Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlarr çok kötü bir gündü benin için durduramıyorum kendimi özellikle tatlı şeyler istiyor canım napcam böyle nasi motive olacam tekrar bilmiyorum yaa

Kızlar selam herkese. Ben dün diyet dışıydım. Diyet dışı kaptan olur mu oldu valla. Ama biraz fazla kaçırdım mantı yedim akşam. Sabah da tost falan. Öğlen dondurma Ve tatlı. Tartı günleri biraz böyle oluyor.

Bugün ve kalan 3 gün detoks artık.
Sabah kahvaltı tabağı.
Öğleden sonra salata ve köfte. Onu çekmeyi unuttum Ellssa
Purple58 Boncuk2307

Eklentiler

• 1000284234.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 21
Afiyet olsun canım bende senden farklı değildim

Afiyet olsun canimm harikasın

Afiyet olsun canım da mercimek ne çorbası yemek mi keşke o yuvarlak şeylerden de olmasa iyiymiş
:))) evet çok haklısınız yuvarlak şeylerden kalmayacak bundan sonra
Mercimek çorbası
Dün yoğunluktan menüsü yazamadım ne yediğimi de unuttum
Yumurta yediğimi hatırlıyorum
Çay içtim:)
Neyse bugüne biraz inmiş olarak başladım.bu şekilde devam edeceğim insallah

Kizlarr çok kötü bir gündü benin için durduramıyorum kendimi özellikle tatlı şeyler istiyor canım napcam böyle nasi motive olacam tekrar bilmiyorum yaa
Kaptanım ben de öyleyim bil bakalım ne yaptım sabah sabah işyerinde canm tatlı istiyordu azcık un vardı dolapta kavurup helva yaptım 2 kaşık yedim resmen bişey bulamazsak un yeriz ama yeriz gibi oldu dün hacamat yaptırdım o yüzden çikolata yemek istemedim vegan olsun diye yaptım helvayı da

Günaydın kızlar çok fena hastayım sormayın dün biraz kaçırınca dedim ondan oldu sonra da devam etti mide bulantısı afedersiniz ishal hiç halim yok yatıyorum öyle.
Geçniş olsun kaptanım. Üşüttün mü acaba
Ayy kızlar Pazartesi düştüm. Hem de nasıl düştüm.
Yeni yeni oturabiliyorum. Ağrım olana kadar buraya bakıcam
Geçmiş olsun nerden nasıl düştün kaptanım önemli bişeyin yoktur umarım

Günaydın kızlar çok fena hastayım sormayın dün biraz kaçırınca dedim ondan oldu sonra da devam etti mide bulantısı afedersiniz ishal hiç halim yok yatıyorum öyle.

Ayy kızlar Pazartesi düştüm. Hem de nasıl düştüm.
Yeni yeni oturabiliyorum. Ağrım olana kadar buraya bakıcam
geçmiş olsun kızlar.

Selam herkese. Ne var ne yok. Bugün beslenmem güzeldi ama biraz zeytini fazla kaçırdığım için bir kaç gün su tutacagım

Ellssa
Boncuk2307

Kahvaltı zeytin, omlet, salatalık
Akşam ıspanak ve 3 yumurtalı omlet ve yine zeytin be peynir
4000 de adım atmışım.

Eklentiler

• 1000284694.webp
    34 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…