Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizim gibi +18 video paylasip , korona olup cocugu geri kalmasin diye gonderen, 6 tane agir ilac ictim kusuyorum nr yapayim diye velilere soran yoktur ama bizi gecemezsiniz idealiyiz hepsi ayni kisi
Kız bizimki boşanmış lakin dünden beri kayınvalidesinin tablolarından yapıp verelim diye tutturuyor kayinvalidesinin evine çağırıyor grupta eşiyle surtusuyor çift karakterli birşey

Nereye kadar kacabilirsin acaba o kadarcik parayla hic insanlik bilmeyen tipler bunlar
Kız 50 TL topladık sınıf parası için 33 kişiden 1650 yapıyor eşim aylık kaç mislisini kazanıyor çok şükür sınıf parasıyla Maldivlere yerleşecek ben sanirsin milyon dolar verdiler

Bizim gibi +18 video paylasip , korona olup cocugu geri kalmasin diye gonderen, 6 tane agir ilac ictim kusuyorum nr yapayim diye velilere soran yoktur ama bizi gecemezsiniz idealiyiz hepsi ayni kisi
oy oy iyiymiş
bizim de öğretmenlerden biri çocukları aşağılayıp duruyormuş.
çocuklara hem fiziksel hem duygusal şiddet uyguluyormuş
pazartesi görüşeceğiz bakalım

Kız 50 TL topladık sınıf parası için 33 kişiden 1650 yapıyor eşim aylık kaç mislisini kazanıyor çok şükür sınıf parasıyla Maldivlere yerleşecek ben sanirsin milyon dolar verdiler
1650 TL'ye ne alacaksınız

Git uyu kız sen bize ne bakıyosun
Uyudum gitti zaten
Kaza orucu nalum gunler kisaldi.
Aralık bir gelsin de inşaAllah o zaman istiyorum . Bqkalım ya nasip.
Uyuma yapilacak isleri dusun, is yoksa cocuklara mis kokulu bir kurabiye yap. Ben öyle yapacagim.
Uyudum bile bende haftaiçi 1 çocuk var oda kurabiye çok yemez . Hepsi bana kalır .
Sağol canım

Sizin baya fazlaymış canım bu ne böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…