Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

oyyy
eskiden bir söz vardı:
"az ye de kendine bir hizmetçi tut" diye
biz bu dünyaya millete hizmet etmeye mi geldik anam yiteeeeerrrrr

oyyy
eskiden bir söz vardı:
"az ye de kendine bir hizmetçi tut" diye
biz bu dünyaya millete hizmet etmeye mi geldik anam yiteeeeerrrrr
bazen hayatımın sadece hizmet etmek olduğunu düşünmüyor değilim , bel ağrısından yüzüm şekilden şekile giriyor hala bir şeyler istiyor adam , dün de demlikte kalan çayı dökmemişim diye söyleniyordu ki hiç bırakmam normalde çay biter bitmez dökerim :)

3 bebisimde devam ediyormuş bugun 3.gunleri yarin haber gelecek cok iyiler dedi

embriyolog ay ne yapsam cok mutluyum evi de sildik poğaça börek yapayim size yok neyse kahve hepinize benden
ayy maşallah maşallah yarın da çok güzel haberle gel inşallahhhh gülüm yaaaa

Gec
Gecmiz olsun abla bu bandlar korelilerin her zinbirtida yapistirip sippadan iyilestiklerinden mi

ben akşamdan toplasam da levaboları yıkasam da sabah mutfak oturma odası ve banyo el değmemiş gibi eşim sabah hepsini dağıtıp öyle işe gidiyor , senin ki toplu kalıyor mu ki :)
e ama
şimdi açacam bayramlık ağzımı
bu adamların hiç mi acıması yok bacım
ağrıdan sızıdan duramıyorum diyorsun
bence de ki :
ben artık yapamıyorum 15 günde bir temizliğe birini alıcam.
dağıtıyorsa parasını versin temizlettirsin. heba oluyoruz milletin pisliğini temizleyecez diye . bu da can yani biz seni yolda mı bulduk bacım.
hiç değil büyük işleri yardımcı yapar sen biraz rahat edersin.

etiformun da kalorisi aynı diye almıyordum
bundan kelli öyle yapam bari
Canim doktor bana 1paket bunu araogunde yogurt arti meyveyle verdi

embriyolog ay ne yapsam cok mutluyum evi de sildik poğaça börek yapayim size yok neyse kahve hepinize benden
Gözün aydın canim cok sevindim

heeeeeyyytttt harbiden sopa istiyor
niye yapıyorsun ki yapma
çok takılıyorsa kendi boşaltsın, kendi yapsın
baya hizmetçi bellemiş seni
ay çok sinirlendim
kaç yaşındaydın sen bacım?

ayyy canım benim çok sevindim
sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Temasli diye evde bugun 6.gün riskliydi ama salginmi covitmi

Niye kalbine iniyor canım.
Canim ablam cok kiloluydu 118 filan hep anlatirdim abla diyetisyene git bak bir yanlsiin var diye 6 ogun yeyincr kilo alirim derdi ikna ettim gitti 35kg verdi o arada ben aldim dogumdan sonra bu takinti yapti aa benim senin gibi popom basenim olsa ölurum demisligi var ben verdim kilolari, o hamile kaldi aldi ben gene birsey demedim ikna ettim gene gitti 18kg verdi .
Ee ben hamile kaldim aldim vs bana gene kendi derdine yan ben veriyorum bu ne hal dedi gene demedim birsey iyi ki veriyorsun ne guzel dedim . Simdi ben verdim o gene verdigini almis suan 108 kglarda yine o yuzden ben verince o krize giriyor
Bu emoji baska degil.miydi ?

Nasıl biseydi senin götünü keserim vardi bide
Ayıp biraz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…