Canım 85,20 bu sabahki kilon mu ? Tartı fotosunu da atabilir misin canımcımSabahtan beri mu mesajımı arıyorum
Ne yazıkki mu bildirim doğruymuş resmen bu hafta açlıktan geberdim yeni 85.20 indim. Herhalde o hafta adet olduğum için geri gelmiş kilolarım
Yeni tartı geldi miSabahtan beri mu mesajımı arıyorum
Ne yazıkki mu bildirim doğruymuş resmen bu hafta açlıktan geberdim yeni 85.20 indim. Herhalde o hafta adet olduğum için geri gelmiş kilolarım
Bayram haftası yokum canım, bunu bilmiyordum o zaman izin almaya gerek yokBayram haftası tatil canım sonraki haftada mi yoksun
En guzel maceralarAmin insaallahh leyligörecezz bakalım ne maceralar bekliyore bizi
Evet salı yı hesapladimCanım tebrik ederim yalnız salı gününü değil c.tesiyi baz alıyoruz C.tesi 69.85 bildirim yapmışsın bu durumda eksin 0.850
Günaydın canım sabit kalmak da güzelama bayramdan sonra eksiye düşmeye odaklanıyoruz
Canım tebrik ederim salı tartını baz almışsın sanırım çünkü geçen c.tesi 81.65 olarak bildirim yapmışsın eksin 0.450
Tebrik ederim canım
Tebrikler canım
60 lara hoşgeldiiin tebrik ederim
Tebrik ederim canım
22 haziranda tartı bildirimleriyle başlayacaktık normalde amaElhan kaptaniçem bir çözüm bulur
Günaydın canım tebrik ederim
ooo kaptaniçem tebrikler
Günaydın çiçeğim
Benim kafaya göre eveeetttt, cayır cayır yanıyor yağlarMidem kaziniyor şimdi ben yağ mı yakıyomyesilcay iciyom 13 te yicem ilk öğünü
Canımmmm sağolll geldi sonunda çok şükürr yoksa sıcaktan fenalık geçirdimJou canımmmm bebişimiz gelmiş Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı huzurlu uzuuunnn bir ömrü olsun bitanemm
Sen nasılsın? Ağrın sancın var mı?
Şaka yapıyorsun değil miZararliysa zararli karacigere banane
Tabikii öyleeEn guzel maceralarsen iyi ol yeter ki,hepsinin ustesinden gelirsin bir bebegi dunyaya getirmek,onun her anina şahit olmak büyüdüğünü izlemek, duygularini kesfetme anına tanık olmak, kendini tanimak kendini kesfetmek bence
Attım canım evet daha yeni 85.20 inmişimCanım 85,20 bu sabahki kilon mu ? Tartı fotosunu da atabilir misin canımcım
Çok tebrik ederim canım maşallah ne güzel eksiiiiElhan Nergis 35
Salı 87.50
Bu gün 85.20
Fark -2.30Eki Görüntüle 3441236
Tartıyı komşumdan aldım
Hem benim hem komşumun ki ile tartıldım aynı kilo çıktı
Tebrikler canım benimEki Görüntüle 3441175
Tutturamadım malesef bayram hedefimi
Geçen Cumartesi 72,1
Bugün 71
Fark 1,1
Elhan @nergis35
Tebrikler saracimGeçen cumartesi günü 97.1 kg
Bugün 96.3 kg
Fark -800 gram
Elhan @Cordelia @_ASTRAL_
Eki Görüntüle 3441176
Vayyy bu ne güzel eksi böyle harikasın TebriklerGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 68.6
Bugün 65.95
Fark -2.650
Eki Görüntüle 3441178
Elhan Nergis 35 Mthn83
TebriklerGünaydınArefemiz mübarek olsun. Biz birkaç gündür bağ evindeyiz. Tartı o nedenle farklı
Kilo bildirimi
Gecen hafta:77.9
Bugün:77
Fark:0.9
Yüzde:1.16
Asenr snmz Elhan Mthn83
Eki Görüntüle 3441181
TebriklerMerhabalar, Günaydın
Salı günü : 69.35
Bugün : 69.00
Aradaki Fark : -350
Elhan Asenr snmz
Ve İzninizle 1 Hafta İzin istiyorum Çünki Evde Olmayacağım, grupları sıkıntıya sokmak istemem, geldiğimde kaldığımız yerden devam
Eki Görüntüle 3441182
Tebrikler canim benim
En azından artı değilsin
Tebrikler canim
M kızlar çok moralim bozuk arife günü biliyorsunuz oruç oruç tutmak çok sevap akşam oğlum pizza istedi zaten akşam yemeğinde pizza yemiştim oğlan da isteyince üç dilim de ondan yedim gece birde yani dünkü menüyü yazsam da akşam komple bozdum diyebilirim neyse gece susuzluktan uyandım sabah ezanı okunuyordu oruçlu olacağımı unuttum kolayı diktim muhtemelen ezan okunurken diktim diye hatırlıyorum ve sonuç oruç tutamadım asaroğlu toza başladım
Allah kolaylık versin ınsalh tez zamanda bu zor süreç i kolaylıkla atlatırsın canımSelamlar canlarBu hafta hiç aktif olamadım
Davama delil tanık listesi hazırlamakla uğraştım tüm tramvalarim geri geldi resmen
Çekişmeli boşanma davası çok zor süreç biran önce bitse keşke ama daha yeni başlıyoruz bunu da biliyorum
Bayram tatilinde umarım toparlarim kendime gelirim tatil planlarım var sonrası kafam yerine gelmiş bir şekilde aranız da olmak istiyorum
Tebrikler
Tebrikler
Tebrikler canım çok güzel eksiCumartesi 70.95
Bu hafta 69.80
Fark -1.150
Ve ben uzun zaman sonra 6 lı rakamları gördüm
Tebrik ederim
Canım bugün cumartesiEki Görüntüle 3441237 gecen cuma :81:65
salı :82
Fark :+350 Gr
Salı:82
Cuma : 81.20
Fark :-800 Gr
Elhan
Asenr snmz
Geçen cuma:81.65
Bu cuma:81.20
Fark :-450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?