Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kusura bakmayın ,hakkınızı helal edin...Emeğinize,ilginize gerçekten saygım büyük.Oncesi bilgi vermeyi düşünemedim..Bundan sonra inşaAllah daha dikkatli olur kuralllara uyarim
Onemli degil ben alışkınım bana yazılanlara
Herkeste yazmış zaten ben senin cocugun hastami yada sen hastamısin bilemem çünkü girmedin gormedin böyle durumda yazarsan sevinirim kac kisi geldi gitti buşekilde sen degilsin sadece,kaptan liste yapiyor emek harcıyor senin adın var ama girmemissin siteye haliyle bizde yazmak zorundayiz olay bu

Benim canım acayip bisküvi çekiyor.dayaniyorum ama regl zamanım.oldum olacam.ne yapsam bilmiyorum.ne yesem onun yerine..Bu arada hurma diyet sürecinde yemek ne kadar doğru.Tatli yiyrsim geliyo ondan yesem ne bileyim..11. günüm bugün benim normalde dikkat etmeye başlayalı.Basladigim yere dönmek istemiyorum

Anladım.Haklisiniz.Dedigim gibi daha dikkatli olucam.Olmasi gereken olucak inşaAllah yani..inşaAllah kiracak birşey dememisimdir.
Bende sizleri yeni tanıyorum,yani yazıda ses tonu mimik belli olmayınca sert geldi bana biraz galiba.ne yapacağımı bilemedim kusura bakmayın.

Önemli degil canim
Ben kolay kolay kimseye kizmam

Hurma yiyebilirsin ama olcusu onemli
Meyve ve sut
Cig kuruyemis
Kuru meyve yiyebilrisin biskuvi yerine

Hurma yiyebilirsin ama olcusu onemli
Meyve ve sut
Cig kuruyemis
Kuru meyve yiyebilrisin biskuvi yerine
Gune bilsem hurmayı,cigckuruyemis mideme dokunuyor.safra kesen alimdigindan beri tuketemiyorum pek.
Sabah aksam iki şer hurma cokmu..ya şu regl dönemlerinde tatlı krizini bastırsin gerisi önemli değil .

Gune bilsem hurmayı,cigckuruyemis mideme dokunuyor.safra kesen alimdigindan beri tuketemiyorum pek.
Sabah aksam iki şer hurma cokmu..ya şu regl dönemlerinde tatlı krizini bastırsin gerisi önemli değil .
Kuru meyveler sekerli oluyor ama kilona gore cok olmaz gibi cokda bilmiyorum ya yaniltmayim ama biskuviden sağlıklı oldugu kesin

Diyette Hurma Yenir Mi? Hurma, doğru şekilde tüketildiğinde zayıflamaya destek olduğu için diyet yaparken yenebilir. Şeker oranı yüksek bir besin olduğu için abartılmadan günde 2-3 adet tüketilebilir.

Bunun yanina süt yada yogurt ekle

Hosgeldin fulyacim
Nasilsin
kilo dışında hersey yolundami
çok şükür tatlım. son dönemde fazlaca yoğundum, bunaldım. birde bazı sorunlar oldu. canım sıkıldı. ama şimdi yavaş yavaş kafamı topluyorum
Hiç sanmıyorum abla ben iflah olmayan cinslerdenim
ben de
Hepimizin derdi aynı canım uzaklaşıp kilo alıyoruz sonra gene kürkçü dükkanına elhamdülillah iyiyim hastalıklar olsada şükür bugunume
evet mervecim dediğin doğru. ye, iç kürkçü dükkanına geri dön yoğunluk çok yordu beni. kafam kaldırmıyor artık. zaten pandemiden sosyal hayat sıfır oldu. modlar hep düşük. ama kk iyi geliyor hepimize
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…