- 21 Aralık 2016
- 8.958
- 41.310
- 548
Dun bayagi disarda idik , yemekten hemen sonra da uyudum cocuklarla,6 dilim ekmek artı yapmış bence ekmek miktarını azalt
Afiyet olsun
İstiyorum ,istiyorum..Evet canim bende yarislara katilmak istiyorum diyosan devam edicem diyosan yazsinlar senide
Ne olacak şimdiSpor listesinden çıkardım canım. Artık seni yarışmacın değil.
Kaptanim sen ne zaman paylasacaksin.?
Afiyet olsun canim ekmekler fazla olmus birde suyu az icmissinSabah 9
3dilim tt ekmek
Kiymali yumurta
Peynir
Zeytin
Dom sal bib
Ara
Bir muz
Bir portakal
Aksam 19.30
3dilim tt ekmek
Bir tabak turlu
Salata
Ayran
Su 1.5 anca
Wilma11
Ben spor listesi atınca daha iyi anlaşılır canım. Ben de ilk defa yapıyorum. Çok üzgünüm.Ne olacak şimdi
Ortalama alinacak sorun yok yaniNe olacak şimdi
Eskilerin bi lafı var iyilikten maraz doğar diye. Her seferinde şahit oluyorum buna. Ama boşver biz iyilik yapıp denize atalım kendi insanlığımızı kaybetmeyelimKizlar bisey soracam 10 gundur okul kapaliydi yarin okullar aciliyor10 gun kadar once kizimin sinif arkadasinin annesi bana 25 ekim pazartesi randevum var benle gelirmisin demisti bende her zaman kendine yardimci oluyorum. Daha oncede esin izinli kalmasin gitmen gereken yer varsa ben gotururum demistim. Kendisi 6- 7 senedir burda hic biyer bilmiyor 10 gun once anlastik ama ben hastalandim dun mesaj yazdim ben gelemiyorum hastayim esinle gidebilin mi kusura bakma dedim corona oldugumu soylemedim soylemek istemiyorum hastayim dedim
Oda tamam sorun degil yazmis gecmis olsun bile yazmadi
Aslinda kimseye yardim falan yapmiyacam insanligimdan iste ben onuda gectim soz verdim diye uzuldum o oyle yazincada kizdim ya
Sagol canimCuma bildirim yaparsan ekleriz listeye canim
Ama adim atıyoruz adimlar yarismayi etkiliyor adim atabilecek misin
Cok guzel eksi gormussun ama dikkat et canim bağışikligin dusmesin
Sagol bitanemGuzel eski canim
Cumartesi -pazarAtarım benim içinde iyi olur..günde 10 bin tamamliyacagim degilmi
Ne güzel rakam öyleGunaydin kizlar
Cuma kilo bildirimi yapamamistim bugun yapiyim
16 ekim cuma 65.8
Bugun 63.7
Eki Görüntüle 2939449
Senin kilon icin ekmekler cok fazla cnmSabah 9
3dilim tt ekmek
Kiymali yumurta
Peynir
Zeytin
Dom sal bib
Ara
Bir muz
Bir portakal
Aksam 19.30
3dilim tt ekmek
Bir tabak turlu
Salata
Ayran
Su 1.5 anca
Wilma11
Lütfen bol bol sıvı ve vitamin al bol c vitamini sadece ilactan degil sebze ve meyveden al vitaminleriSagol canimistahsizliktan kilo verdim canim ama 64 u gecmemeye calisacam artik
Sagol bitanem
Oda ben gibi canı çıksa, kalkar yürür . Helal olsunKeske yatsaydin ne diyimki
Bune kız böyle
Sabah 9
3dilim tt ekmek
Kiymali yumurta
Peynir
Zeytin
Dom sal bib
Ara
Bir muz
Bir portakal
Aksam 19.30
3dilim tt ekmek
Bir tabak turlu
Salata
Ayran
Su 1.5 anca
Wilma11
Kilo verme sevindim canım. Ama dikkat et kendine.Gunaydin kizlar
Cuma kilo bildirimi yapamamistim bugun yapiyim
16 ekim cuma 65.8
Bugun 63.7
Eki Görüntüle 2939449
Öyle eskiler öyle demişler..Ama efendimiz bir musluman kendisine kötülük yapana ,kotuluk yapacak kadar aciz degildir demiş..Ne kadar rahat ,ne kadar güzel bir cümle seninde dediğin gibi insanlık kaybolmasın.Elbet yaptıklarımız birgün onumuze gelirEskilerin bi lafı var iyilikten maraz doğar diye. Her seferinde şahit oluyorum buna. Ama boşver biz iyilik yapıp denize atalım kendi insanlığımızı kaybetmeyelim
Iyilik yapa yapa karsi taraf iyilik yapmak zorundaymissin gibi algiliyor seni.Her zaman verici olmak da iyi degil bence.Eskilerin bi lafı var iyilikten maraz doğar diye. Her seferinde şahit oluyorum buna. Ama boşver biz iyilik yapıp denize atalım kendi insanlığımızı kaybetmeyelim
Tamamdır.Cumartesi -pazar
Pazartesi-sali -carsamba
5 gun 10.000 adim atiyoruz
Senin oglan nasil oldu cnm ateşi varmi halaLütfen bol bol sıvı ve vitamin al bol c vitamini sadece ilactan degil sebze ve meyveden al vitaminleri
Yani devamli iyilik bekliyor ,yapmak zorundaymissin gibi.Iyilik yapa yapa karsi taraf iyilik yapmak zorundaymissin gibi algiliyor seni.Her zaman verici olmak da iyi degil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?