Tahlil sonuçları normal değerlerde demek inan çok sevindim bitanemSon yaptırdığım tahlil sonuçları normal çıktı canım.Mevsim geçişlerinde bu durumu yaşıyorum son yıllarda.Birazda stres ve hareketsizlik de etkiliyor sanırım.Senin tahlil sonuçlarında iyi i çıkar inşallah
Hayatımızda güzel şeyler de oluyor onlara sarılalım. Tüm olumsuzluklar kaybolsun gitsin huzurlu çok güzel günler yaşayacağımızı ümit edelim.Teşekkür ederim canım
Çok haklısın canım,son zamanlarda biraz fazlaca stres yaşadım vücut direncim düştü ama toparlamaya başladım.Tahlil sonuçlarında sıkıntı yok stres ve mevsim geçişlerinde böyle oluyor son yıllarda canım
CanımsınEridin eridin maşallah
Yagmasada damlıyor. Tıkanıklığı bı çöz yine akacak
Geçmiş olsun canım
Sıkma canını oluyor öyle
Belki stres geriyordur seni 1 hafta hazırlıkta takıl istersen ama uzaklaşma
Elhan da takılmıştı o takımı bırakıp gitti mi
Maşallah çok güzel canım
Günoooo
Enerjimi yerine getiriyorsun
Ortam tam bana göreee kıııaaazzzz
Bende giderim ama benimki oraya sığmazOrtam tam bana göreee kıııaaazzzz
Yanlış hatırlamıyorsam sen geçen hafta güzel vermiştin. Kilon oturuyor vücudun alışıyor gibi düşün. Sürekli şakor şakır verilmiyor canım .Ama ben bişi yapmıyorum liste dışı çıkmıyorum 2 kg artı nedir
Nereden alıyorum bilmiyorum
Çok güzel olmuş mutlu bir akşam olmuşturGece 01.30' da eve geldim.Ne çok dedikodular birikmiş konuş konuş bitiremedik . Sabaha kadar oturabilirdik. Gececi kuşlar siz nasıl yapıyorsunuz şu an salak gibiyim.
İnşallah öyledir canım salı günü 1kg artiydiYanlış hatırlamıyorsam sen geçen hafta güzel vermiştin. Kilon oturuyor vücudun alışıyor gibi düşün. Sürekli şakor şakır verilmiyor canım .
Teşekkürler canim, ne yazık ki öyleTahlil sonuçları normal değerlerde demek inan çok sevindim bitanem
Stres her organımızi kötü etkiliyor.
İnşallah canımHayatımızda güzel şeyler de oluyor onlara sarılalım. Tüm olumsuzluklar kaybolsun gitsin huzurlu çok güzel günler yaşayacağımızı ümit edelim.
Bu hafta beni beklediYanlış hatırlamıyorsam sen geçen hafta güzel vermiştin. Kilon oturuyor vücudun alışıyor gibi düşün. Sürekli şakor şakır verilmiyor canım .
Yüklenen dosya boyutu nedeni ile sunucu tarafından işlenilememektedir diyor, yüklemiyor fotoğrafı. Başkalarında da oluyormuş bu sorun abla, dün akışta Kazen’e yazıyorlardı. Bende 4-5 gündür var. Siteyle alakalı sanırım, çözerler bu ara.Tartı fotoğrafı paylaştın mi canım? Koşuşturma işe yaramış tebrikler.
Hahahahahha niçunBende giderim ama benimki oraya sığmaz
Geçen hafta 1.7 kg vermiştim.Menü yazamadım ama kilo verdin bakiiin diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?