Cok geçmiş olsun kuzumGunaydin kizlar,sukur bu gece kizim daha iyiydi ama bir gunluk rapor alacagim bugun,cunku cok bir sey yemiyor meme yapisik resmen,insallah bugun biraz daha toparlar.
Su an icerde yuruyus yapiyorum,bakalim kizim ve esim uyanana kadar yuruyuse devam,dun yuruyemedim vicdanen kotu hissettim bugun,yarin be diger gun tamamlarim insallah
Sevinirim canım.Sana favori sporumu atayim mi ?
Geçmiş olsun tatlım.Gunaydin kizlar,sukur bu gece kizim daha iyiydi ama bir gunluk rapor alacagim bugun,cunku cok bir sey yemiyor meme yapisik resmen,insallah bugun biraz daha toparlar.
Su an icerde yuruyus yapiyorum,bakalim kizim ve esim uyanana kadar yuruyuse devam,dun yuruyemedim vicdanen kotu hissettim bugun,yarin be diger gun tamamlarim insallah
Cok geçmiş olsun kuzum
Sagolun kizlarGeçmiş olsun tatlım.
Sen bizi gaza getirdin beybi. En yakın sensin. Ondan öyle yazdım.Yakın takip mi
Guzel hedefler canım. Hayırlısıyla başla. Belli ki çok istiyorsun. Şöyle mis gibi yeşil çay yeşillik yumurta eşliğinde güzel bir kahvaltı yap. Öğünlerini ne yiyeceğini belirle. Ev durumunu bilmiyorum. Etrafındakileri de yediklerine adapte et. Ben öyle yaptım. Onları kendine uydurdum. Yoksa ben onlara uyuyorum.amin canım. saolasın.
evet öyle. çok şükür halimize.
ben de artık kendimle ilgilenmek istiyorum. aynaya bakıyorum 1-2 haftadır. gövde dev gibi olmuşçok kaba bir garip oldum. bu hafta da gıdığa takıldım. resmen gıdık oluştu. moralim bozuldu. şu haline bak dedim. hele son dönemde kendimden vazgeçmiş gibi saç baş dağıldım. çok dağınık beslendim. bol çikolata vs. makyaj bile yapmıyordum.
2 gündür kendine gel dedim. kuaföre gidip dip boya yaptırdım. o bile fark etti moral açısından. birkaç güne de röfleye gideceğim ve uçlarında aldıracağım. modum yükselsin azcık. beslenmemi de ayarlayayım. ilk küçük hedef 85, ikinci 80 dedim. bakalım hayırlısı...
Günaydın herkese. Güzel bildirimler bekliyorum.
Muhteşem güzel, azimli yıldızlarım.
Yapacağım bugün.Bu videoyu 3yil once 10gun yapmistim, tabi yuruyus de yapiyordum. 58kilo da ve fit olmustum.
Günaydın Mavişler
H.Sonu kazanan takımı açıklamak için adımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Üye Adı Takım @sardunya1038 Mavi fantastikaaa Mavi eceboce Mavi @Zeynebim2020 Mavi @sena zeynep Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı @klbk33 Mavi Sarı
Benim kocamin içinde iki kişi var. Biri dusunceli sevgi dolu anlayışlı. Diğerinin ise, acı cekerek ölmesini seyredersin keşke biraz daha yavaş ölseydi dersin. O kadar kötü.Ne yapsan yaranamazsın ayıp olmazsa hepsi ayni b...n değisik halleri
Allah kabul etsin canım.Dün mevlid yaptik kizlar. Kusura bakmayin adim sayim ancak bu kdr oldu.
Afiyet olsun canım kilonu bildirdin mi?Dünki menümü yazayim hemen....
Sabah
Peynirli omlet 2 yumurtayla
2 dlm tb
Ögle
1 salkim üzüm
Aksam
Karnabahar yogurt
Zipzip- Wilma11 E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?