Allah razı olsun. İlk bildirimle başlarım uygunsaCanımbaşınız sağolsun Allah sabırlar versin.her şey üstüste gelmişBen çok şükür iyiyim canım ne zaman başlarsın bayram sonu mu?
Ne zaman istersen kapımız açık cumartesi ve salı bildirim günümüz sen bugünden menü paylaşımı vs başlayabilirsinAllah razı olsun. İlk bildirimle başlarım uygunsa
HoşgeldinÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Hoş buldum kaptanım
Depremden sonra bir süre ailelerle birlikte yaşadık. Dikkat edemedim haliyle. Sonra kayınbabam rahatsızlandı (kolon kanseri). Erken evre olunca ameliyatla kurtuldu şükür. Tam o toparlanıyor derken kayınvalidem rahatsızlandı. 40 gün içinde vefat etti… Onsuz ilk ramazan, ilk bayram. Allah büyük toparlanacağız inşallah.
Sen nasılsın?
Allah razı olsun. Hoş buldumHoşgeldinbaşınız sağolsun rabbim sabırlar versin
Tekrar hoş geldin afiyet olsun canımMenü
Sabah (9.30)
Peynirli omlet
Yeşil zeytin
Domates, salatalık, dere otu
2 dilim ekmek
5 çilek
Çay (şekersiz)
Ara (13.00)
Sütlü nescafe
Aksam (19.00)
Isırgan otu çorbası
Et sote
Köz patlıcan
Domates salatası
1 dilim ekmek
Ayran
Su : 2 litre
Adım, henüz 3.400. Uyumadan önce paylaşırım
Elhan Cordelia
Başınız sağolsun. Allah sabır versinÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Hoş buldum kaptanım
Depremden sonra bir süre ailelerle birlikte yaşadık. Dikkat edemedim haliyle. Sonra kayınbabam rahatsızlandı (kolon kanseri). Erken evre olunca ameliyatla kurtuldu şükür. Tam o toparlanıyor derken kayınvalidem rahatsızlandı. 40 gün içinde vefat etti… Onsuz ilk ramazan, ilk bayram. Allah büyük toparlanacağız inşallah.
Sen nasılsın?
Çok güzel canım güle güle kullan
Afiyet olsun YıldızımMenü
Sabah (9.30)
Peynirli omlet
Yeşil zeytin
Domates, salatalık, dere otu
2 dilim ekmek
5 çilek
Çay (şekersiz)
Ara (13.00)
Sütlü nescafe
Aksam (19.00)
Isırgan otu çorbası
Et sote
Köz patlıcan
Domates salatası
1 dilim ekmek
Ayran
Su : 2 litre
Adım, henüz 3.400. Uyumadan önce paylaşırım
Elhan Cordelia
Güle güle kullan bitanemmm. Hayırlı olsun. Ben de dün aldım.
Sen de güle güle kullan canımGüle güle kullan bitanemmm. Hayırlı olsun. Ben de dün aldım.
Başınız sağ olsun canım. Kayınpedere gelmiş geçmiş olsun. Sağlıkla yaşasın. Eşini kaybedince kurtulduğuna sevinememiştir çok acı bir durum. Allah sabrını versin.Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Hoş buldum kaptanım
Sen nasılsın?
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?