Istersen bugunden baslayabilirsin canim spor listesine eklerBen iki gündür adam akıllı birşey yemedim ekşi görebilirdim aslında ama regl zamanı hatta gecikti şişlik var herzamanki terane..Sabitim..
Ben şimdi bugünden adımlara başlıyorum o zaman..Soruyorum ama anlamam lazım iyice
Kaptanin kilosunu soyleyemem onla ilgili yorum yapmaidmEksi yok dedi. Demekki kaptan da eksi değil
Odemin varsa dukan birasi vs. Icebilirsin cnmBen iki gündür adam akıllı birşey yemedim ekşi görebilirdim aslında ama regl zamanı hatta gecikti şişlik var herzamanki terane..Sabitim..
Ben şimdi bugünden adımlara başlıyorum o zaman..Soruyorum ama anlamam lazım iyice
Belki arti belki eksi gorecegiz en gec 1 de aciklariz
Tamm öyle yapalım.Bugunden basliyayim ben yine .cumaya kadar bana faydası olur ne yaparsam kendime..Istersen bugunden baslayabilirsin canim spor listesine eklerCordelia
Ama takima cuma dahil olacaksin
Cumartesiden itibarne onemli olacak
Kaptanin kilosunu soyleyemem onla ilgili yorum yapmaidm
Tombalak bi gelsin meraktan çatluycamBelki arti belki eksi gorecegiz en gec 1 de aciklariz
Günaydın canim iyiyiz sen nasilsinGünaydın hanımlar nasılsınız
Dun gece atesliydi canim uyumadimki acaba cikarmi diye simdi iyi derse girdi online bakalim nasil bir sürec bekliyor biziSenin oglan nasil oldu cnm ateşi varmi hala
Olmaz mı.Adet düzensizliği çok kötü birşey.Butun düzenim degisiyi..Hele ki uzun sürerse gecikme tamaaam.Bi ateş bi usume,sinir agresiflik can sikintisi hepsi birOdemin varsa dukan birasi vs. Icebilirsin cnm
İnşallah pozitif şok oluruz
Iste bunu ne takimdayken yaptilar nede listedeykenİnşallah pozitif şok oluruz
Eğer Öyleyse
Ben size demistim, ummadik taş baş yararmis diye
Yanilmiyorumdur insallah
Hadi kalk kalk bende hastayim sende yap simdiDün akşam spor yapamadım kaynanamlara geçtik
Dün ilk günümdü akşam biraz halsizlik oldu ama bişey yemedim su içtim sadece biraz midemin küçülmeye ihtiyacı var yapacak bişey yok..
Az önce de sağlıklı bi şekilde kahvaltımı yaptım ama bi halsizlik var üstümde diyetin etkisi mi halsizliği mi bilemiyorum.. Spor yapacak enerjiyi bulamıyorum kendimde
Geçmişi bitireyim dedim ama çıkamıyorum
Bildirimi yapayım bari
Sabitim 74.7
Cok mu azalttin yediklerini canim o etkilemis olabilirDün akşam spor yapamadım kaynanamlara geçtik
Dün ilk günümdü akşam biraz halsizlik oldu ama bişey yemedim su içtim sadece biraz midemin küçülmeye ihtiyacı var yapacak bişey yok..
Az önce de sağlıklı bi şekilde kahvaltımı yaptım ama bi halsizlik var üstümde diyetin etkisi mi halsizliği mi bilemiyorum.. Spor yapacak enerjiyi bulamıyorum kendimde
Bikac güne daha iyi olur inşallah cnmDun gece atesliydi canim uyumadimki acaba cikarmi diye simdi iyi derse girdi online bakalim nasil bir sürec bekliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?