Sen de öyleydim Ayse'cim. Adın da çok güzel
Bir de dişin olsa demek ki neler yiceksin Armin kaptişim
Kız tiramisuyu yeneden önce bileydim bunu keşke. Gerçi gene yerdimarmin83 Yawrukush
Pazartesi tartisini boncuk kaptana özelden resimli atıyorsunuz bu arada kaptanlarim. Hangi kaptan pazartesiye kadar daha çok kilo vermişse karşı takımdan birini transfer etme, kendi takımından da birini gonderme hakkına kavuşuyor.
Ben ilk kaptanlik yaptığımda bunu bilmiyordum tüm gizemi bozup direkt gruba mesaj atmıştım
Yalnız şunu anlamadım. Özelden de atsak buraya da atsak tartı sonucunu Herkes bilecek zaten. Neden özeldenarmin83 Yawrukush
Pazartesi tartisini boncuk kaptana özelden resimli atıyorsunuz bu arada kaptanlarim. Hangi kaptan pazartesiye kadar daha çok kilo vermişse karşı takımdan birini transfer etme, kendi takımından da birini gonderme hakkına kavuşuyor.
Ben ilk kaptanlik yaptığımda bunu bilmiyordum tüm gizemi bozup direkt gruba mesaj atmıştım
Kaptanim harika bir balkon konusmasi olmusKaptanınız konuşuyor:
Güçlü kadınlarımbugün buraya bir şeyleri değiştirmeye, kendimizin en iyi halini bulmaya geldik. Her sabaha bu duyguyla uyanırsanız akşama kadar tartıya siz hükmedersiniz
Benim metobolizmamı koruyarak yaptıgım şey karbonhidratı minimum da tutmak. Ben onu vücuduma vermeyince metobolizmam yağlarımı enerjiye çeviriyor ve kafamı kaşırken bile yağ yakıyorum. Vücudumuzun şekere değil protein ve sağlıklı yağlara ihtiyacı var.
Yarın sabah güzel bir başlangıç olsun, tüm hafta sağlık perileri bizimle olsun
@bluegreeneyesBoncuk2307 Dil-i bitab @Tutku44 @sibel_84 @Jou
Sen de olsaydın aramızda ne güzel olurdu. Tatilden dönünce bekliyorum canım. Hem zaten hep birlikte olucaz değil mi sadece tartılamıyorsunAy çok eğlenceli bir akşam oluyor. Yüzümde gülümsemeyle okudum son mesajları
Kaptanların yarışı olunca böyle yapılıyor canım. Birbiriniz görmeyin diye. Biz zaten görücez. Liste paylaşılırken değiştirme hakkını hep birlikte öğreniyoruzYalnız şunu anlamadım. Özelden de atsak buraya da atsak tartı sonucunu Herkes bilecek zaten. Neden özelden
Gizem unsuruYalnız şunu anlamadım. Özelden de atsak buraya da atsak tartı sonucunu Herkes bilecek zaten. Neden özelden
MantıklıGizem unsuru. Herkes heyecanla bekliyor Boncukcum açıklayana kadar. O arada da takımlarda olan herkes bildirimini yapmış oluyor. Ona göre seciyor kazanan kaptan
Evet evet vaktim bol olur heralde, ama sadece eczaneye girip bir tartilayim mi demek benlik değilSen de olsaydın aramızda ne güzel olurdu. Tatilden dönünce bekliyorum canım. Hem zaten hep birlikte olucaz değil mi sadece tartılamıyorsun
Katılıyorum yaa. Korumayı da öğrenmek gerekiyormuşSelam arkadaşlar, nasılsınız?
Ben burdan giderken 50 kg idim şimdi oldum 71 kg.
Bugün başladım tekrar diyete.
Artık kilo koruma dönemine geçince de diyetteymis gibi hayatıma devam edeceğim.
Yoksa al ver al ver olmuyo böyle
Off kuzum ben de yaa. Ama yarın sabah güneş yeniden doğacak biliyorsun.Çok kaçamaklı oldu bugün
Kahvaltı 12.00
4 tane peynirli sigara böreği (fırında, neredeyse yağsız
Acur çay
15.30
1/3 çikolatalı açma
1/2 peynirli gül böreği
1/3 zeytinli açma
4 tane (marulla) çiğ köfte
Karpuz 3 dilim
17.00 sade Türk kahvesi
Akşam yemeği 20.30
Etli kuru fasulye (no ölçü)
Pirinç pilavı (no ölçü)
Karpuz (no ölçü)
22.30
Bisküvi kraker ve dondurma
armin83
Boncuk2307
Spor
5 bin adım
Su 2 litre
Bezelye cipsi nasıl bir şey?Bugünkü Z raporum hiç de fena değil kızlarEllssa Boncuk2307
11:00 menemen, biraz ekmek, 3 dilim sucuk
Çay kahve
Sonra ara öğün diye bezelye cipsi ve biraz çilek
Bugun 15:00 da yedim akşam yemeğini,
2 fileto balık yanında salata, iki üç çatal makarna
16:30 gibi protein bar ve hindiba kahvesi
Spor:45 dk salonda (yine 20dksi eliptik)
+ Yürüyüş (bugün yürüyüş arkadaşım vardı ondan uzun uzun yürüdüm )
Kitap malesef okuyamadim
Ay bildirimi görünce kaptan beni bu menü neee diye takımdan attı kesin dedim içimdenOff kuzum ben de yaa. Ama yarın sabah güneş yeniden doğacak biliyorsun.olabildiğince geç kahvaltı. Bugün yediklerini yarın kullanacak vücudun. Sen üstüne çiğ badem bile yesen depolar. Mümkün olduğunca bol su ve protein
Bugün resmini paylaşmıştım. Kore abur cuburu buldum da deniyeyim demiştimBezelye cipsi nasıl bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?