Niye evlenmiş acaba aile bilinci yoktu madem niye yani bu erkekleri odun niyetine yakican en azından bir işe yararlarDoğruda eşime kızıyorum sanki bir evi yok rabbim kimseyi eşiyle sınamasın çocukla tüm gün bekliyoruz dört duvar içinde ama umrunda değiliz
Bilmiyorum abla kadin okuma yazmasi yok boyle seyleri pek dusunemiyorBelki o an aklina gelmemiş, dusunememistir cnm
Kıyamam ben onaKimseyi takmiyacam artik canim az once oglumu yatirirken
Anne sen oksurunce bisey olacak sana diye korkuyom dedi cocuklarinda psikolojisi bozuldu
Saçla baslamişsin işte cnm :)) insan kendini biraktikca ruhen dahada çöküyor. Zarari yine bizeamin canım. saolasın.
evet öyle. çok şükür halimize.
ben de artık kendimle ilgilenmek istiyorum. aynaya bakıyorum 1-2 haftadır. gövde dev gibi olmuşçok kaba bir garip oldum. bu hafta da gıdığa takıldım. resmen gıdık oluştu. moralim bozuldu. şu haline bak dedim. hele son dönemde kendimden vazgeçmiş gibi saç baş dağıldım. çok dağınık beslendim. bol çikolata vs. makyaj bile yapmıyordum.
2 gündür kendine gel dedim. kuaföre gidip dip boya yaptırdım. o bile fark etti moral açısından. birkaç güne de röfleye gideceğim ve uçlarında aldıracağım. modum yükselsin azcık. beslenmemi de ayarlayayım. ilk küçük hedef 85, ikinci 80 dedim. bakalım hayırlısı...
Maşaallahİyi aksamlar canlar adımları tamamlamanin gururu ile karşınızdayız
Eki Görüntüle 2939274 @Cordeliaa @tostombalak
Geçmiş olsun..Serum iyi gelir Allah'ın izni ile...Ben iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
Mümkünse erkekler hasta olmasın ha,mümkünse evde de olmasınlar..Benimkide aynı..daha hasta olmadan oyyy anammmm hasta olcam galiba diyip beynimi kemiriyor bazen..Kendim hasta oldum bir ay geçmedi oksurugum ,birdefa oyy diyemedim arkadaş..Yok anam yok.grip olsalar kanserin son evresini yasiyolarmis gibi .Tövbeler olsunBu erkeklerin hepsi mal benimkide sacma sapan konusur sonra ben kizinca sen problem cikariyorsun der zeytin yag gibi uste cikar hic bisey soylememis gibi bu korona oldugumuz doneminde iyice yedi kafayi hasta hasta hem evle hem cocuklarla ugrasiyorum midem bulanarak yemek yapiyorum cay getiriyorum kendi bir cay yapip vermedi beyefendi bide cocuklarla ilgilen desen hemen kiziyor küstüm bende konusmuyorum bu insanlara yaranamadim gitti ona yaniyorum
AnladımKirmizi
Allah kahretsin mükemmel bir takım üyesiyimBirde tamamlayamam diyordun
Edit : üstünü bana ver diyecem de üstü pek az
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. bu ara bağırsak mide enfeksiyonu yaygın. çevremde çok kişi oldu.Ben iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
Gecmis olsun canimBen iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
iyi geceler canimIyi geceler kizlar
Bırak kendi işlerini kendileri halletsin,alişsinlar. tasası sanami düştü :))Kendi kabugundan hic cikmamis gelistirmemis kendini randevulara hep esi kaliyor bende esi isten kalmasin diye soylemistim. Boyle insanlar esinin gozundede kiymetli heryere kosturan ben kimsenin gozunde kiymetim yok
Benim bubam pek nazlidir anam anam diyerek inler annemde mezardaki kadını çağırıp durma derMaşaallah
Geçmiş olsun..Serum iyi gelir Allah'ın izni ile...
Mümkünse erkekler hasta olmasın ha,mümkünse evde de olmasınlar..Benimkide aynı..daha hasta olmadan oyyy anammmm hasta olcam galiba diyip beynimi kemiriyor bazen..Kendim hasta oldum bir ay geçmedi oksurugum ,birdefa oyy diyemedim arkadaş..Yok anam yok.grip olsalar kanserin son evresini yasiyolarmis gibi .Tövbeler olsun
Daha isten eve gelmemis birazdan gelir oda sacma sapan arkadas ortamina uymazsa bisey desem inanki benimkide zeytinyagi gibi üste çıkar bağırır çağırır yine üzülen ben olurum artik umursamamaya karar verdim kendi bilirBu erkeklerin hepsi mal benimkide sacma sapan konusur sonra ben kizinca sen problem cikariyorsun der zeytin yag gibi uste cikar hic bisey soylememis gibi bu korona oldugumuz doneminde iyice yedi kafayi hasta hasta hem evle hem cocuklarla ugrasiyorum midem bulanarak yemek yapiyorum cay getiriyorum kendi bir cay yapip vermedi beyefendi bide cocuklarla ilgilen desen hemen kiziyor küstüm bende konusmuyorum bu insanlara yaranamadim gitti ona yaniyorum
Tmm abla inşallah cuma tatisinda düzelme olurÖnemli olan cuma tartisi cnm
Sporu abarttigin için kaslarda şişlik olmasi normal
Perşembe hic bisey yapma, dinlensin iyice
Okulda surekli karsilasiyoruz bundan sonra samimiyet kurmuyacam canim bana yardim edene yardim etmeye calisacamsenin için vazgeçilmez değilse çiz üstünü gitsin bencil çıkarcı biriymiş belliki
Biz burda 3 günlük tanıdıklarımiza bile geçmiş olsun deme nezaketinde bulunuyoruz yani
Adamlari cok şimartiyorsunuzBu erkeklerin hepsi mal benimkide sacma sapan konusur sonra ben kizinca sen problem cikariyorsun der zeytin yag gibi uste cikar hic bisey soylememis gibi bu korona oldugumuz doneminde iyice yedi kafayi hasta hasta hem evle hem cocuklarla ugrasiyorum midem bulanarak yemek yapiyorum cay getiriyorum kendi bir cay yapip vermedi beyefendi bide cocuklarla ilgilen desen hemen kiziyor küstüm bende konusmuyorum bu insanlara yaranamadim gitti ona yaniyorum
Selam arkadaşım naberamin canım. saolasın.
evet öyle. çok şükür halimize.
ben de artık kendimle ilgilenmek istiyorum. aynaya bakıyorum 1-2 haftadır. gövde dev gibi olmuşçok kaba bir garip oldum. bu hafta da gıdığa takıldım. resmen gıdık oluştu. moralim bozuldu. şu haline bak dedim. hele son dönemde kendimden vazgeçmiş gibi saç baş dağıldım. çok dağınık beslendim. bol çikolata vs. makyaj bile yapmıyordum.
2 gündür kendine gel dedim. kuaföre gidip dip boya yaptırdım. o bile fark etti moral açısından. birkaç güne de röfleye gideceğim ve uçlarında aldıracağım. modum yükselsin azcık. beslenmemi de ayarlayayım. ilk küçük hedef 85, ikinci 80 dedim. bakalım hayırlısı...
Dün kaynanama dedimki demekki neymis bwn evde olsamda eve gelmezmis bana biyere gidince kocan eve gelmez yapiyo zehir ediyo anasiNiye evlenmiş acaba aile bilinci yoktu madem niye yani bu erkekleri odun niyetine yakican en azından bir işe yararlar
aynen tatlım. resmen kendimden vazgeçmişimSaçla baslamişsin işte cnm :)) insan kendini biraktikca ruhen dahada çöküyor. Zarari yine bize
Bende artik kendime daha iyi bakmaya calisacam. Ne zamandan sonra bugün, banyodan sonra kremlendim
iyiyim canım çok şükür. sen nasılsın?Selam arkadaşım naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?