Benim takim 48 bedendi cnm 40-42 oldubeden farkı çok olunca küçültürken model kayabiliyor canım. yani 1-1,5 bedeni daraltıyorlar da, mesela 3 beden farkı daraltmak kolay olmuyor. şekil kayıyor. tabi terzi de çok önemli.
Geçmiş olsun canım o zaman seninde bağırsak enfeksiyonu olma ihtimalin yuksek gibi sankiBen iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
Belki o an aklina gelmemiş, dusunememistir cnmKizlar bisey soracam 10 gundur okul kapaliydi yarin okullar aciliyor10 gun kadar once kizimin sinif arkadasinin annesi bana 25 ekim pazartesi randevum var benle gelirmisin demisti bende her zaman kendine yardimci oluyorum. Daha oncede esin izinli kalmasin gitmen gereken yer varsa ben gotururum demistim. Kendisi 6- 7 senedir burda hic biyer bilmiyor 10 gun once anlastik ama ben hastalandim dun mesaj yazdim ben gelemiyorum hastayim esinle gidebilin mi kusura bakma dedim corona oldugumu soylemedim soylemek istemiyorum hastayim dedim
Oda tamam sorun degil yazmis gecmis olsun bile yazmadi
Aslinda kimseye yardim falan yapmiyacam insanligimdan iste ben onuda gectim soz verdim diye uzuldum o oyle yazincada kizdim ya
Olabilir canım benimki geçti çok şükür ben öyle şeylerde pek birşey hissetmiyorum çabuk toparliyorum ama erkekler çok nazlıGeçmiş olsun canım o zaman seninde bağırsak enfeksiyonu olma ihtimalin yuksek gibi sanki
Bu erkeklerin hepsi mal benimkide sacma sapan konusur sonra ben kizinca sen problem cikariyorsun der zeytin yag gibi uste cikar hic bisey soylememis gibi bu korona oldugumuz doneminde iyice yedi kafayi hasta hasta hem evle hem cocuklarla ugrasiyorum midem bulanarak yemek yapiyorum cay getiriyorum kendi bir cay yapip vermedi beyefendi bide cocuklarla ilgilen desen hemen kiziyor küstüm bende konusmuyorum bu insanlara yaranamadim gitti ona yaniyorumDoğruda eşime kızıyorum sanki bir evi yok rabbim kimseyi eşiyle sınamasın çocukla tüm gün bekliyoruz dört duvar içinde ama umrunda değiliz
Çok Geçmiş olsun.Ben iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
Onların ayağına kıymık değse çivi battı derlerOlabilir canım benimki geçti çok şükür ben öyle şeylerde pek birşey hissetmiyorum çabuk toparliyorum ama erkekler çok nazlı
Geçmiş olsun canımSagol canım benimüşütmüş
Amin canım benim inşallahOnların ayağına kıymık değse çivi battı derlerRabbim şifa versin eşine insalalh çabuk toparlar
Afiyet olsun mavi misin kırmızı miBugunku menum
Kahvalti 11.00
İki dilim peynir
Bes zeytin
Bir kasik tahin oekmez
Bir dilim ekmei
Yesillik
Ara bir yesil elma
Aksam 18.30
Bir tabak yesil fasulye yemegi(zeytinyagli)
Dort kasik bulgur pilavi
Salata
Ayram
3 litre su.Malesef bugun yuruyus yapamadim cok uzgunum,tum gun kizimla ilgilendim,haftaici insallah telafi edecegim.
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Kimseyi takmiyacam artik canim az once oglumu yatirirkenAman canim bosver dusunme kendini bile uzme bu konu icin
Sagol canım benimGeçmiş olsun canım
Önemli olan cuma tartisi cnmBöyle artıyla gelirsem haftaya kimse almak istemeyecek
Haklisin canim kiymetimizde olmuyor kimsenin gozundeBu hayatta herşeyi becerebilen başarabilen olmayacaksın canım öyle oldun mu sırtına basıp kullanmak isteyen çok oluyor
senin için vazgeçilmez değilse çiz üstünü gitsin bencil çıkarcı biriymiş bellikiKizlar bisey soracam 10 gundur okul kapaliydi yarin okullar aciliyor10 gun kadar once kizimin sinif arkadasinin annesi bana 25 ekim pazartesi randevum var benle gelirmisin demisti bende her zaman kendine yardimci oluyorum. Daha oncede esin izinli kalmasin gitmen gereken yer varsa ben gotururum demistim. Kendisi 6- 7 senedir burda hic biyer bilmiyor 10 gun once anlastik ama ben hastalandim dun mesaj yazdim ben gelemiyorum hastayim esinle gidebilin mi kusura bakma dedim corona oldugumu soylemedim soylemek istemiyorum hastayim dedim
Oda tamam sorun degil yazmis gecmis olsun bile yazmadi
Aslinda kimseye yardim falan yapmiyacam insanligimdan iste ben onuda gectim soz verdim diye uzuldum o oyle yazincada kizdim ya
KirmiziAfiyet olsun mavi misin kırmızı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?