oldu.Çok şükür halecik yaşıyor. Tebrikler canim.
Eline emeğine sağlık canım. Harika bir maviş kaptandın. Her şey için teşekkürlerKaptanlık haftam sona erdiKırdığım üzdüğüm olmamıştır diye ümit ediyorum Güzel bir haftaydı hepinize çok teşekkür ederim
Elhan Cordelia 60kiloyum sara_28 Lavinia_98 Beth18 74FRIDA -Murphy- Papatyamaviss Busra196 Nergis 35 Efenin_Annesi sibel_84 HuzuRRR arwengsd s i d e l y a zeyneppk Tutku44 serap911 ZincirKirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?