Dimi 6-7 yıl olmuş insan hiç mi sağı solu öğrenmez işine geliyor bence bilmiyorum ayağına yatmak koca kadın6-7 yildir orda olup birsey bilmemesi cok ilginc Birak yardım etme bundan sonra öğrensin
Insaniz yani illa korona olmaya gerek yok ki
amin canım. saolasın.Rabbin feraha erdirsin inşallah canım
evet öyle. çok şükür halimize.Sorunun biri bitiyor digeri basliyor cnm
Bende bu sefer ne olursa olsun kendimden vazgecmicem dedim :)) inşallah yani
Çokta yorma kendini hasta olursun Allah korusunÇok teşekkür ederim üstümdede baya kırgınlık var dün gece sinirden yatamadim eşim eve gelmedi baya yorgun hissediyorum aslinda
Keske tartiyida bisey yapaNiye istemesin saçmalama menülerin sporun ortada gerisine kimse birşey yapamaz
Kendi kabugundan hic cikmamis gelistirmemis kendini randevulara hep esi kaliyor bende esi isten kalmasin diye soylemistim. Boyle insanlar esinin gozundede kiymetli heryere kosturan ben kimsenin gozunde kiymetim yok6-7 yildir orda olup birsey bilmemesi cok ilginc Birak yardım etme bundan sonra öğrensin
Insaniz yani illa korona olmaya gerek yok ki
Sağol cnmafiyet olsun kızlar
Fragmandan pek hoşuma gitmediYargı şu an izlenecek en güzel dizilerden biri.Digerlerinden farklı merak uyandiriyo.bende ona bakıyorum.Engini öğrendiler.insaallah cezasını alması için çok bölüm atlamazlar ya.Baska konularda el atarlar
Sagol cnmpırasa en sevdiğim.Afiyet olsun
Artik bidahaki sefereOnlar olmadan olur mu hic abla
Sıcak su iyi geldi mi :))
Doğruda eşime kızıyorum sanki bir evi yok rabbim kimseyi eşiyle sınamasın çocukla tüm gün bekliyoruz dört duvar içinde ama umrunda değilizÇokta yorma kendini hasta olursun Allah korusun
Bundan sonra bittiEn uyuz olduğum da o ya menfaat ilişkileri
Havalarda son zamanlarda baya bozduEee daha daha nasılsınız adım tamamlamaya çalışıyorum sohbetsiz çekilmiyor
Aman canim bosver dusunme kendini bile uzme bu konu icinKendi kabugundan hic cikmamis gelistirmemis kendini randevulara hep esi kaliyor bende esi isten kalmasin diye soylemistim. Boyle insanlar esinin gozundede kiymetli heryere kosturan ben kimsenin gozunde kiymetim yok
Vücudun ödem yapmış olabilir maydanoza limon sık çiğneyerek ye bir bardak üstüne su iç. İnşallah yarına geçer. Regl ne zaman canım30 bin atmak gercekten çok zor evde en az 1 bucuk saat leslie yapiyorum 2 gündür disarda yaptigim yürüyüşleri saymıyorum
Ben iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için@Filiz16 @madamhd M MissHayaLet F Frozen01askrhpozitif ve unuttugum diğer arkadaslar nasil hastalik durumları iyisinizdir inşallah
Bu hayatta herşeyi becerebilen başarabilen olmayacaksın canım öyle oldun mu sırtına basıp kullanmak isteyen çok oluyorKendi kabugundan hic cikmamis gelistirmemis kendini randevulara hep esi kaliyor bende esi isten kalmasin diye soylemistim. Boyle insanlar esinin gozundede kiymetli heryere kosturan ben kimsenin gozunde kiymetim yok
Aa cok gecmis olsun canimBen iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
@Li_zigiİyi aksamlar canlar adımları tamamlamanin gururu ile karşınızdayız
Eki Görüntüle 2939274Cordelia @tostombalak
Dimi dimi ne olacak bu havaların haliHavalarda son zamanlarda baya bozdu
Birde tamamlayamam diyordunİyi aksamlar canlar adımları tamamlamanin gururu ile karşınızdayız
Eki Görüntüle 2939274Cordelia @tostombalak
Şişkinlikte var regl oluyorumVücudun ödem yapmış olabilir maydanoza limon sık çiğneyerek ye bir bardak üstüne su iç. İnşallah yarına geçer. Regl ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?