Nayirrrrr olamazzzzzMuhteşemsin muhteşemden de ötesingeliyorum özele
Ellerine sağlık kaptanım
MasterFit Yarışması 7.Etap Kırmızı Takım 1 Gurbettt42 Kırmızı Kaptan 59.4 2 Cordelia Kırmızı 60.25 3 @fantastikaaa Kırmızı 93.7 4 @Pikachu_ Kırmızı 55.45 5 fittanne Kırmızı 93.7 6 @60kiloyum Kırmızı 89.5 7 @VixenM Kırmızı 78.1 8 @Tutaste53 Kırmızı 73.2 9 @zeyneppk Kırmızı 83.2 10 @sardunya1038 Kırmızı 65.0 Kırmızı Takım Ortalaması Mavi Takım 1 Amine Busra Mavi Kaptan 71.8 2 Mefkurem Mavi 104.0 3 Zipzip- Mavi 57.15 4 @Li_zigi Mavi 63.9 5 Wilma11 Mavi 75.9 6 @Nehir im Mavi 70.8 7 @Zeynebim2020 Mavi 68.0 8 @aypare ackerman Mavi 60.0 9 @eceboce Mavi 69.3 10 Kahve __Kokusu Mavi 59.45 Mavi Takım Ortalaması
Cuma belki kilon daha fazlaydi :)))
Tartıya yansıyan goruntu istemiyorsan tartiyi fotografini kirpabilirsinEvet saçma oldu biraz
Migim kaptan degilsin diye kendini salmiyon dimiBen biberli ekmek köfte yedim
Biraz saldımMigim kaptan degilsin diye kendini salmiyon dimi
Aaaa kırmızı takımda mıyımmm ben
Kızlar hadi destek olalım birbirimize haftanın kazananı biz olalım gitsin kilolarKIRMIZI TAKIM'IN AZİMLİ KIZLARI
Şöyle gelin bakalım, hep birlikte girdik bir yola bu hafta, kazanmak istiyorsak dikkat edelim lütfen, ben elimden geleni yapacağım inşallah, sizlere de güveniyorum sadece yarış için zayiflamiyoruz kendimiz için yapıyoruz ne yapıyorsak...
NOT. İnternet sorunum çıktı kızlar görmüşsünüzdür eğer olaki gelemezsem yokluğumu belli ettirmeyin birbirinize, sizlere güveniyorum ben olmasam da kazanırsınız, inşallah çözülür şu net sorunu, destek olun birbirinize...
Yokluğum da @Filiz16 veCordelia ya emanetsiniz
Cordelia
@Pikachu_
@fantastikaaa
@60kiloyum
@zeyneppk
@sardunya1038
@VixenM
@Tutaste53
fittanne
Kırmızı takim'in çıtırları...
elimden geleni yapacağım@fantastikaaa 8 ler geliyorrrr. 8 için dans provası.
@VixenM
fittanne
@60kiloyum
@Pikachu_
MasterFit yarışmasına hoşgeldiniz. Bu hafta show yapacagiz gibi bir his var içimde.
@Pikachu_ kırmızı kaptan ol lütfen ve beni mavi kaptan seç.
Seninle kapışmak çok keyifli olur.
Gurbettt42 p tesi Challenge i alman şart. Bir fikrim var. Alırsan özele gel.
@zeyneppk eski Zeynebi bekliyorum.
@Tutaste53 sen kırmızı kaptan olabilirsin çikolatam ile kapısacagini düşünüyorum.
@sardunya1038 bir sen birde ben ne yapacağız gerçekten tahmin edemiyorum.
Sen kaptanken nasil herkesin dikkat etmesini istediysen, seninde dikkat etmen lazim cnmBiraz saldım
Günaydın canim ❤Günaydın hanımlar
haftasonu ailece sağlıklı kahvaltımı yaptım çok şükür
Tamam canım sorun yok benim için girgirina dedimTartıya yansıyan goruntu istemiyorsan tartiyi fotografini kirpabilirsin
Ya da tartiya çıktıktan sonra tarti sabitliyor 15-20 saniye o zaman fotograf cekebilirsin
Normalde ne yiyordunBen uzun zaman sonra yumurta yedim
Aynen canım. En çok kilo veren ve düzenli menü bildiren takım kazanacak. Biz olacağız inşallah.Günaydın hanımlar
Kızlar hadi destek olalım birbirimize haftanın kazananı biz olalım gitsin kilolar
elimden geleni yapacağım
Bu hafta kilolar yarışıyor demi en çok kilo veren takım mı kazanacak şimdi ?
Kırmızı takimdasin canım, evet kilolar yarışıyor bu hafra6en fazla kilo veren takım kazanıyor hadi verde en çok kiloyu kırmızı kaptan olGünaydın hanımlar
Kızlar hadi destek olalım birbirimize haftanın kazananı biz olalım gitsin kilolar
elimden geleni yapacağım
Bu hafta kilolar yarışıyor demi en çok kilo veren takım mı kazanacak şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?