Kusura bakmayın ,hakkınızı helal edin...Emeğinize,ilginize gerçekten saygım büyük.Oncesi bilgi vermeyi düşünemedim..Bundan sonra inşaAllah daha dikkatli olur kuralllara uyarim
Gündüz 5 bin yapmıştım akşam üstü de teli üstümde taşıdım tempolu yürüyüş de yapınca bitti şükürNe ara yaptin az önce yürüyodun
Darisi bana inşallahGündüz 5 bin yapmıştım akşam üstü de teli üstümde taşıdım tempolu yürüyüş de yapınca bitti şükür
Sen hep böyle diyorsun kaptanım ama hedef ne ise tamamliyorsun sen yaparsınDarisi bana inşallah
Oturdum kaldim buraya bakiyorum :)
Tamamlarim canim iste yarim saattir bos oturuyorum atacağım 2800 adim kaldı tembellik yaptimSen hep böyle diyorsun kaptanım ama hedef ne ise tamamliyorsun sen yaparsın
Onemli degil ben alışkınım bana yazılanlaraKusura bakmayın ,hakkınızı helal edin...Emeğinize,ilginize gerçekten saygım büyük.Oncesi bilgi vermeyi düşünemedim..Bundan sonra inşaAllah daha dikkatli olur kuralllara uyarim
Anladım.Haklisiniz.Dedigim gibi daha dikkatli olucam.Olmasi gereken olucak inşaAllah yani..inşaAllah kiracak birşey dememisimdir.Onemli degil ben alışkınım bana yazılanlara
Herkeste yazmış zaten ben senin cocugun hastami yada sen hastamısin bilemem çünkü girmedin gormedin böyle durumda yazarsan sevinirim kac kisi geldi gitti buşekilde sen degilsin sadece,kaptan liste yapiyor emek harcıyor senin adın var ama girmemissin siteye haliyle bizde yazmak zorundayiz olay bu
İyi akşamlar canımBen erken çikayim bugun dizi izlicem herkese iyi akşamlar
Önemli degil canimAnladım.Haklisiniz.Dedigim gibi daha dikkatli olucam.Olmasi gereken olucak inşaAllah yani..inşaAllah kiracak birşey dememisimdir.
Bende sizleri yeni tanıyorum,yani yazıda ses tonu mimik belli olmayınca sert geldi bana biraz galiba.ne yapacağımı bilemedim kusura bakmayın.
Hurma yiyebilirsin ama olcusu onemliBenim canım acayip bisküvi çekiyor.dayaniyorum ama regl zamanım.oldum olacam.ne yapsam bilmiyorum.ne yesem onun yerine..Bu arada hurma diyet sürecinde yemek ne kadar doğru.Tatli yiyrsim geliyo ondan yesem ne bileyim..11. günüm bugün benim normalde dikkat etmeye başlayalı.Basladigim yere dönmek istemiyorum
Iyi aksamlar canim ❤Ben erken çikayim bugun dizi izlicem herkese iyi akşamlar
Gune bilsem hurmayı,cigckuruyemis mideme dokunuyor.safra kesen alimdigindan beri tuketemiyorum pek.Hurma yiyebilirsin ama olcusu onemli
Meyve ve sut
Cig kuruyemis
Kuru meyve yiyebilrisin biskuvi yerine
Kuru meyveler sekerli oluyor ama kilona gore cok olmaz gibi cokda bilmiyorum ya yaniltmayim ama biskuviden sağlıklı oldugu kesinGune bilsem hurmayı,cigckuruyemis mideme dokunuyor.safra kesen alimdigindan beri tuketemiyorum pek.
Sabah aksam iki şer hurma cokmu..ya şu regl dönemlerinde tatlı krizini bastırsin gerisi önemli değil .
Diyette Hurma Yenir Mi? Hurma, doğru şekilde tüketildiğinde zayıflamaya destek olduğu için diyet yaparken yenebilir. Şeker oranı yüksek bir besin olduğu için abartılmadan günde 2-3 adet tüketilebilir.Gune bilsem hurmayı,cigckuruyemis mideme dokunuyor.safra kesen alimdigindan beri tuketemiyorum pek.
Sabah aksam iki şer hurma cokmu..ya şu regl dönemlerinde tatlı krizini bastırsin gerisi önemli değil .
çok şükür tatlım. son dönemde fazlaca yoğundum, bunaldım. birde bazı sorunlar oldu. canım sıkıldı. ama şimdi yavaş yavaş kafamı topluyorumHosgeldin fulyacim
Nasilsin
kilo dışında hersey yolundami
ben deHiç sanmıyorum abla ben iflah olmayan cinslerdenim
evet mervecim dediğin doğru. ye, iç kürkçü dükkanına geri dönHepimizin derdi aynı canım uzaklaşıp kilo alıyoruz sonra gene kürkçü dükkanına elhamdülillah iyiyim hastalıklar olsada şükür bugunume
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Anliyorum evet öncesinde bilgi vermem gerekirdi.
Ama peşpeşe çocuklar hasta olunca ortancam evde tedavi ile kendine geldi ama 3.5, yaşında olan çok korkuttu beni..Ateşi çıktı ama beni korkutan öksürükle gelen kriz nefes alamadı resmen ..Doktor kusturdu nasıl yaptı ne yaptı bilmiyorum çocuk balgamdan afedersiniz boguluyormus..Zor bir haftasonu yaşadım .ama elhamdülillah kötü birşey yokmuş.
Annelik işte..bursya üye olduğumu bile unuttum.Aksama doğru normal hayata döndüm anamm dedim ben kk ya girmedim..
Hakkınızı helal edin.
Afiyet olsun canım
teşekkür ederimHayırlı günler de güle güle giy
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Nolomaz
Geçmiç olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Onun evi büyüktür belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?