- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
oyyyeşim kahvaltısını kendi hazırlıyor artık , banyonun birin de da tıraş olup , diğerin de yıkanıyor ,hazırladığı kahvaltısını tepsiye koyup tv açıp oturma odasın da yiyor ne yediyse yere bakıp anlarsın
bazen hayatımın sadece hizmet etmek olduğunu düşünmüyor değilim , bel ağrısından yüzüm şekilden şekile giriyor hala bir şeyler istiyor adam , dün de demlikte kalan çayı dökmemişim diye söyleniyordu ki hiç bırakmam normalde çay biter bitmez dökerim :)oyyy
eskiden bir söz vardı:
"az ye de kendine bir hizmetçi tut" diye
biz bu dünyaya millete hizmet etmeye mi geldik anam yiteeeeerrrrr
Kahvaltiya mi geldiler geneSüperonlinedan geldiler gene bizim bu internetle olan imtihanımiz ne olacak bilmem
Ne guzel canim insallah sımsıki tutunurlat sana3 bebisimde devam ediyormuş bugun 3.gunleri yarin haber gelecekcok iyiler dedi
embriyolog ay ne yapsam cok mutluyum evi de sildikpoğaça börek yapayim size yok neyse kahve hepinize benden
ayy maşallah maşallah yarın da çok güzel haberle gel inşallahhhh gülüm yaaaa3 bebisimde devam ediyormuş bugun 3.gunleri yarin haber gelecekcok iyiler dedi
embriyolog ay ne yapsam cok mutluyum evi de sildikpoğaça börek yapayim size yok neyse kahve hepinize benden
Bizim ev canli bence gece bile kendi kendini dagitiyorAkşamdan topladım
Gecmiz olsun abla bu bandlar korelilerin her zinbirtida yapistirip sippadan iyilestiklerinden mibu gün iyiyim şükür cuma karnım belim ağrıyor diyordum ya malum dönem başladı aylardır böyle ağrım olmamıştı cumartesi yatıp durdum bacaklarıma kadar ağrıyordu fibromiyalji de azıtmış ikisi bir kıvrandım durdum kollarım kaslı gibi semsert , bu böyle olmayacak tüm kış çekemem diye ağrı bantları var kız kardeşim diyordu, kaç gündür , beni de üye yaptı dün paraya kıyıp( yüz lirasını oğlandan aldım ) eşimden gizli sipariş verdim vallaha :)))
dün bir iki kere geldim kk ye az baktım yazmadan gittim geri yattım zaten pc yi açayım , benimkiler ve çeneleri tepem de çeneleri ne güçlüymüş anlatacak o kadar şeyi nerden buluyorlar hayret ediyorum
sen nasılsın mefkuşum pazartesi tartılarına bakamadım 200 küsür sayfa vardı moralin yerin demi gözümün nuru
e amaben akşamdan toplasam da levaboları yıkasam da sabah mutfak oturma odası ve banyo el değmemiş gibi eşim sabah hepsini dağıtıp öyle işe gidiyor , senin ki toplu kalıyor mu ki :)
Canim doktor bana 1paket bunu araogunde yogurt arti meyveyle verdietiformun da kalorisi aynı diye almıyordum
bundan kelli öyle yapam bari
Gözün aydın canim cok sevindim3 bebisimde devam ediyormuş bugun 3.gunleri yarin haber gelecekcok iyiler dedi
heeeeeyyytttt harbiden sopa istiyorbazen hayatımın sadece hizmet etmek olduğunu düşünmüyor değilim , bel ağrısından yüzüm şekilden şekile giriyor hala bir şeyler istiyor adam , dün de demlikte kalan çayı dökmemişim diye söyleniyordu ki hiç bırakmam normalde çay biter bitmez dökerim :)
a süpper bu günden tezi yok alıyorum bacımCanim doktor bana 1paket bunu araogunde yogurt arti meyveyle verdiEki Görüntüle 2940117
Gözün aydın canim cok sevindim
ayyy canım benim çok sevindim3 bebisimde devam ediyormuş bugun 3.gunleri yarin haber gelecekcok iyiler dedi
Temasli diye evde bugun 6.gün riskliydi ama salginmi covitmi
Canim ablam cok kiloluydu 118 filan hep anlatirdim abla diyetisyene git bak bir yanlsiin var diye 6 ogun yeyincr kilo alirim derdi ikna ettim gitti 35kg verdi o arada ben aldim dogumdan sonra bu takinti yapti aa benim senin gibi popom basenim olsa ölurum demisligi varNiye kalbine iniyor canım.
Bu emoji baska degil.miydi ?
Nasıl biseydi senin götünü keserim vardi bideCanim ablam cok kiloluydu 118 filan hep anlatirdim abla diyetisyene git bak bir yanlsiin var diye 6 ogun yeyincr kilo alirim derdi ikna ettim gitti 35kg verdi o arada ben aldim dogumdan sonra bu takinti yapti aa benim senin gibi popom basenim olsa ölurum demisligi varben verdim kilolari, o hamile kaldi aldi ben gene birsey demedim ikna ettim gene gitti 18kg verdi .
Ee ben hamile kaldim aldim vs bana gene kendi derdine yan ben veriyorum bu ne hal dedi gene demedim birsey iyi ki veriyorsun ne guzel dedim . Simdi ben verdim o gene verdigini almissuan 108 kglarda yine o yuzden ben verince o krize giriyor
Bu emoji baska degil.miydi ?
Hee evet biz kardeslerle hep bunu kullaniyoruz sus gotunu keserimNasıl biseydi senin götünü keserim vardi bide
Ayıp biraz ama
PisHee evet biz kardeslerle hep bunu kullaniyoruz sus gotunu keserim
Bunu yapayım şimdi. Geliyorum. 6.309 ile başlıyorum . bakalım kaç adım olacakBu videoyu 3yil once 10gun yapmistim, tabi yuruyus de yapiyordum. 58kilo da ve fit olmustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?