Mikemmel takim üyesi hanımAllah kahretsin mükemmel bir takım üyesiyim
Tirnagin varsa kafanı kasi fazla yardım almadan yaşamaya calusmak ,kimseninde senden bi beklentisi olmaması en güzeliOkulda surekli karsilasiyoruz bundan sonra samimiyet kurmuyacam canim bana yardim edene yardim etmeye calisacam
Sadece sohbete degil, istersen kalıcı gel cnmben bir merhaba demek için geldim buraya. sohbet güzel olunca yürüdüm gittim bu akşamburada sohbete katılsam sakıncası var mı?
Cok gecmis olsun cnmBen iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
kaçak oynama diyon yanimSadece sohbete degil, istersen kalıcı gel cnm
Benimkinin arkadas ortami yok cok sukur canim evden ise isten eve bi yere gitmezDaha isten eve gelmemis birazdan gelir oda sacma sapan arkadas ortamina uymazsa bisey desem inanki benimkide zeytinyagi gibi üste çıkar bağırır çağırır yine üzülen ben olurum artik umursamamaya karar verdim kendi bilir
Bilseydim hiç evlenmezdim hiç kimseyle ohh ne rahatti ya sinir oluyorum birde telefonunu kapatma huyu var bilemiyosun basına biseymi geldi yada bisey olsa haberi nile olmayacak umrunda bile degil telefon kapatmak nedir senin çocugum var sorumluluğun var kendimdende geçtimNiye evlenmiş acaba aile bilinci yoktu madem niye yani bu erkekleri odun niyetine yakican en azından bir işe yararlar
Ben de aynı çocuklar ev ve kilo hayatımın merkezin de işteiyiyim canım çok şükür. sen nasılsın?
Yani burda devam etmek istersen, cekinme diyorumkaçak oynama diyon yanim
Benimki beceriksiz ben olmasam bisey yapamaz abla elin adamlarini duyuyorum arkadaslardan hem isine hem evine kosturanlar varAdamlari cok şimartiyorsunuzrahata alişiyolar
Bende eskiden cok yaptim o hatayi
Ne yapsan yaranamazsın ayıp olmazsa hepsi ayni b...n değisik halleriBenimkinin arkadas ortami yok cok sukur canim evden ise isten eve bi yere gitmez
Ama boyle hastalik durumunda hic yardimci olmayi sevmez insan insana kotu gunde lazim degil mi
Gecen gun oglan aciktim tost istiyorum dedi bende her yerim agriyor yatiyorum bir tost yap dedim oglan acikmis kendi yapsin dedi 7 yasinda cocuk tost nasil yspsin bari yaninda dur dedim bir ton laf saydi
Bugunde gel konusalim sohbet edek yatip durma dedi
Bugunde sacmaladi durdu konusmuyorum kabuklu fistik yedi cocuklarla kabuklarini topladi masayi sildi
Biseyler yapmasi icin kavga yada surat asmak gerekiyor o zamanda biseyr yaramiyor gecimsiz gibi goruyor beni
AynenNe yapsan yaranamazsın ayıp olmazsa hepsi ayni b...n değisik halleri
Rabbim akıl fikir merhamet nasip etsin eşineDaha isten eve gelmemis birazdan gelir oda sacma sapan arkadas ortamina uymazsa bisey desem inanki benimkide zeytinyagi gibi üste çıkar bağırır çağırır yine üzülen ben olurum artik umursamamaya karar verdim kendi bilir
Çok geçmiş olsun canım..Serum iyi gelir yarına biseyi kalmaz inşallahBen iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için
Aynen canim ya yardimci oldugum arkadasin bana bir yardimi olmadiTirnagin varsa kafanı kasi fazla yardım almadan yaşamaya calusmak ,kimseninde senden bi beklentisi olmaması en güzeli
@Li_zigi oldu beybi.Hayirli geceler canlar
Menum
Sabah
Yagda yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmek
Az yagda kapya biber kavurmasi
Aksam
1 kase etli corba
6-7 yk kapuska
Yogurt
1 dilim tb ekmegi
Su 1 lt
Spor yapamadim cok eşimle direksiyon calistik kizlarimi ben okula goturecegim bacaklarimi kasmisim cok agridi yuruyemedim daha fazla
Z zipzip E Elif_EylulCordelia kaptanin ismimi degisti bulamadim
Merhaba canım. 30.000 adımı tamamlamaya çalışıyordum. Her zaman bekleriz.ben bir merhaba demek için geldim buraya. sohbet güzel olunca yürüdüm gittim bu akşamburada sohbete katılsam sakıncası var mı?
Arabayi öğrenmeye çalıştığım zaman günlerce basım agrimis kilo vermiştimHayirli geceler canlar
Menum
Sabah
Yagda yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmek
Az yagda kapya biber kavurmasi
Aksam
1 kase etli corba
6-7 yk kapuska
Yogurt
1 dilim tb ekmegi
Su 1 lt
Spor yapamadim cok eşimle direksiyon calistik kizlarimi ben okula goturecegim bacaklarimi kasmisim cok agridi yuruyemedim daha fazla
Z zipzip E Elif_EylulCordelia kaptanin ismimi degisti bulamadim
Bzende triplere giriyo sen beni sevmiyorsun sen söyle diyorsun sen böyle yapiyorsun iyi alistin gezmelere gezmede elektrik yatiririm faturalar markete giderim gelirim bu hapis hayatimi ne bunaltiyor beni kendisine gelince eve gelmez o deymeyin keyfime kimbilir hangi delikteydinAynensende takma canim once cok uzuluyordum simdi umursamiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?