- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı saat 12:00 - 2 hş yumurta, 1 domayes, 1.5 salatalık, 1 kk beyaz peynir, 1 bardak yeşil çay
Akşam saat 5 :00 2 kepçe yeşil mercimek çorbası, 1 kase tonbalıklı salata, 4 yk yoğurt.
Su 3 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Ooo güzel kilo vermissindir 3kilo gitmis deseneAnnemin camlari sildim, 3 kg hamsi temizledim, kardesim tursu kurdu ,alisverise gitti . Erkek kardesimde kendi odasinin perdesini takarken mir mir ediyor bi fircaladim icimin yaglati eridi
Buyurun benim . Ben boyle degildim hayat bozdu beni diyecegim ama hep boyleydim . 7 yasinda fotografim var ucan balon kacti diye cimcilemisim balonu ceza ona cunku patlatacagim yakiz sen delisin
Sabaha 1 kilosu gitse buraya oynarkenki videomu atarimOoo güzel kilo vermissindir 3kilo gitmis desene
Buyurun benim . Ben boyle degildim hayat bozdu beni diyecegim ama hep boyleydim . 7 yasinda fotografim var ucan balon kacti diye cimcilemisim balonu ceza ona cunku patlatacagim yabir tahta eksik hep
Şimdiden prova yapmış oldunuz fenamıYuru git hepimizi heyecanlandirdin bos yere
Bizde yedik zamaninda kandirildik kuccukken
Olmaz burda olman lazim yoksa secilmezsinBu haftaki yarışa bende katılmak istiyorum ama 9 da burada olamayacağım,katılma şansım yok mu gıyabında sevgili kaptanlar Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Olmaz burda olman lazim yoksa secilmezsin
Dalga geçme kızlaOlmaz burda olman lazim yoksa secilmezsin
Kiz saka yapiyorumAnladım canım ...
zor veriliyor ama iki yedin mi ne çabuk alınıyor değil miTuyo mu istiyorsun kaptanimşey kem kum
Afiyet olsun canımBen erkenden menumu veriyim de site bozulur falan
Sabah 11 15
3 yumurta 2 kasik yulaf unundan omlet yanına 1ck pekmez 1 kupa yesilcay
Ara
Yarım paket form bisküvi 2 ceviz
1kupa bitki çayı
Akşam 17 00
1 kase tarhana çorbası
4yk türlü
1 dil tbe,1 minik kase yoğurt
3lt su ictim şimdiye kadar
Akşam 7 bucuk gibi 1 kupa şekersiz kahve içerim filtre
Zipzip-
E Elif_Eylul
Oh afiyet olsunBen metro çikolata ve lokum yedim.
Afiyet olsun canımBende çikolatalı yulaf topları yedim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Domayes ne oliyi
Ask olsun gerçekten üzüldümKiz saka yapiyorum
2 yemeyle degil canim baya bildigin gecw gunduz yemeyle aliniyormus evetzor veriliyor ama iki yedin mi ne çabuk alınıyor değil mi
Bende bi sorun yok.
Yok kuzum saka ya sakaAsk olsun gerçekten üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?