Dualarına çok amin canım :) Evet kilo almak beni gerçekten üzüyor. Hayallerle aldığım kıyafetlerimin içine girememek çok can sıkıcı :) Allah herkesin sıkıntısını gidersin gönlüne ferahlık versinGünaydın canım inan birçoğunuzun sorunları var mücadele ediyoruz ama bu sorunlar yemekle çözülmüyor aksine kilo aldıkça yeni bir dert ekleniyor. Neyin var demicem evlisin Allah kalbine ferahlık versinumarım herneyse en iyi şekilde çözülür ve sonuç seni çok mutlu eder
Maşşalah canımGünaydııınnn kızlaarrrr
Bugün perşembeee diyetisyen tartı günüm. Kupon tuttuuuuuama geçen haftaki kadar çok vermedim. Olsun bu da iyi 2 kg daha gitti çok şükür
Canım iftarını bol suyla açsan 5 dk bekleyip öyle yesen ardından yine bol bol su içsen seni zorlar mı ? Ya da iftardan sonra bir tatlı isteği geliyor ya kendine şöyle tarçınlı bir içecek yapsan belki biraz bastırırdıDondurma şeker oranı azdı çoğu limonluydu ama Petibör bilmiyorum evet su içemiyorum oruçluyum kaptanımSahur da yemedim dengelemek için akşamada zebze agırlıklı beslenirim inşallah ters gelmez bu 67 yi bir kıramıyorum çünkü yapıştı 3 hafta
Canım harika gidiyorsun sıkıntılı günlerini atlatır kafa rahatlığına tez zamanda kavuşursun inşallahDualarına çok amin canım :) Evet kilo almak beni gerçekten üzüyor. Hayallerle aldığım kıyafetlerimin içine girememek çok can sıkıcı :) Allah herkesin sıkıntısını gidersin gönlüne ferahlık versin
HarikasınGünaydııınnn kızlaarrrr
Bugün perşembeee diyetisyen tartı günüm. Kupon tuttuuuuuama geçen haftaki kadar çok vermedim. Olsun bu da iyi 2 kg daha gitti çok şükür
Hepimiz öyleyiz hayat koşuşturmasında bir de kilo vermek için yoğun çaba veriyoruz. Birbirimizi destekliyoruzHarikasın
Kuzum boşver gel sarılıp ağlayalımEn son pandemide bu kadar kilo vermiştim. Bugün itibariyle 19 kg gitti… ağlamicim ağlamicim
Mthn83 sen gelip o mesajı yazmasan bırakacaktım belki de çok teşekkür ederim. Hep duacın olacağım
Canım geçmiş olsun
İyi ki kavuştuk sanaEn son pandemide bu kadar kilo vermiştim. Bugün itibariyle 19 kg gitti… ağlamicim ağlamicim
Mthn83 sen gelip o mesajı yazmasan bırakacaktım belki de çok teşekkür ederim. Hep duacın olacağım
Çok teşekkür ederim tatlım sizlerin daha güzelleri olsunCordelia cigim gozlugun cok guzel gule gule kullan
İyi ki kavuştuk sanaMthn83 iyi ki seni bizim aramıza çağırdı.19 kilo daha verdim mesajını en kısa sürede sağlıkla alalım inşallah tebrikler canım
Teşekkür ederim canm iyim çok şükürCanım geçmiş olsunayaklarına sağlık miden nasıl oldu şimdi ?
Afiyet olsun canımGünaydınnn dün yollarda perişan oldum akşam yazamadım
3 nisan menüm
11.30 kahvaltı
Uçaktaki verilen sandviç
1 bardak ayran
16.30 ara
Protein bar
19.45 akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 köfte
Yarım avuç içi pide
Salata
Görümcemin evindeyiz bir kaç gün böyle inşallah sorunsuz ilerlicem.
9000 adım+ 3.5 lt su
Elhan Cordelia LenaG
Dün giremedim kusura bakmayinLeyl35 huuu huuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?