Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Doğruda eşime kızıyorum sanki bir evi yok rabbim kimseyi eşiyle sınamasın çocukla tüm gün bekliyoruz dört duvar içinde ama umrunda değiliz
Niye evlenmiş acaba aile bilinci yoktu madem niye yani bu erkekleri odun niyetine yakican en azından bir işe yararlar

Saçla baslamişsin işte cnm :)) insan kendini biraktikca ruhen dahada çöküyor. Zarari yine bize
Bende artik kendime daha iyi bakmaya calisacam. Ne zamandan sonra bugün, banyodan sonra kremlendim

İyi aksamlar canlar adımları tamamlamanin gururu ile karşınızdayız

Eki Görüntüle 2939274 @Cordeliaa @tostombalak
Maşaallah
Ben iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
Geçmiş olsun..Serum iyi gelir Allah'ın izni ile...
Mümkünse erkekler hasta olmasın ha,mümkünse evde de olmasınlar..Benimkide aynı..daha hasta olmadan oyyy anammmm hasta olcam galiba diyip beynimi kemiriyor bazen..Kendim hasta oldum bir ay geçmedi oksurugum ,birdefa oyy diyemedim arkadaş..Yok anam yok.grip olsalar kanserin son evresini yasiyolarmis gibi .Tövbeler olsun

Ben iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. bu ara bağırsak mide enfeksiyonu yaygın. çevremde çok kişi oldu.

Kendi kabugundan hic cikmamis gelistirmemis kendini randevulara hep esi kaliyor bende esi isten kalmasin diye soylemistim. Boyle insanlar esinin gozundede kiymetli heryere kosturan ben kimsenin gozunde kiymetim yok
Bırak kendi işlerini kendileri halletsin,alişsinlar. tasası sanami düştü :))
O vakti kendine cocuklsrina ayir
Simdiye kadar yapmışın, yeter

Benim bubam pek nazlidir anam anam diyerek inler annemde mezardaki kadını çağırıp durma der

Daha isten eve gelmemis birazdan gelir oda sacma sapan arkadas ortamina uymazsa bisey desem inanki benimkide zeytinyagi gibi üste çıkar bağırır çağırır yine üzülen ben olurum artik umursamamaya karar verdim kendi bilir

senin için vazgeçilmez değilse çiz üstünü gitsin bencil çıkarcı biriymiş belliki
Biz burda 3 günlük tanıdıklarımiza bile geçmiş olsun deme nezaketinde bulunuyoruz yani
Okulda surekli karsilasiyoruz bundan sonra samimiyet kurmuyacam canim bana yardim edene yardim etmeye calisacam

Adamlari cok şimartiyorsunuz rahata alişiyolar
Bende eskiden cok yaptim o hatayi

Selam arkadaşım naber

Niye evlenmiş acaba aile bilinci yoktu madem niye yani bu erkekleri odun niyetine yakican en azından bir işe yararlar
Dün kaynanama dedimki demekki neymis bwn evde olsamda eve gelmezmis bana biyere gidince kocan eve gelmez yapiyo zehir ediyo anasi

Saçla baslamişsin işte cnm :)) insan kendini biraktikca ruhen dahada çöküyor. Zarari yine bize
Bende artik kendime daha iyi bakmaya calisacam. Ne zamandan sonra bugün, banyodan sonra kremlendim
aynen tatlım. resmen kendimden vazgeçmişim valla yapmak gerekiyor. saçla başladım. menülerimi düzelteceğim. bir de pantolon almam lazım. kotlarımın bacak araları gitti pantolonlara giremiyorum. birkaç parça almam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…