Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eskilerin bi lafı var iyilikten maraz doğar diye. Her seferinde şahit oluyorum buna. Ama boşver biz iyilik yapıp denize atalım kendi insanlığımızı kaybetmeyelim

Sagol canim istahsizliktan kilo verdim canim ama 64 u gecmemeye calisacam artik

Sagol bitanem
Lütfen bol bol sıvı ve vitamin al bol c vitamini sadece ilactan degil sebze ve meyveden al vitaminleri

Eskilerin bi lafı var iyilikten maraz doğar diye. Her seferinde şahit oluyorum buna. Ama boşver biz iyilik yapıp denize atalım kendi insanlığımızı kaybetmeyelim
Öyle eskiler öyle demişler..Ama efendimiz bir musluman kendisine kötülük yapana ,kotuluk yapacak kadar aciz degildir demiş..Ne kadar rahat ,ne kadar güzel bir cümle seninde dediğin gibi insanlık kaybolmasın.Elbet yaptıklarımız birgün onumuze gelir

Iyilik yapa yapa karsi taraf iyilik yapmak zorundaymissin gibi algiliyor seni.Her zaman verici olmak da iyi degil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…