Tatlışım Allah kavuştursun sadece nişanliniBen coookkk iyiyimmmbugün rahatım bütün misafirler gitti. Açıkçası diyete ara verdim 3 gün yedim ama öyle çok değil 2 baklava filan
buradayım artık
 Tekrari nasip olsun.
Tekrari nasip olsun.Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlışım Allah kavuştursun sadece nişanliniBen coookkk iyiyimmmbugün rahatım bütün misafirler gitti. Açıkçası diyete ara verdim 3 gün yedim ama öyle çok değil 2 baklava filan
buradayım artık
 Tekrari nasip olsun.
Tekrari nasip olsun.Vefalı bir artış canım. Senin adına çok sevindim.Bugün tartıldım 74,5 çıktım 74,05 ti bayram öncesi yarın inşallah düşer

Aminn inşallah ablaTatlışım Allah kavuştursun sadece nişanliniTekrari nasip olsun.

Şükür ablacım başladık yineİyiyim kuzum.
Sen nasılsın
Hoşgeldin canımSelamlar , bayram dönüşü bi kilo güncellemesi yapayım dedim
Kimler neler aldı dökülün bakalım 1.30 a şükür diyorum bir yemişim pir yemişimmm yani
Amma şöyle bişey var o kilit açılınca bidaha takmak ne zor , zormuş arkadaş alışmaya çalışmak zorunda olmak kötü ama hala bi hedefimiz var
Yol zor zor ama yoldaşlarım öyle güzel ki
Herkese merhabalar hoşgeldim yeni macera başlasın

Of of olsada yesek çok acimŞıllık tatlisi gerçek ama
Mthn83 a yedin mi dedim de gülmüşsünüz
Urfa' da müthiş güzel yapılıyor. Görselde rengi açık benim yediğim biraz daha kızartılmış çıtırdi.
Eki Görüntüle 3414949

Selamlar papatyacim gerçekten çok doğru söyledin yol arkadaşlarımız çok güzelSelamlar , bayram dönüşü bi kilo güncellemesi yapayım dedim
Kimler neler aldı dökülün bakalım 1.30 a şükür diyorum bir yemişim pir yemişimmm yani
Amma şöyle bişey var o kilit açılınca bidaha takmak ne zor , zormuş arkadaş alışmaya çalışmak zorunda olmak kötü ama hala bi hedefimiz var
Yol zor zor ama yoldaşlarım öyle güzel ki
Herkese merhabalar hoşgeldim yeni macera başlasın
 o yüzden korkmuyoruz.
 o yüzden korkmuyoruz. 
 Herkesin aynı şekilde fazlaliklarindan kurtulmasını diliyorum.
Herkesin aynı şekilde fazlaliklarindan kurtulmasını diliyorum. 
 Hos geldin kuzucum.
Hos geldin kuzucum. 
Bayramda yeseydinOf of olsada yesek çok acim
 artik çok geç , olmasın ve de yemeyelim ciss yaparım seni.
artik çok geç , olmasın ve de yemeyelim ciss yaparım seni.  açsan bir şeyler kemir haydi tatlım başka mesaja
açsan bir şeyler kemir haydi tatlım başka mesaja 
Bayramda yedim yedimde boylesini yemedim güzel görünüyorBayramda yeseydinartik çok geç , olmasın ve de yemeyelim ciss yaparım seni.
açsan bir şeyler kemir haydi tatlım başka mesaja

tamm yemem yemem niyetliyim akşama artık elhanim kaptanicem sen dersinde yapmazmiyim canimsn
 tamm yemem yemem niyetliyim akşama artık elhanim kaptanicem sen dersinde yapmazmiyim canimsn
İyi eğlenceler canım .Canımsın
Geziyorum yiyorum dönüşüm muhteşem olacak ama sanırım yuvarlanarak geleceğim
Yaa canımsın
O koşturmacada düşündün beni
Şanlıurfa ya geçtik şimdi yollar uzun yorucu oldu bugün biraz. Bayram arkası olduğu için boş yer bulamadık. Acayip yerlerde kaldık
Tam bir macera gezisi

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlerKizlar bende gebelik olabilir gebelikte kilo korunabiliyor mu ben diğer hamilelikler de hep aldım maalesef
 gebelikte diyetisyenler ilk 3 ay kilo verdiriyo ikinci 3 ay kilo koruma yapıyo diye biliyorum diyetisyen yardımı alırsın az kilo alınca da sorun olmaz önemli olan bebiş iyi olsun
gebelikte diyetisyenler ilk 3 ay kilo verdiriyo ikinci 3 ay kilo koruma yapıyo diye biliyorum diyetisyen yardımı alırsın az kilo alınca da sorun olmaz önemli olan bebiş iyi olsun
Hayırlısı olsun canım hamileyken sağlıklı beslenirsen alman gereken kiloyu alırsın sadece gereksiz yağlanmazsın hayırlısı olur inşallahKizlar bende gebelik olabilir gebelikte kilo korunabiliyor mu ben diğer hamilelikler de hep aldım maalesef

Kız beni mi arıyorsunuz