Sen bana sorunlu mu demek istiyorsunBende bi sorun yok.
Nasıl istersen öyle anlaSen bana sorunlu mu demek istiyorsun
Teşekkürler canımYok kuzum saka ya saka @Aijoo @Noisy GirlZipzip- Cordelia E Elif_Eylul kaptanlarim kahve kokusuda varmiz masterfitte
Kiyamam dalga gecmislerAsk olsun gerçekten üzüldüm
Ne zaman başladık diyete bugun muYuhhh biz yeterince yedik ya hani bu sabah
Cok surmez zaten bu hafta listeden cikarim tekrarTakimda olup kilo almak miizne ayrilinca al kaptanim alacaksan
Afiyet olsun canim ❤Menüm
Kahvaltı saat 12:00 - 2 hş yumurta, 1 domayes, 1.5 salatalık, 1 kk beyaz peynir, 1 bardak yeşil çay
Akşam saat 5 :00 2 kepçe yeşil mercimek çorbası, 1 kase tonbalıklı salata, 4 yk yoğurt.
Su 3 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Bu hafta adim yarisi icin secme yok canim herkes katılıyor sınır 15.000Bu haftaki yarışa bende katılmak istiyorum ama 9 da burada olamayacağım,katılma şansım yok mu gıyabında sevgili kaptanlar Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Bende olmadi hata
Adim yarisi zorunlu olmadigi icin masterfite sari takimdan kimseyi eklemiyoruz canimYok kuzum saka ya saka @Aijoo @Noisy GirlZipzip- Cordelia E Elif_Eylul kaptanlarim kahve kokusuda varmiz masterfitte
Oldurcem oKiyamam dalga gecmisler
Keske sayfaya yazsaydin hepimiz cevaplardikOldurcem oWilma11 i ona sordum mesajlaşirken ...9 da olamam dedim Burada.. hım yazdı bıraktı bende kuraliniz var sandım sordum
Oda cevapları da benim çıkman lazım dedim devamını yazmadı sanırımKeske sayfaya yazsaydin hepimiz cevaplardik
Ben simdi buna nasıl yorum yapayimTakim sessizken menüyü de yazayım :))
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Öğlen 13.10
7 kasik bamya
Yogurt
2 dilim ekmek
Aksam 18.20
1 kase mercimek corbasi
Salata
Su 1.5 lt belki 2 olur ama söz veremem
Spor: 10894 adim
E Elif_Eylul
Cordelia
Istedigin gibi yorum yap canimBen simdi buna nasıl yorum yapayim
Sabah az geldi bana kahvaltın,saat aralığın 2saat 10dk oldugu icin öglenle sorun yok arada biseyler yedinmiTakim sessizken menüyü de yazayım :))
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Öğlen 13.10
7 kasik bamya
Yogurt
2 dilim ekmek
Aksam 18.20
1 kase mercimek corbasi
Salata
E Elif_Eylul
Cordelia
Teşekkür ederim canımNe zaman başladık diyete bugun mu
Cok surmez zaten bu hafta listeden cikarim tekrar
Afiyet olsun canim ❤
Bu hafta adim yarisi icin secme yok canim herkes katılıyor sınır 15.000
Kilo vermek icin katilmak istersen kilonu bildirmen gerekiyor
Bende olmadi hata
Adim yarisi zorunlu olmadigi icin masterfite sari takimdan kimseyi eklemiyoruz canim
Kilo bildirirse ekleriz tabi ki :))
Afiyet olsun canımTakim sessizken menüyü de yazayım :))
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Öğlen 13.10
7 kasik bamya
Yogurt
2 dilim ekmek
Aksam 18.20
1 kase mercimek corbasi
Salata
E Elif_Eylul
Cordelia
İlk gün diye heyecan yapmıştır ,Sabah az geldi bana kahvaltın,saat aralığın 2saat 10dk oldugu icin öglenle sorun yok arada biseyler yedinmiaksamda az
Var canim var sadece adim yok yani var 15bin adim atmak istersen devam yurümeye secmeler olcak 9daBen anlamadi bu hafta mavi kırmızı takım yok mu
Sabah tarti icin ve burasi icin kahvalti yapamadim ayak ustu atistirdimSabah az geldi bana kahvaltın,saat aralığın 2saat 10dk oldugu icin öglenle sorun yok arada biseyler yedinmiaksamda az
Sagol canim ❤Afiyet olsun canım
Heyecan yok ama stresliyimİlk gün diye heyecan yapmıştır ,
Anlaşıldi kaptanSabah tarti icin ve burasi icin kahvalti yapamadim ayak ustu atistirdim
Aslinda oglen 12 de yiyecektik aciktim yedim iyi ki yemişim yemegi 1 i gecerken yiyebildik
Aksamda ac degildim yedim canim
Dikkat edersem cok yemek yiyemiyorum zaten
1 hafta dikkat edeyim listeden cikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?