Evren sana diyet yap, boşver tarifleri diyorKerebiç bende denemek istiyorum, baharatım yok, oğlumun Hataylı arkadaşından rica ettik, annesi nereye koyduğunu bilmiyor
Arkadaş ta kefir mayasını bulamıyor
Nasibim tıkalı diye düşünmeye başladım
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım, menün de adımların da çok güzel.2 Nisan menümElhan Cordelia LenaG
Sabah bir hurma 2 ceviz
Öğleden sonra 2gibi
1 bucuk kâse mercimekli çorba
Salata
Akşam kıyma kavurma 2yk
Bir dilim ekmek, küçük kase kuru fasulye
15 bin adım 1500 puan
Eki Görüntüle 3410596
Afiyet olsun canım, lahmacunların küçük olduğunu öğrendim.Dünkü menüm
Sahur
1 hurma
Su
İftar
1 kase mercimek çorbası
3 lahmacun
2 çatal ciğer
küçük parça pide
1 bardak ayran
Elhan @Ece Didem
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Çok yağlı yapma bence ufak bir tabak yersen olurAkşama kısır yapacağım, 1 tabak yesem çok mu olur. Başka hiçbir şey olmayacak.
Bol yeşillikle kocaman tabak yiyebilirsin. 87 den bu rakamlara gelene kadar hep kısır oldu listemdeAkşama kısır yapacağım, 1 tabak yesem çok mu olur. Başka hiçbir şey olmayacak.
Onun yağı zarar yapmazkiÇok yağlı yapma bence ufak bir tabak yersen olurhatta karnıbahar kisiri diye birşey var ondan hapabilirsin
0 yağ tabiki olmaz ben sadece çok yağ koymasin dedim. Kısır yağ istiyor bol bol koyuyor bazıları o açıdan dedim. Yoksa tabiki yağsız olmaz vücudumuzun yağada ihtiyacı varOnun yağı zarar yapmazki
Yağdan beslenir kaslarımız. Yağsız beslenme zararlı asıl. Özellikle yüz kasları çökme yapar birden.
Vücuttaki kasların çoğu protein ile beslenir. Yağ protein hepsi çok önemliOnun yağı zarar yapmazki
Yağdan beslenir kaslarımız. Yağsız beslenme zararlı asıl. Özellikle yüz kasları çökme yapar birden.
uymadığın halde böyle verdiysen, tam uyduğunda öfff öffff öffffff
tebrikler canım
Canım 8 yk yanında ayranla vermişti benim diyetisyenimAkşama kısır yapacağım, 1 tabak yesem çok mu olur. Başka hiçbir şey olmayacak.
Tebrik ederim canımDiyetisyen ile son ölçümüm yaptım. Tatile gideceğim için yeni program almadım.
600 Gr ödem olmuş 200 Gr yağ gitmiş tartıya yansıyan 400 Gr
Toplamda 4.2 vermişim diyetisyen ile
Listelere uyamadim. Sadece ilk hafta protein diyetine tam uydum.
Ramazan diyet için iyi bir zaman değil.
Menülerin çok güzel canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versinCanlar sizlere merhaba diyemeden lafa dalmış oldum. Herkes iyidir inşallah.
Sabah oğlum okula ağlayarak gitti baş ağrısından. Sınavı var diye mecburen gönderdim. Öğlen dayanamadığı için eve getirdim, hem ateşi var hem ağrısı. Cumaya randevu aldım baş ağrıları için. Şimdi babasıyla yatıyorlar. Akşam giremezsem haberiniz olsun. İnşallah ateşi yükselmez.
Hoş buldum kaptanımYıldızımmmmnasılsın çok özledik sen nasıl 87 oldun hemen gir programa. Zayıflayalım beraber deprem stresi mi başla bir şey var mı?
Canımbaşınız sağolsun Allah sabırlar versin.her şey üstüste gelmişÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Hoş buldum kaptanım
Depremden sonra bir süre ailelerle birlikte yaşadık. Dikkat edemedim haliyle. Sonra kayınbabam rahatsızlandı (kolon kanseri). Erken evre olunca ameliyatla kurtuldu şükür. Tam o toparlanıyor derken kayınvalidem rahatsızlandı. 40 gün içinde vefat etti… Onsuz ilk ramazan, ilk bayram. Allah büyük toparlanacağız inşallah.
Sen nasılsın?
Aldım gözlüğümüEki Görüntüle 3409654
Gözlük bu canım. Açık renk mavi camlı biz gözlük, bayılıyorum bu duruşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?