Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar bisey soracam 10 gundur okul kapaliydi yarin okullar aciliyor10 gun kadar once kizimin sinif arkadasinin annesi bana 25 ekim pazartesi randevum var benle gelirmisin demisti bende her zaman kendine yardimci oluyorum. Daha oncede esin izinli kalmasin gitmen gereken yer varsa ben gotururum demistim. Kendisi 6- 7 senedir burda hic biyer bilmiyor 10 gun once anlastik ama ben hastalandim dun mesaj yazdim ben gelemiyorum hastayim esinle gidebilin mi kusura bakma dedim corona oldugumu soylemedim soylemek istemiyorum hastayim dedim
Oda tamam sorun degil yazmis gecmis olsun bile yazmadi 😐
Aslinda kimseye yardim falan yapmiyacam insanligimdan iste ben onuda gectim soz verdim diye uzuldum o oyle yazincada kizdim ya
Eskilerin bi lafı var iyilikten maraz doğar diye. Her seferinde şahit oluyorum buna. Ama boşver biz iyilik yapıp denize atalım kendi insanlığımızı kaybetmeyelim 🥰

Sagol canim 💞 istahsizliktan kilo verdim canim ama 64 u gecmemeye calisacam artik 😘

Sagol bitanem 💞
Lütfen bol bol sıvı ve vitamin al bol c vitamini sadece ilactan degil sebze ve meyveden al vitaminleri

Eskilerin bi lafı var iyilikten maraz doğar diye. Her seferinde şahit oluyorum buna. Ama boşver biz iyilik yapıp denize atalım kendi insanlığımızı kaybetmeyelim 🥰
Öyle eskiler öyle demişler..Ama efendimiz bir musluman kendisine kötülük yapana ,kotuluk yapacak kadar aciz degildir demiş..Ne kadar rahat ,ne kadar güzel bir cümle seninde dediğin gibi insanlık kaybolmasın.Elbet yaptıklarımız birgün onumuze gelir

Iyilik yapa yapa karsi taraf iyilik yapmak zorundaymissin gibi algiliyor seni.Her zaman verici olmak da iyi degil bence.

Back
X