Vallahi evde kaldigimda erkenden kalkip yapiyorum ama calisinca her sey aksama kaliyor aksam da yigilip kaliyorum yorgunluktanBu saatte ne işi uyu dinlen yarın yaparsın
Ben de kahvaltiyi cok severim ozellikle menemen. Mesela kaşar rendelerim menemenin ustune cok guzel oluyor oyle. Ama sade peynir ekmek cok sevmiyorum sadece tulum peynirini severimİşte bendede tam tersi kahvaltı menüsünü o kadar seviyorum. arkadaşların menülerini okuyorum öğlen direk yemekle güne başlamışlar şaşırıyorum nasıl olur yanii diyorum
Gaaagı vaa gaagıcık vaaa. Gaagıdan gaagıya faak vaa.(Bir Egeli atasözü olur kendisi)
Ben de et ciğer acı seven bir Egeli olarak hemen müdahil olayım.
İyi yolculuklar canım İnşallahTatile az kaldi
Hem bayram hem nişanimiz var hem de isteme
Ama tartimi yanimda goturecegim cumartesi tarti oldugu icin. Yani insallah yolculuktan dolayi ödem falan olmaz.
Hosbuldum canim
başınız sağolsun canım, zor günler yaşamışsınızÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Hoş buldum kaptanım
Depremden sonra bir süre ailelerle birlikte yaşadık. Dikkat edemedim haliyle. Sonra kayınbabam rahatsızlandı (kolon kanseri). Erken evre olunca ameliyatla kurtuldu şükür. Tam o toparlanıyor derken kayınvalidem rahatsızlandı. 40 gün içinde vefat etti… Onsuz ilk ramazan, ilk bayram. Allah büyük toparlanacağız inşallah.
Sen nasılsın?
güzel günlerde kullan canımm
güle güle kullan çiçeğiimmmGüle güle kullan bitanemmm. Hayırlı olsun. Ben de dün aldım.
Afiyet olsunSahur bir salata yarım haşlama yumurta iki hurma yarım domates biraz peynir bir tb ekmek
İftar iki tb ekmek ebekömeçi 4 5 kaşık, iki karnı yarık yağda kızartmadım. 3 4 kaşık çorba
Ara bir külah dondurma birde kakoulu Petibör bir paketin yarısı ne alaka anlamadım hakediysem eyvallah
Yarın nasıl telafi edim acaba
Elhan LenaG
Hmm güzel fikirmiş deneyeyimÇubuk çubuk doğrayıp baharatlayıp sıvıyağla karıştırıp fırına veriyorum
Tavukgöğsüyle çökertme kebabı yapıyorum
Afiyet olsun3 Nisan çarşamba
15:00
3 hurma, ceviz
Bikaç lokma çiko, 1 mini dondurma ( dikkat ettiğimi unuttum)
20:30
1 tabak kabak yemeği
2 parça yağlı biber turşusu
1 hurma
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa siyah çay
1 kupa apaform
Eki Görüntüle 3411289
6.248 adım 624 puan
Elhan LenaG Cordelia
Günaydın canım nasıl rahat edeceksen öyle olsun tabi ama bak bol bol yürüyüş yapıyorsun mekik çekiyorsun motivasyon kaybolmuş değil benceSelam kızlar günaydın,
Yoktum bikaç gündür. Malesef motivasyonumu toparlayamıyorum bu da beni üzüyor. Ramazan’da kilo vermek gerçekten çok zor benim için çünkü ben uzun süre aç kalınca iftarda artık gözüm dönüyor başlarım diyetine diyip saldırıyorum yani. Diyetisyenim de derdi asla aç kalma aç kalınca daha çok yemeye başlıyorsun diye aynen öyle oluyor bana. Hergün bugün son diyip yine diyeti bozduğum için baya moralim bozuktu Bu aralar o yüzden menümü paylaşmadım burda. kilo veremesem de en azında aynı kiloda kalmaya çalışıyorum bunun için de bol bol yürüyorum gün içinde. Mekik çekiyorum zaten tüm gün koşturuyorum hiç oturmuyorum o yüzden sanırım çok almadım ama yine de tartı yukarı gitmeye başladı. Ben izinde olmak istiyorum çünkü buraya karşı kendimi sorumlu hissediyorum bi de onun vicdan azabını yaşıyorum. İradesiz insanlar sinirimi bozardı şimdi kendi kendime gıcık oluyorum bu iradesizliğim yüzünden.Nisan sonu dönerim inşallah aranıza.
Elhan
GünayydııınnnGünaaaydıııın
Maşallah adımlar su menü her şey güzel afiyet olsun ayaklarına sağlıkGünaydınnn dün yollarda perişan oldum akşam yazamadım
3 nisan menüm
11.30 kahvaltı
Uçaktaki verilen sandviç
1 bardak ayran
16.30 ara
Protein bar
19.45 akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 köfte
Yarım avuç içi pide
Salata
Görümcemin evindeyiz bir kaç gün böyle inşallah sorunsuz ilerlicem.
9000 adım+ 3.5 lt su
Elhan Cordelia LenaG
GünaydınnnnGünaydın
Günaydın canımgünaydın kızlar
Bana gönül koymadın dimiHosbuldum canim
şahanesin canımm kaptanım maşallah, daim olsun inşallahGünaydııınnn kızlaarrrr
Bugün perşembeee diyetisyen tartı günüm. Kupon tuttuuuuuama geçen haftaki kadar çok vermedim. Olsun bu da iyi 2 kg daha gitti çok şükür
Canım sağolasınşahanesin canımm kaptanım maşallah, daim olsun inşallah
Dondurma şeker oranı azdı çoğu limonluydu ama Petibör bilmiyorum evet su içemiyorum oruçluyum kaptanımAfiyet olsunoyy ben şimdi dondurma yerken bu dondurmaya bir şey diyemem de külahlı olanlar yerine çubuk dondurma yesen canım petibörü nasıl yakarıızz hmm suya yüklenip hareketi arttırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?